Gecikme 4 gün silik çıkan test

Dibe vurduysan yukarı çıkma zamanı gelmiştir öyle düşün. Güzel haberlerin yakındır
Ayyy canım benimm çok saol gerçekten iyi hissetmeye ihtiyacım var Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben seneler önce bilemedim şuan gerçekten ne demek olduğunu çok iyi anladım Rabbim herkesin kucağını bebişle doldursun

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yerleşme kanaması yaşamış mıydın? Bir de ovulasyon yaptın mı tam yumurtlama tarihini biliyor musun ?
Canm dediklerinin hic birini yasamadm inan yunurtlamada uygulamada yazanı takip etim ne kdr doğrudur bilemiyorum

Aminn. Ne zaman olursa durum güncelle olur mu? Pozitif olan her şeye ihtiyacımız var özellikle çift çizgi görmeye

Aminn. Ne zaman olursa durum güncelle olur mu? Pozitif olan her şeye ihtiyacımız var özellikle çift çizgi görmeye
Her dakika burdayım emin ol pozitif çıkan 2 arkadaş var bugün geçen haftada yanımda arkadaşım hamile olduğunu öğrendi 3 gün leke gelmiş regl sanmış 6 gün gecikince test yapmış pozitif

Ağzın bal yesin. Evladım için bu ay 14 kez korunmadan ilişki yaşadım 4-5 tanesi ovülasyonda. Bu aşk için daha ne yapabilirim gerisi onda
Kız inanırmısn ben okdr test yaptm negatifiti ki dedim kesn yok Ovulasyon testi sipariş verdm dha gelmedn ki orendim gebeligi bnde çok umutsuzdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…