Gecim derdi

Çocukların sosyal ortamlara ve aktivitelere adapte olabilmesi için ve okula daha kolay ayak uydurması için kreş artık şart, bakıcılar çözüm değil maalesef :)
Umarım ileride tüm öğrencilerim bana kreşe gitmiş olarak gelir :)

çocuk gelişim mezunuyum bende böyle bu bölümden mezun olupda bakıcılık yapan çok insan var ve kreşte ne varsa öğretilebiliyor hatta kreşle konuşup çoğu zaman çocukları misafir öğrenci olarak kreşe götürebiliyorlar bence illede gitmesine gerek yok kreşe ama ana okulları için aynı şeyi söyleyemem 1. sınıfa büyük hazırlık ayrıca para falan vermiyosun çocuğun ihtiyaçlarını alıyorsun :)

Ev borcu bitti temmuzda.
Ayni ay araba aldik.
Esim engelli. Is yerine giderken arac var donuste yok. Ve hergun 3 km yurumesi gerekiyordu ilceye . oradan arabaya binip eve geliyordu. Mecbur aldik yani.

inanılmaz derecede önyargılıyız. ben de utandım kendimden.
inşallah tüm borçlarınızı en kısa sürede ödersiniz.

broşür dağıtma işi iyi fikir bence.

onun dışında eşiniz belki http://www.idemama.com/ gibi sitelere üye olup logo yapabilir. ya da forum sitelerinde yaptığı logoları sergileyip iş alabilir.

Cocuklarimin biri 7 yasinda. Bu sene ilkokula baslayacak. Sabahtan etut merkezine gidecek.
Kucugu 4 yasinda. Devletin kresi yok. Hep devlete bagli ozel kresler var. Anasiniffina verebilirim. O da yarim gun. Gunun diger yarisinda bakacak kimse yok.

yada arabanın borcu bitene kadar günlük kiralayabilirsiniz araba gerçekten çok masraf ev kredisi bitincede arabanızı kendiniz kullanırsınız böyle yapan birçok insan var :))

inanılmaz derecede önyargılıyız. ben de utandım kendimden.
inşallah tüm borçlarınızı en kısa sürede ödersiniz.

broşür dağıtma işi iyi fikir bence.

onun dışında eşiniz belki http://www.idemama.com/ gibi sitelere üye olup logo yapabilir. ya da forum sitelerinde yaptığı logoları sergileyip iş alabilir.
Cok tesekkurler. Bu siteyi tavsiye edecegim hemen esime.

Eşiniz de mesela bilgisayardan anlıyorsa binada cuzi bir miktar karşılığı format atabilir ihtiyacı olanlara, bilgisayarda yardıma ihtiyacı olanlara yol gösterebilir. Apartmanın duyuru panosuna asabilirsiniz.
Tesekkurler. 4 daire apartmanimiz. Kalabalik degil. Format cevremizdekiler hep kendi atiyor. Bize pek ihtiyac kalmiyor.

çocuk gelişim mezunuyum bende böyle bu bölümden mezun olupda bakıcılık yapan çok insan var ve kreşte ne varsa öğretilebiliyor hatta kreşle konuşup çoğu zaman çocukları misafir öğrenci olarak kreşe götürebiliyorlar bence illede gitmesine gerek yok kreşe ama ana okulları için aynı şeyi söyleyemem 1. sınıfa büyük hazırlık ayrıca para falan vermiyosun çocuğun ihtiyaçlarını alıyorsun :)
Yaşlara özel oyun grupları da çok güzel hem çocuğa hem anneye kurtarıcı, eskiler bunlar yokken 4-5 çocuğa nasıl bakıyorlarmış acaba :KK33:

bu arada başka bir konuda yazdım az önce. el beceriniz iyiyse keçeden süslemeler yapıp satabilirsiniz. ki maliyeti çok az oluyor. yapımı da kolay. biz üniversite okurken bir arkadaşa yardım için yapıp anahtarlık falan satardık. iyi kazanç elde etmiştik. bir anahtarlığı 50 kuruşa mal ederken 4 e 5 e satıyorduk.

siz de mesela zıbın alıp üzerine süsleme yapabilirsiniz. hatta eşiniz de bilgisayar çizimde çıktıda falan yardımcı olur. belki ufak ufak olur başta ama en azından biraz rahatlarsınız.

kece-bebek-badisi-susleme.jpg

49okgnd2c56501861d633e.jpg

yeni-kece-bebek-patik-modelleri.jpg

Tesekkurler. 4 daire apartmanimiz. Kalabalik degil. Format cevremizdekiler hep kendi atiyor. Bize pek ihtiyac kalmiyor.
Eşim engelli demişsiniz, nedir acaba engeli?
Ayrıca olmasa bile 2 çocuklu aileye gayet de ihtiyaç bence araba, hastanesi acil durumu özel durumu vs hayat kurtarıyor yani çocuklar için büyük rahatlık araba.
Evinizin taksidi bitmiş, arabanızın ki de biter sonra size kalır maaşlarınız, sabredin biraz da sonu güzel olur umarım.

Eşim engelli demişsiniz, nedir acaba engeli?
Ayrıca olmasa bile 2 çocuklu aileye gayet de ihtiyaç bence araba, hastanesi acil durumu özel durumu vs hayat kurtarıyor yani çocuklar için büyük rahatlık araba.
Evinizin taksidi bitmiş, arabanızın ki de biter sonra size kalır maaşlarınız, sabredin biraz da sonu güzel olur umarım.
Cocuk felci. Sol bacak engelli. 9 senedir arabasizdik.esimin durumu olmasaydi daha da almazdik. Gerci hastalik durumunda cok caresiz kaldigimiz da oldu. Taksi ile gittik hastaneye. Bazen yuruyerek gittik. Insallah 2 sene sonra durum normallesecek.

Güzel kek, kurabiye, pasta yapabilir misiniz?
Süsleme malzemeleri ve grazürler ucuza satılıyor süpermarketlerde, pişirip bunlarla süsleyerek satabilirsiniz.
Ayrıca evinizde kullanılmayan fazla eşyalar, kıyafetler varsa internette satabilirsiniz, isimlerini vermiyorum burada yasak sanırım.

bu arada başka bir konuda yazdım az önce. el beceriniz iyiyse keçeden süslemeler yapıp satabilirsiniz. ki maliyeti çok az oluyor. yapımı da kolay. biz üniversite okurken bir arkadaşa yardım için yapıp anahtarlık falan satardık. iyi kazanç elde etmiştik. bir anahtarlığı 50 kuruşa mal ederken 4 e 5 e satıyorduk.

siz de mesela zıbın alıp üzerine süsleme yapabilirsiniz. hatta eşiniz de bilgisayar çizimde çıktıda falan yardımcı olur. belki ufak ufak olur başta ama en azından biraz rahatlarsınız.

kece-bebek-badisi-susleme.jpg

49okgnd2c56501861d633e.jpg

yeni-kece-bebek-patik-modelleri.jpg
Boyle seylerden anlamam ama ogrenebilirim. Cevremde satmam zor. Genis bir cevrem yok. Internette satabilir miyim. Keceden birseyler yapmayi denerim. Akmasa da damlar

Boyle seylerden anlamam ama ogrenebilirim. Cevremde satmam zor. Genis bir cevrem yok. Internette satabilir miyim. Keceden birseyler yapmayi denerim. Akmasa da damlar
İnternette çok bilindik siteler var orada satabilirsiniz bir sürü ürün yapıp. Her malın bir alıcı var neticede, mutlaka alan olur.

Avon oriflame gibi seyler satamam. Simdi size yazarken dusundum.

Back
X