geçim sıkıntısı;(((

Eşin ne diyor oda önemli fabrikaların servisi var yemek içme derdi yok saat belli yani memur gibisin bence kaçırma

Zaten esimin arkadaşı var bi abi onun eşi orda çalsyor.kmseyi almjmşlar ben gelcm dye beni beklyolar yani:))))8 6 arası 1 saat mola

bi yerden başlamak lazım yeni ve daha iyi koşullarda bir iş bulana kadar en azından evinin kirası çıkar mantığındayım...

Çok ihtiyacınız varsa şartlar fena değilmiş aslında.Bizde çok zor zamanlar geçirmiştik.Eşim ünv mezunu ana dili gibi İngilizcesi vardı ama iş bulamadı ve 650 liraya işe girdi boş kalmamak için şükür atandı kurtuldu.Sizde gönlünüze göre bir yer bulursunuz umarım Allah yardımcınız olsun.

Çok sagol arkadaşım.
Ucu ucuna yetiyor ama kışın dogalgaz fatura çıkmyor.

Düğünde takılan altınlarınız falan yok mu canım aslında kredi borcunu kapatsanız çok rahat geçinirsiniz

Ev kirası çkıyor ama dgrleri çkmyor(
yanlış anlamassan sormak zorundayım eşin 1000 lira maaşla neyine güvendi ne kredisi bu ama lütfen bana düğün borcu deme yorganına göre ayak uzatmak var hani ben düğünümü 5000 liraya bile mal etmedim durumum iyi olmasına karşın...

Canım ah ah yaramı deştin benim .sen bi bilsen eşmde bende nasl tuzaga düştük.eşimin ailesi yüzünden.bosuna suan hala 10 bn kredi ödüyoruz ki 20 bindi!!!!şmdi cok pişmanız.20 bn çekti dügn içn çektirdiler diyelm.

Ben asgari ücret alıyorum şükret şükret 😫😫 daha iyi iş bulunca çıkarsın evde oturmaya devam edersen 1000 tl de yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dilimin ucuna geldi de hadi dedim yoktur dedim bu erkek ailelerinin hatta son zamanlarda kız ailelerinin tufaya düşürme huyu moda oldu..Allah yardımcın olsun 8-6 mesai iyi hafta sonunda var burda bit pazarı topiğine bak işine gelen şeyler olursa yap sat dene yani...ek iş alabilirsin..hatta hiç utanma bi süre kendinizi düze çıkarana kadar hafta sonları temizliğe bile gidebilirsin ha ne olur evliliğin bi anlamı olmaz tadınız tuzunuz olmaz zaten şu anda yoktur ya neyse...mezuniyetin ne bilmiyorum ama ankara da askeri ücretin üstünde yer bulmanda biraz zor gibi malum memur memeleketi ..yalnız bu işe gir ek işler ara daha iyisini bulursan çıakrsın..servisinde var yeme içmende ordan bir şey kaybetmezsin evede damlatmış olursun..

Şimdilik başla bakalım, belki sonra daha iyi bir iş çıkar
Fabrikalarda mesai durumu oluyor, belki ek bir gelir elde edebilirsin mesai ücretiyle
Gün doğmadan neler doğuyor, sen bir başla gerisi gelir

Teşekkür ederm yorumun içn.Ya bide zaten kv evnde özelmz olmadı brazck haftasnu tatl ya eşmle artk tekm artk özelmz olck rahat olucz evde.ek iş yaparakta gene aynı olck.psikoljmz çok bozuk artk.kafa dinleyp rahatça uzanmak istyruz
Iste bu is tam bna göre 900 bulamayan var şükrdyrum ama iste bu ücrete gwenerek eve çıkçz.anlatbldm dmi?maaş artımı olsa idare ederim aslnda artana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…