- 14 Eylül 2025
- 760
- 174
- 18
Herşeyin hayırlısı kolaylısı afiyetli olsun ben beklemiyordum doktor öyle deyince şoka girdim biHee bak o olabilir he ben zanetim betayla ilgili demeistr kız herseyin hayırlısı bakarsın sna ikiz olur
Yine ne zmn gidecen drHerşeyin hayırlısı kolaylısı afiyetli olsun ben beklemiyordum doktor öyle deyince şoka girdim bi
Yarın sabah canım bakalım ne diyecekYine ne zmn gidecen dr
Hangi marka ydi canım
Yarın sabah canım bakalım ne diycem
Hakında hayırlı olsun cnm ama haber etYarın sabah canım bakalım ne diyecek
Vla cnm bnce vula life idi yanlıs degilsem baya zmn gectiHangi marka ydi canım
Kız naptın dr gitnmiYarın sabah canım bakalım ne diyecek
Gittim gittim alttan baktı ultrasonsa tek dedi kese bi tık büyük ama betanla uyumlu dedi herşey normal dedi öyle canım senin nasıl gidiyor hamilelik bulantı vs varmıKız naptın dr gitnmi
Ya iyi ozmn kac hafta oldun kızGittim gittim alttan baktı ultrasonsa tek dedi kese bi tık büyük ama betanla uyumlu dedi herşey normal dedi öyle canım senin nasıl gidiyor hamilelik bulantı vs varmı
Kız vla bulantı zaten maff eti bni evde bisey yiyemiyorum yaGittim gittim alttan baktı ultrasonsa tek dedi kese bi tık büyük ama betanla uyumlu dedi herşey normal dedi öyle canım senin nasıl gidiyor hamilelik bulantı vs varmı
5+2 bugün 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı sen 8 olmuşssundur heralde demiYa iyi ozmn kac hafta oldun kız
Kese fotosu varmı atsnaGittim gittim alttan baktı ultrasonsa tek dedi kese bi tık büyük ama betanla uyumlu dedi herşey normal dedi öyle canım senin nasıl gidiyor hamilelik bulantı vs varmı
Evt 8 de ama sata gore 10+3 dr göre 85+2 bugün 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı sen 8 olmuşssundur heralde demi
Yok ama normal kese yani gördüm bende doktorun dediği kadarda büyük değilmiş boşu boşuna panik yaptırdı banaKese fotosu varmı atsna
Bulantı olunca kız derler ama net bi bilgi yok sanırsam bunla alakalıKız vla bulantı zaten maff eti bni evde bisey yiyemiyorum ya
Yaa olabilir artk iki hatfa sonra kalp atışı dinlemeye gidersnYok ama normal kese yani gördüm bende doktorun dediği kadarda büyük değilmiş boşu boşuna panik yaptırdı bana
Kız yok ben her iki kızımda bundan dha çok bulantı cekerdim dha cok kusardım ama bu onlara göre biraz hafif senin varmı bulantı vesayreBulantı olunca kız derler ama net bi bilgi yok sanırsam bunla alakalı
Naptın kız kalp atışı dinledinmiBulantı olunca kız derler ama net bi bilgi yok sanırsam bunla alakalı
Canım 15 gün sonra gel dedi doktorNaptın kız kalp atışı dinledinmi
Beklemekte cok zor ya vla bnde iki hafta sonra gidicem 12 hafta olcaz ozmn bakalm hayırlısıCanım 15 gün sonra gel dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?