- 14 Eylül 2025
- 760
- 174
- 18
Yaaaa şuan o kadar çok sevindimki Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar hamileyim
İnşallah döner cnm bnmkindende kac defa test yapym hiç cıkmadı dün yaptm az bisi silik cıktı ama kan testinde cıktı umudunuzu yitirmeyin☺Yaaaa şuan o kadar çok sevindimki Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinBende 3 gün geciktim giç böyle olmazdı test yapıyorum bişey gözükmüyo banada dua edin pozitife döner İnş
İnşaAllah yani şimdiye kadar regl belirtisi göstermesi gerekiyodu dün akşam uzanırken rahimin tam ortasında bişey hareket etti sanki ikinci olacak benim nasipse belim ağrıyo ara ara ufaktan dünde cips yicektik midem bulandı o kadar kötü kokuyoki her zaman aldığımız ve en sevdiğim cips yani her belirtiyi ona yorar oldumİnşallah döner cnm bnmkindende kac defa test yapym hiç cıkmadı dün yaptm az bisi silik cıktı ama kan testinde cıktı umudunuzu yitirmeyin☺
İnşallah sağlıkla yükselir değerin cnmİnşallah döner cnm bnmkindende kac defa test yapym hiç cıkmadı dün yaptm az bisi silik cıktı ama kan testinde cıktı umudunuzu yitirmeyin☺
Su an umutlandim 3 gun gecikti sizin gibu hic net cikmadi cizgiler cogu negatufe yakin ama adet olacak gbiyimde sizinde oylemiydu adet olacak gubiİnşallah döner cnm bnmkindende kac defa test yapym hiç cıkmadı dün yaptm az bisi silik cıktı ama kan testinde cıktı umudunuzu yitirmeyin☺
Evet sanki adet olacakmışım gibi kasıklrda batma bel agırısı kaç gün oncede al karında bş baski regle 2 gün kla test yaptm negatif ama gecikmenin 4 günü kan verdim bide test yaptm haifi silik yane sanahıda kan sonucum 17.17 çıkmıştı dr dedi pazartesi tekrar gel test yapcazSu an umutlandim 3 gun gecikti sizin gibu hic net cikmadi cizgiler cogu negatufe yakin ama adet olacak gbiyimde sizinde oylemiydu adet olacak gubi
Belirtin oldu muİnşallah döner cnm bnmkindende kac defa test yapym hiç cıkmadı dün yaptm az bisi silik cıktı ama kan testinde cıktı umudunuzu yitirmeyin☺
Evt oldu kasıkta batma ve belde agrı özelikle kac gün once alt karında baskı çok oluyordu halsizlik bide akıntı pek yoktı kuruluk vardı diger aylara goreBelirtin oldu mu
Benim de aynı, 3 gün geciktim ama idrar testleri hep negatif :) sana hayırlı olsunnEvt oldu kasıkta batma ve belde agrı özelikle kac gün once alt karında baskı çok oluyordu halsizlik bide akıntı pek yoktı kuruluk vardı diger aylara gore
Canm benimde idarar testleri hep negatif tiBenim de aynı, 3 gün geciktim ama idrar testleri hep negatif :) sana hayırlı olsunn
Bu testlerin doğru zamanda doğru negatifi ve pozitifi gösterememe huyuCanm benimde idarar testleri hep negatif ti
Teşekkürler canm inşalah senide beta artışı telaşı sararBu testlerin doğru zamanda doğru negatifi ve pozitifi gösterememe huyuneyse senin için çok sevindim güzel beta artışlarını bekliyoruz
Aminn olursa tam buraya yazacağımTeşekkürler canm inşalah senide beta artışı telaşı sarar
Yaz canm yaz . Kan testi ne zamn vercenAminn olursa tam buraya yazacağım
Yaz canm yaz . Kan testi ne zamn verceh
Bugün 3 gün geciktim bi 7 olsunYaz canm yaz . Kan testi ne zamn vercen
Daha çok küçük
Anldm herhalde merak etmiyonBugün 3 gün geciktim bi 7 olsun
Evt geç dölenme herhaldeDaha çok küçük
Olabilir benim de adetime 10 gün var şüpheleniyorum yapsam mı bilmiyorumEvt geç dölenme herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?