- 26 Ağustos 2023
- 347
- 70
- 28
- 23
Belirtileriniz neydi acabaÖyle canım tabiki
Hafif bel ağrım ve rahmin ortasına giren ara aea kramp ağrı vardı başka bişeyim yoktu canımBelirtileriniz neydi acaba
Akıntı vs birşey veya kurulukHafif bel ağrım ve rahmin ortasına giren ara aea kramp ağrı vardı başka bişeyim yoktu canım
2 kez felan geldi sarı akıntıdan sonra hiç gelmedi geneli kuruAkıntı vs birşey veya kuruluk
Test felan yaptınmı yda belirtilerinmi vardıÖyle canım tabiki
Testte yaptım kanda verdim canım belirtide vardı doktor randevusu aldım direk gidicemTest felan yaptınmı yda belirtilerinmi vardı
Herşey gönlünce olsun cnmTestte yaptım kanda verdim canım belirtide vardı doktor randevusu aldım direk gidicem
Amin canım cümlemizin varmı içinden geçen hissettiğin cinsiyetHerşey gönlünce olsun cnm
Vla canım diger iki kızıma göre bulantım az oldugı icin bide keseleri farkı oldugu icin erkek geçiyor icimden senin varmı içinden hisetigin cinsiyetAmin canım cümlemizin varmı içinden geçen hissettiğin cinsiyet
O zaman erkektir canımVla canım diger iki kızıma göre bulantım az oldugı icin bide keseleri farkı oldugu icin erkek geçiyor icimden senin varmı içinden hisetigin cinsiyet
Önemli olan saglıklı olmaları ztn senin bir oglun vardı dgl yanls hatırlamıyorsamO zaman erkektir canımvalla gebelik yeni doğrı düzgün belirti yaşamadım ama hissiyatım kız yönünde hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar önemli olan o
Evet canım bi oğlum varÖnemli olan saglıklı olmaları ztn senin bir oglun vardı dgl yanls hatırlamıyorsam
Allah bagışlasın cnmEvet canım bi oğlum var
Naptın cnm gitinmi drEvet canım bi oğlum var
Gittim canım bugün doktor ikiz gebelikten şühelendi kese biraz büyüktü kan verdim şuan 7267 çıkmış sat 1 ekim battan sonra 10 gün geçti sence normalmi bu değer ?Naptın cnm gitinmi dr
Canım beta degeriyle ikiz alakası yok bnce bnmki 1995 idi son verdigm beta kese gördük ozmn beta düşük olmasına ragmen kese gördük iki hafta sonra gel kalp atışı dinleriz dedi gitm kalp atısıda dinledin dakkada 130 atıyordu sata göre 8 haftadaydım ozmn ama dr dedi 5 +3 dedi kalp atısı diledigimizdeGittim canım bugün doktor ikiz gebelikten şühelendi kese biraz büyüktü kan verdim şuan 7267 çıkmış sat 1 ekim battan sonra 10 gün geçti sence normalmi bu değer ?
Tamam da neden doktor ikiz gebelik varmı dedi ailede o zaman ne alaka istedi beta hcg tekrar?Canım beta degeriyle ikiz alakası yok bnce bnmki 1995 idi son verdigm beta kese gördük ozmn beta düşük olmasına ragmen kese gördük iki hafta sonra gel kalp atışı dinleriz dedi gitm kalp atısıda dinledin dakkada 130 atıyordu sata göre 8 haftadaydım ozmn ama dr dedi 5 +3 dedi kalp atısı diledigimizde
Kız vla anlamadım kese göründumu sendeTamam da neden doktor ikiz gebelik varmı dedi ailede o zaman ne alaka istedi beta hcg tekrar?
Evet kese göründü kese büyük olduğu için doktor şüphelendi onu anlatmaya çalışıyorumKız vla anlamadım kese göründumu sende
Hee bak o olabilir he ben zanetim betayla ilgili demeistr kız herseyin hayırlısı bakarsın sna ikiz olurEvet kese göründü kese büyük olduğu için doktor şüphelendi onu anlatmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?