ben kaset testlerde cok pozitif gordum ama erken gebelik testlerinde hiç görmedim yani bozukluk olunca kasetlerde daha cok cikiyor sanırım umarim vardir heyecanin ve umudun bosa gitmez insallah haberlerini bekliyorumBeklerim tabiki bir kaç gün sonra tekrar denerim bir an silik görünce inanamadim da
Erken gebelik testi mi alayim sence ama bizim eczanedede tek bir marka var indada silik cizgi vardi ama asiri silikben kaset testlerde cok pozitif gordum ama erken gebelik testlerinde hiç görmedim yani bozukluk olunca kasetlerde daha cok cikiyor sanırım umarim vardir heyecanin ve umudun bosa gitmez insallah haberlerini bekliyorum
bence erken yap orda gecikme olduğu için daha net çıkacaktır eczaneden rica et baska marka getirtebiliyorlar baska bir marka getirsinler artimed disindaErken gebelik testi mi alayim sence ama bizim eczanedede tek bir marka var indada silik cizgi vardi ama asiri silik
Aeti med degil baska bir marka 99.9 kesin sonuc yaziyor ustunde ama onu yaptm silik cikti kan verdm negatifti ben anlamadm 7 tane test felan yapmisimdir ama kasetler erken test hepsi silik cizgilibence erken yap orda gecikme olduğu için daha net çıkacaktır eczaneden rica et baska marka getirtebiliyorlar baska bir marka getirsinler artimed disinda
gec dollenme de olabilir bir arkadasim 30 31. gunlerinde test yapti negatifti hem teste hem kanda 1 hafta sonra pozitif olduAeti med degil baska bir marka 99.9 kesin sonuc yaziyor ustunde ama onu yaptm silik cikti kan verdm negatifti ben anlamadm 7 tane test felan yapmisimdir ama kasetler erken test hepsi silik cizgili
Aldm simdi resimde gozukmez ama asiri silik bi cizgi var markasida profoctorbence erken yap orda gecikme olduğu için daha net çıkacaktır eczaneden rica et baska marka getirtebiliyorlar baska bir marka getirsinler artimed disinda
bu kadar silik cikmasi garip bence yine kan ver ve bi kadin doguma görünAldm simdi resimde gozukmez ama asiri silik bi cizgi var markasida profoctor
bu kadar silik cikmasi garip bence yine kan ver ve bi kadin doguma görün
yok resmi goremedimResmi ekledm gorebilicekmisin emin degil cinku kalitesi dusuyor
bence en iyisini yaptin sonucunu haber verirsin insallah guzel haberler alırızBen gidip kan verdim
bence en iyisini yaptin sonucunu haber verirsin insallah guzel haberler alırız
Sanki gozukmuyor yaabence en iyisini yaptin sonucunu haber verirsin insallah guzel haberler alırız
Kan sonucu çıktı mo?Sanki gozukmuyor yaa
Yok bekliyorum 1 bucuk saat felan olduKan sonucu çıktı mo?
Testlerime baktinizmiKan sonucu çıktı mo?
Evet ışıkdan mi bilmiyırum ama anlayamadım tam. Kan testi net sonuçTestlerime baktinizmi
Birada cok okudum 10 gunden snra sonuc alani ben anlmadm 8 gun gecikmede garip hic gecikmem nadir 3 gun en fazlaEvet ışıkdan mi bilmiyırum ama anlayamadım tam. Kan testi net sonuç
Negatif geneEvet ışıkdan mi bilmiyırum ama anlayamadım tam. Kan testi net sonuç
Geç döllenme mi oldu acaba. Sonuçu yaz, canım. Gönlünce olsunBirada cok okudum 10 gunden snra sonuc alani ben anlmadm 8 gun gecikmede garip hic gecikmem nadir 3 gun en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?