Hadi ins karnında da agri oldu mu baski seklin de eKız bnce bebis var bu belirtileri bmde yasadm
Yaaa demeBende şuan oldum galiba yerleşme kanaması sandım pembe ama devamıda geldi tam bilmiyorum ama regle benziyor
Evt hemde nasl hla olyuorHadi ins karnında da agri oldu mu baski seklin de e
Canm ne durumdasnBende şuan oldum galiba yerleşme kanaması sandım pembe ama devamıda geldi tam bilmiyorum ama regle benziyor
Kesin adet oldum eminim artıkCanm ne durumdasn
Yaa hayırlsı canmKesin adet oldum eminim artık
Yaaa okadar sevindimmi adına bende seni kac gündür arıyordum ama bulamamdm cok cok sevindimHamileyimmmm
Kac haftalık ozaman sende haziran annesi olacanHamileyimmmm
Allah razı olsun geçen ay üzülmüştüm ama bu ay çok şükür olduYaaa okadar sevindimmi adına bende seni kac gündür arıyordum ama bulamamdm cok cok sevindim
Canım daha yeni öğrendim temmuz 7-8 gibi gösteriyor tahmini doğum tarihi 4 haftalık henüzKac haftalık ozaman sende haziran annesi olacan
Vla canım ne olsun bizde 6+5deyiz kalp atısı duyuldu oyle idare ediyoz bulantı cok maff oldum resmnAllah razı olsun geçen ay üzülmüştüm ama bu ay çok şükür oldusiz naptınız nasıl gidiyor
Yaa dr gitnmi kontrol icn beta kacla orendinCanım daha yeni öğrendim temmuz 7-8 gibi gösteriyor tahmini doğum tarihi 4 haftalık henüz
Bulantı olursa genelde kız derler ama hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun bakalımVla canım ne olsun bizde 6+5deyiz kalp atısı duyuldu oyle idare ediyoz bulantı cok maff oldum resmn
Beta 48 le öğrendim canım 15 gün sonrasına ramdevu aldım hem kese hem kalp atışı duyulur diyeYaa dr gitnmi kontrol icn beta kacla orendin
2 kızım var zaten saglıklı olsundaBulantı olursa genelde kız derler ama hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun bakalım
Kız ben 17 le orendim ha ama bnmki gec dolenme idi gecikme varmı sndeBeta 48 le öğrendim canım 15 gün sonrasına ramdevu aldım hem kese hem kalp atışı duyulur diye
Yok ben adete 3 gün kala 48 le öğrendim şimdi 1000 felandır diye tahmin ediyorum bi daha vermedim kan doktor randevusu aldım direk Allah bağıslasın canım buda erkek olur inş onuda tatmış olursunKız ben 17 le orendim ha ama bnmki gec dolenme idi gecikme varmı snde
Sağlıklı olsunda gülümYok ben adete 3 gün kala 48 le öğrendim şimdi 1000 felandır diye tahmin ediyorum bi daha vermedim kan doktor randevusu aldım direk Allah bağıslasın canım buda erkek olur inş onuda tatmış olursun saglıklo
Öyle canım tabikiSağlıklı olsunda gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?