- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
düz işçi olarakmı? giriyosunuz anlamadım o kısmı tam:26:
Pardon yazmamışm.evet isci üretimde çalıscm.enjeksyon imaalatnda
Merhaba arkadaşlar.nasılsınız?bende iyiym sagolun.
Konuya geçersek,ben istanbuldayken hiç 1500 altı ücretle çalışmadm.hep 1500 üstünde aldm.muhasebe programlarını çok iyi bilir çok iş tecrübem vardır.simdi ankaradaym malum ev hazrlgı falanda var.bir tane iş var burda .medikal bir fabrika.temiz bir yer önlükle falan calsysun hastane ortamı gbi.serviside var.cumartesi pazar yok.byramdan pazartsiye kadar düşünün tatildelerdi.çok iyi bir iş çalşcgm ortam bayanlar var sadece.hafif bir iş yani ama maalesf ücret asgari.ymek ordan.bu para bze ytmycek çünkü 550-600kira geri kalan faturamı yiycek mi neye gtcek blmyrum eşm 1000alyo oda 750 kredi ödüyor geri kajnda yol para knt parası iste .gdyor.
Dmek istdgm iş çok iyi gireym mi yoksa daha yüksek bir işemi greym okadar canım sklıyor bu duruma anlatmam.hala bu kv evinden çıkamadk inanın afedersnz idrar tutmaktan yanlarm artk agryor.çünkü odamdan çkmyorum.kavga falan ettk uzun hkaye.
Ne diyosunuz.yada bu fabrika isinde maaş artar mı.bin tl olsun bari((
neden kendi işinizle mesleginizle ilgili işe bakmıyosunuz.
hem bi cok programı biliyorumda diyosun
eşiniz ne kredisi ödüyor
Ya artarmı dyosun sence.bende 900le bşlycmValla canım vaktim yok paraya ihiyacım var dersen gir memur gibi hafta sonun yok ne istiyorsun. Lüks hayata alıştıysan bilemem ama ben okul bitti 900 liraya başladım bu üçüncü senem 1350 oldu maaşım çok şükür yetiyo eşim 1500 alıyor evimiz kiraydı şimdi eve girdik allah izin verirse onu ödicez iş bulmak kolay değil
Iş bulamıyorum ki.
o zaman iş aramaya aynen devam.
o buldugunuz işede gecici olarak girebilirsiniz
belli olmaz peş peşe gelir belkide iş.
Iş bulamıyorum ki.
Merhaba arkadaşlar.nasılsınız?bende iyiym sagolun.
Konuya geçersek,ben istanbuldayken hiç 1500 altı ücretle çalışmadm.hep 1500 üstünde aldm.muhasebe programlarını çok iyi bilir çok iş tecrübem vardır.simdi ankaradaym malum ev hazrlgı falanda var.bir tane iş var burda .medikal bir fabrika.temiz bir yer önlükle falan calsysun hastane ortamı gbi.serviside var.cumartesi pazar yok.byramdan pazartsiye kadar düşünün tatildelerdi.çok iyi bir iş çalşcgm ortam bayanlar var sadece.hafif bir iş yani ama maalesf ücret asgari.ymek ordan.bu para bze ytmycek çünkü 550-600kira geri kalan faturamı yiycek mi neye gtcek blmyrum eşm 1000alyo oda 750 kredi ödüyor geri kajnda yol para knt parası iste .gdyor.
Dmek istdgm iş çok iyi gireym mi yoksa daha yüksek bir işemi greym okadar canım sklıyor bu duruma anlatmam.hala bu kv evinden çıkamadk inanın afedersnz idrar tutmaktan yanlarm artk agryor.çünkü odamdan çkmyorum.kavga falan ettk uzun hkaye.
Ne diyosunuz.yada bu fabrika isinde maaş artar mı.bin tl olsun bari((
Evet haklsın aslnda.ya maaş artma gbi bhşey olsaydı tereddüt etmycktmg
Inşallah.arkadaşmocakta. ve temmuzda maaş artımı olur genelde.
gir bi calış. dedigim gibi iş ararken pek iş gelmez. ama işe girince ardı arkası kesilmez
Ya artarmı dyosun sence.bende 900le bşlycm
bence girme asgari çok çok az iş tecrüben var biraz daha araştır ankara da kötü bi yer değil
Yani sizin aktifliğinize bağlı ki bnce fabrikada çalışmak çok mantıklı birşey
Bana bugün 900 liraya teklif gelse gözümü kırpmam girerim çünkü 6 gün çalışıyorum 6. gün söverek uyanıyorum. Kendi mesleğim seviyorm ama 6. gün fazla ev işi yemek ütü vs insan kendine vakit bulamıyor
:)))evet haftasonu tatl o çok iyi bence.zaten çok dikkatlymdir el pratklgmde vardır.blmyrum ki aslnda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?