- 4 Ocak 2018
- 19
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi mavisgokyuzu
Esimin isi dolayisiyla baska sehirdeyiz malesefGidip o evlerden birinde oturmak isteyebilirsiniz ama satılmasını istemek çok mantıklı değil bence.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esimin isi dolayisiyla baska sehirdeyiz malesefGidip o evlerden birinde oturmak isteyebilirsiniz ama satılmasını istemek çok mantıklı değil bence.
Oyle bir durumda pay almaz hatta biz sunu bile dusunduk borclarimiz bitince ucuz olan evin eksigini kapatcak kadar odeme yapariz kardeslere diye de dusunduk hak yemeyecegiz tabiikiAyrıca şöyle bir durum var. Diyelim ki evi sattı parasını size verdiler sizde ev aldınız yada her ne yapacaksanız yaptınız. Bir kaç yıl sonra KV ve KP vefat etti kalan 2 ev miras paylaşımında kardeşler arasında eşit bir şekilde paylaşılacak yani sizin eşinizde mirastan pay alacak, diğer kardeşler ve kV KP niye kabul etsin bunu
Kpss ye hazirlaniyorum bir donem ozelde calistim ama ikisi bir gitmiyor aldigim maas da nerdeyse esi calismayanlar icin veeilen odenek kadardiO halde bir iş bulun siz de çalışın. Kazandığınızla en azından daha rahat geçinirsiniz.
Evlerin hepsi kayınpederin üstüneyse, birini size direkt verse, sonra da vefat etse kalan 2 ev yine 3 kardeş arasında pay edilir ki haksızlık olur diğer kardeşlere.
Şimdiden mal paylaşmaya çalışmak ayıp olur. Evlenecek olgunluktaysanız hayatlarınızın sorumluluğunu alacaksınız. Tamam bilmiyormuşsunuz ama bu da sizin sınavınız. Babadan bir şey beklemeye hakkınız yok.
Bebek istemek en tabi hakkınız ama bu durumda beklemek en mantıklısı.
Oyle bir durumda pay almaz hatta biz sunu bile dusunduk borclarimiz bitince ucuz olan evin eksigini kapatcak kadar odeme yapariz kardeslere diye de dusunduk hak yemeyecegiz tabiiki
Evin parasyla ev aliriz diye dusunduk oldugumuz sehirde borc odemeyiz zaten o parayida oyle carcur etmeyiz daha dogrusu ettirmemO evler miras ve sağ iken ailelerin böyle birşey vermesi sattırması ve sizin de bunu istemeniz normal degil.
O ev satılıp parası Oray'a buraya ödenince eldekinden de olacaksınız.Yardım da ediyormuş Ada'm zaten.Bunu bile yapmıyor bu devirde babalar.
Belki o ev satıldıktan sonra ilerde ayrılık olacak.Eşiniz de diğer evlatlara birşey düşerken boynu bükük kalacak.O yüzden miras yoluyla geçmesi daha saglıklı.
Kpss ye hazirlaniyorum bir donem ozelde calistim ama ikisi bir gitmiyor aldigim maas da nerdeyse esi calismayanlar icin veeilen odenek kadardi
Yok artik yapmiyor zaten egerki akillanmamis oldugunu gorseydim yada yarin birgun gorursem dakika durmam pismanligini biliyorum o yuzden rahay bi sekilde evliligime devam edip cocuk isteyebiliyorum aksi olsa kim osterHala devam ediyor mu borsaya? Böyle kolay para peşinde koşan biri mi? Öyleyse çocuk yapmayı erteleyin zaten. Bazıları bağımlı oluyor buna. Bir yol bulup köşeyi dönme peşinde oluyorlar.
Miraslarda eşe hak düşmüyor ya ölümden sonra oğullarına kalmasını istiyor olabilir kp.Şimdi satıp alsanız siz de ortak olacaksınız o yüzden isteseniz de vermezler gibi geliyor.Kendi oğullarına güvenmeyip size yolluyorlarsa para geleceğiniz de ne olacak belli degil demektir.Hayatınızı garantiye alın iş meslek ne varsa.Bu borsa işleri hayra alamet degil gelecek için.Evin parasyla ev aliriz diye dusunduk oldugumuz sehirde borc odemeyiz zaten o parayida oyle carcur etmeyiz daha dogrusu ettirmem
Zaten rahat bir kisiligim yok param mevzulariki beni daha cok gerer ama artik bunalima girdim hareket edemiyoruz resmen ondan artik bunlari dusunmeye basladim . Tesekkir edermO halde kpss'ye iyi odaklanın ve 4 yıl geçim derdiyle uğraşmayın. Sizin de maaşınız olursa rahat edersiniz. Bu arada ev konusunu da hiç açmayın derim.
Diger iki kardes kiz. Esimi affetmis olabilirim ama bu kesin kafasindan silmos diyecegim bir konu degil o yuzden hesaplar bnde kendi de kabul etti bana guven her sey senin kontrlnde olsun dediMiraslarda eşe hak düşmüyor ya ölümden sonra oğullarına kalmasını istiyor olabilir kp.Şimdi satıp alsanız siz de ortak olacaksınız o yüzden isteseniz de vermezler gibi geliyor.Kendi oğullarına güvenmeyip size yolluyorlarsa para geleceğiniz de ne olacak belli degil demektir.Hayatınızı garantiye alın iş meslek ne varsa.Bu borsa işleri hayra alamet degil gelecek için.
Yani ha kız ha erkek mirasla kalmasını istiyordur kayınpeder.Siz yine de işi sağlama alın.Güzel başlamamış çünkü gelecek risk altında.İşi kış tutun.Kpss gireceksiniz sanırım.Çocuktan önce bunlar önemli.Diger iki kardes kiz. Esimi affetmis olabilirim ama bu kesin kafasindan silmos diyecegim bir konu degil o yuzden hesaplar bnde kendi de kabul etti bana guven her sey senin kontrlnde olsun dedi