Gecikmeli adet yaşayıp ertesi ay hamile kalan oldumu vücut gebeliğe mi hazırlanıyor doğrumu

Bunebunee

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2022
13
3
1
24
İnternette de okudum 1-2 ay üst üste gecikmeli adet olup daha sonraki ayda hamile kalan cokmus sanırım rahim gebeliğe hazirlaniyormus bu doğrumu yaşayan varmi 2 gün gecikmeden sonra adet oldum da

İnternette de okudum 1-2 ay üst üste gecikmeli adet olup daha sonraki ayda hamile kalan cokmus sanırım rahim gebeliğe hazirlaniyormus bu doğrumu yaşayan varmi 2 gün gecikmeden sonra adet oldum da
Hangi bilimsel temele dayandirmislar bu görüşü cok merak ettim. Her regl bitimi yeni bir dongu baslar diger dongulerle bir alakasi yok. Her dongu bitiminde rahim tabakasi olasi bir gebelik icin kalınlaşır gebelik yoksa o kalinlasan dokular dokulur yani regl baslar sonra yeniden yeni dongu. 2 ay ya da 1 ay oncesinden dokulen rahim tabakasiyla gebelige nasil bir hazırlık yapılabilir ben cok sacma buldum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…