cizgiler görünüyor aslında gecikmelerine gore de daha net olmasi gerekiyor, hangi marka yaptiniz gec dollenme de olabilir 2 gun daha bekleyip once idrar sonra kan testlerini tekrarlayin bu arada düşünüyor musunuz cocukMerhaba hanimlar 3 aydir kadar ayin 11-13 regli goruyorum bu ay 11 e bakarsak 9 , 13 e bakarsak 7 gun gecikmem var geri cekilme ile korunuyoruz 6-7 test yaptm hepsinde silik cizgi var ama iki defa 2 gun arayla kan verdm negatif cikiyor gec dollenmemi yoksa gereksiz bi gecikmemi hic emin degilim kararsiz kaldm basina biyle bisi gelen varmi testlerimide ekliyorum
evet görünüyor canim regline kac gun var yada kac gun geçtiMerhaba benim silik çıktı fotoğrafta görülüyor ama acaba hamile miyim?
Merhaba eveet silik bir cizgi var ama regliniz geciktimiMerhaba benim silik çıktı fotoğrafta görülüyor ama acaba hamile miyim?
Paylastigim 6 gun gecmisti suan 8 gun olduevet görünüyor canim regline kac gun var yada kac gun geçti
Marka birini hayirlamiyorum biri bebetime digerleri farkli farklicizgiler görünüyor aslında gecikmelerine gore de daha net olmasi gerekiyor, hangi marka yaptiniz gec dollenme de olabilir 2 gun daha bekleyip once idrar sonra kan testlerini tekrarlayin bu arada düşünüyor musunuz cocuk
Regl olmama 9 gün varMerhaba eveet silik bir cizgi var ama regliniz geciktimi
Regl olmama 9 gün varevet görünüyor canim regline kac gun var yada kac gun geçti
Daha cok var regli gunu yada gecikmesini bekleyin suanda cikmasi mumkum degil testte sorun olabilirRegl olmama 9 gün var
anladim canim bence 2 3 gun daha bekle regl olmazsan kan verMarka birini hayirlamiyorum biri bebetime digerleri farkli farkli
daha çok var aslında istersen bi kan testi ver saglik ocaginda ve acillerde yapılıyor testte pozitifse kanda da pozitiftir yada bekleyebilirsen 3 4 gun sonra testi tekrarlaRegl olmama 9 gün var
evet bende 6 gun kala yaptim negatif çıktı sabirsizlik zorluyor ondan oluyor ama en sagliklisi yumurtlamadanen az 12 14 gun gecmesi gerekiyor yani bu da regl tarihinizden 1 2 gun oncesine denk geliyor o zamandan itibaren yapılmaya baslanmaliDaha cok var regli gunu yada gecikmesini bekleyin suanda cikmasi mumkum degil testte sorun olabilir
Resimleri yukledm kanlar negatif testlerim hepsi silik 3 farkli marka denedim ama kanlari hep ayni hastanenin acilimde verdm acaba hastanede mi sorum varevet bende 6 gun kala yaptim negatif çıktı sabirsizlik zorluyor ondan oluyor ama en sagliklisi yumurtlamadanen az 12 14 gun gecmesi gerekiyor yani bu da regl tarihinizden 1 2 gun oncesine denk geliyor o zamandan itibaren yapılmaya baslanmali
Beklerim tabiki bir kaç gün sonra tekrar denerim bir an silik görünce inanamadim dadaha çok var aslında istersen bi kan testi ver saglik ocaginda ve acillerde yapılıyor testte pozitifse kanda da pozitiftir yada bekleyebilirsen 3 4 gun sonra testi tekrarla
Simdi gene yaptmevet bende 6 gun kala yaptim negatif çıktı sabirsizlik zorluyor ondan oluyor ama en sagliklisi yumurtlamadanen az 12 14 gun gecmesi gerekiyor yani bu da regl tarihinizden 1 2 gun oncesine denk geliyor o zamandan itibaren yapılmaya baslanmali
olabilir bazen sorun cikabiliyorResimleri yukledm kanlar negatif testlerim hepsi silik 3 farkli marka denedim ama kanlari hep ayni hastanenin acilimde verdm acaba hastanede mi sorum var
ama cok silik bu yani bence bi kadin doguma görünün 7 9 gun gecikmeye bu kadar silik olmamasi gerekiyor kimyasal gevelik yada gec dollenme olabilir kadin doguma gorunmeniz daha iyi olurSimdi gene yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?