- Konu Sahibi purplepurple
tatlım herşeyin çok güzel baharat takımına bayıldım nerden aldığını sorabilir miyim
halikarnas'ın setiydi canım pek çok çeyiz mağazasında satılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım herşeyin çok güzel baharat takımına bayıldım nerden aldığını sorabilir miyim
Aman Allah'ım purple sen benim yüreğimemi indirceksn bu kadar moru bi araya koyup paylaşmışsın çok kızkandım şu anda benim bulamadığım morları bulmuşsun ve tam benim istediğim ton bu
çok güzeller
yatak odan da mor dimi nerden o nerden??
bide köşe koltukların nerden ay dönüp dönüp bakasım geliyor
ok güzel olmuş herşeyin güle güle zevkle kullan o morlar hiç solmasın eskimesin inşallah
artık sorar dururum o nerden bu nerden diye
mesela mor kapaklı saklama kapların nerden?
birde benim yemek takımım da kare supla nası bulcam diyodum çünkü hep yuvarlaklar
sende yuvarlak supla almışsın nası olur ki kare tabağa yuvarlak supla:26:
herşeyin cok güzel güle güle kullan..bu yatak odaısnı ınternetten bende görup begenmıstım.fiyatı hakkında bılgı werebılırmısın?
maşallah... çeyizlerin çok hoş özellikle perde ve avize seçimlerin gerçekten zevkli... Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...![]()
![]()
canım hepsi çok güzel hepsini ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah.canım sana birşey sorucam şu siyah tencere takımın varya siyah tombik gibi olan işte onu ne kadara aldın inan dün bir mağazada aynısını gördüm indirimdeymiş seninkinin markası ne kullanışlımı teflonmu çelikmi hemen cevap yazarsan sevinirim canım ben gördüm stanttada elimle dokunamadım indirimde dediler bayağı hoş büyük tencereler güzele benziyoır alsammı almasammı diye kararsız kaldım sendede görünce sevindim iyi sana sorayım çok soru sordum affına sığınarak canım merak ettiğim teflonmu çelikmi markası ne memnunmusun ve birde ağırmı yoksa hafifmi bana önerirmisintekrar mutlu mutlu otur evinde inş.
bayıldııııııııııım:)) alah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım![]()
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah![]()
Herşeyin çok güzel çok cici, bende tam bir mor hastayım şuan mutfağım mosmor
Yalnız avizelerine bayıldım bizimde bir tek halı ve avize eksiğimiz kaldı nerden aldığını öğrenebilirmiyim acaba :)
canım mutfağına aldığın lambayı nerden aldın acaba daha doğrusu markasını ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim ????
çeyizin on numara olmuş hepsini güle güle kullan canım benim :)))
herşeyin çok güzel olmuş. rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah...
[/ cok güzeller hepsi canim cok begendim herseyini insaallah güzel günlerde kullanirsin benim ceyizimde birgün bu hallere gelirmi ya sanki hic bitmicekmis gibi geliyor bana sanki o alinacaklar listesi uzadikca uzuyor]
herşeyin ne kadar da güzel :) maşallah evi bile yerleştirmişsiniz , Allah agzınızın tadıyla oturmayı nasip etsin
Hepsideee çok güzelll
Bayıldımmmmm
Mor rengin hastasıyımmm
Mutfagıını merak ediyorum özellikle
Güzelll günlerdeee
Mutlulukla kullan
benim gibi bir morcu daha ne güzel :)
ben bayılıyorum mora ya ama etrafımda imkanım olmadığı için netten aldım bu yüzden her şey mor olmasa da çoğu mor :)))
çok beğendim hepsini yatak odan var ya tam istediğim gibi mürdüm bi ömür mutlulukla kullan