- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Teşekkür ederm yorumun içn.Ya bide zaten kv evnde özelmz olmadı brazck haftasnu tatl ya eşmle artk tekm artk özelmz olck rahat olucz evde.ek iş yaparakta gene aynı olck.psikoljmz çok bozuk artk.kafa dinleyp rahatça uzanmak istyruz
Iste bu is tam bna göre 900 bulamayan var şükrdyrum ama iste bu ücrete gwenerek eve çıkçz.anlatbldm dmi?maaş artımı olsa idare ederim aslnda artana kadar
Şimdilik başla bakalım, belki sonra daha iyi bir iş çıkar
Fabrikalarda mesai durumu oluyor, belki ek bir gelir elde edebilirsin mesai ücretiyle
Gün doğmadan neler doğuyor, sen bir başla gerisi gelir
ankaradaysan demetevler Yenimahalle ve Keçiören ayvalık civarlarında 300 e de kira bulabileceğin yerler var semtine göre hersabını iyi yap bari..Allah tez zamanda kurtarsın inşallah..
Yok bulamyrum maalesf olsada yol para içnde oluyo sadece pazar tatl.budaha kötü gene asgari ücret oluyor
Oralar çok ters.eryamanda eşimin işi.
Çok sagol arkadaşm.umarm kurtlurz
Valla arkadaşım Allah kimseyi geçim sıkıntısına düşürmesin. Sen simdilik iş bulana kadar bu işe gir tabiki. Hic yoktan iyidir. Ayrica kirasi daha uygun bir eve girseydiniz? Ankara uygun diye biliyordum. Elinizde hicbir sey kalmiyor gibi. Cok zor. Neden su dugunleri erkek babalari yapmaz? Valla ben burda okuyunca şok oluyorim. Bizde oyle degildir. Bir baba sirf evlatlarini evlendirmek icin calisir. Yeni evlilere yük birakmaz. Bizim dugunumuzu de eşim yapti ama biz ortagiz kayinlarimla. Ve hepsi her seyin en guzelini yap yengemize dediler ki oyle de oldu cok şükür. . Kayinpederim 2 ev almisti zaten. Amcamin oglu evlenecek durumlari yok diye butun erkek kuzenler birlesip ki 30 kisi vardir. Hepsi biner lira gondermisti. Bu insanlar nereye gidiyor anlamiyorum ki. Yazik degil mi size? Evliligin tadını mi alasiniz yoksa borç harç mi yapasiniz?
Esinizin ailesi borclara yardim etse? Etmezler mi? Allah yardimciniz olsun ya..
Eryaman biraz pahalı oluyor tabi artık metro ağı var gerçi ha bir de sana servis bulursun tez zamanda ama pozitif düşünün eve çıktığınızda yorgun bir beyniniz olursa bi mantığı kalmaz zaten...bu sebeple her adımınızı besmele ile atın..Rabbim yüzünüze bakacak inşallah zira yuvanızı kuracaksınız..
Bize bu borcu yapan esimin ailesi zaten tuzaga düştk resmen.bu evde zar zor kalyrz inanki.ya aslnda 450 ila 550 arasnda ev bkyoruz ama oda ne otbuş ne dolmuş .450 var ama eşm isne 2 vasitayla gtmek zorunda.bakıcz artk
Yazik ya insanlar neden evlatlarini sirtlarindan vuruyor. Neyse siz bi is bulana kadsr bu işe girin. Ayrica devletin kredi icin zor durumda olanlara yardim ettigini falan filan duymustum. Biraz arastirsaniz? Bi de hayirsever zengin insanlar bazi insanlarin kredi borclarini kapatiyormus galiba. Onlari da bir arastirsaniz olmaz mi? Toplam kredi borcunuz ne kadar?
Hç duymadm valla arastrym bi.
Toplam suan 13 bin.
bence gir bu işe, ama iş aramaya da devam et madem rahat da koşulları var evde oturup iş beklemekten iyidir.. asgari ücret az diyosun ama daha iyisini bulana kadar sıfırdan iyidir bence.. hem eşine, dostuna, akrabalarına karşı daha özgüvenli durmaya başlarsın, eve katkıda bulunduğun için.. ve her zaman şunu savunurum ve inanırım ki çalışıyoken iş aramak ve bulmak çok daha kolay..
Oralar çok ters.eryamanda eşimin işi.
Çok sagol arkadaşm.umarm kurtlurz
Eryamanı çok bilmiyorum ama misal şöyle daireler vardır:
http://www.hurriyetemlak.com/konut-...q.iGawybgGvYUHS7SQ==&pageSize=20&list=1&new=1
Bir de istanbul ile ankara yaşam standartları farklı. Bizim burda işe başlayan ama daha sonra istanbula geçecek arkadaşlar maaşlarına ciddi zam istiyorlar. Çünkü orda hayat daha pahalı diye. O yüzden belki burada aldığınız asgari ücret oadaki 1500ü aratmaz.
Mesleğinizi yapmanız en güzeli olurdu tabi ama kendi mesleğinizle ilgili iş bulana kadar bu ile girmeniz aileniz açısından iyi olur gibi. Hem de hafta sonlarınız da boş. Servisiniz de varmış.
Bir de iş ararken kariyer sitelerini kullanıyor musunuz? kariyer.net ya da yenibiris.com gibi yerlerde cvniz var mı?
Merhaba arkadaşlar.nasılsınız?bende iyiym sagolun.
Konuya geçersek,ben istanbuldayken hiç 1500 altı ücretle çalışmadm.hep 1500 üstünde aldm.muhasebe programlarını çok iyi bilir çok iş tecrübem vardır.simdi ankaradaym malum ev hazrlgı falanda var.bir tane iş var burda .medikal bir fabrika.temiz bir yer önlükle falan calsysun hastane ortamı gbi.serviside var.cumartesi pazar yok.byramdan pazartsiye kadar düşünün tatildelerdi.çok iyi bir iş çalşcgm ortam bayanlar var sadece.hafif bir iş yani ama maalesf ücret asgari.ymek ordan.bu para bze ytmycek çünkü 550-600kira geri kalan faturamı yiycek mi neye gtcek blmyrum eşm 1000alyo oda 750 kredi ödüyor geri kajnda yol para knt parası iste .gdyor.
Dmek istdgm iş çok iyi gireym mi yoksa daha yüksek bir işemi greym okadar canım sklıyor bu duruma anlatmam.hala bu kv evinden çıkamadk inanın afedersnz idrar tutmaktan yanlarm artk agryor.çünkü odamdan çkmyorum.kavga falan ettk uzun hkaye.
Ne diyosunuz.yada bu fabrika isinde maaş artar mı.bin tl olsun bari((
Eşimin işi eryamanda demişsin, etimesgutta çok uygun kiralı daireler var. sincan da öyle. hem de eşinin işine yakın olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?