- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Eşin ne diyor oda önemli fabrikaların servisi var yemek içme derdi yok saat belli yani memur gibisin bence kaçırma
Merhaba arkadaşlar.nasılsınız?bende iyiym sagolun.
Konuya geçersek,ben istanbuldayken hiç 1500 altı ücretle çalışmadm.hep 1500 üstünde aldm.muhasebe programlarını çok iyi bilir çok iş tecrübem vardır.simdi ankaradaym malum ev hazrlgı falanda var.bir tane iş var burda .medikal bir fabrika.temiz bir yer önlükle falan calsysun hastane ortamı gbi.serviside var.cumartesi pazar yok.byramdan pazartsiye kadar düşünün tatildelerdi.çok iyi bir iş çalşcgm ortam bayanlar var sadece.hafif bir iş yani ama maalesf ücret asgari.ymek ordan.bu para bze ytmycek çünkü 550-600kira geri kalan faturamı yiycek mi neye gtcek blmyrum eşm 1000alyo oda 750 kredi ödüyor geri kajnda yol para knt parası iste .gdyor.
Dmek istdgm iş çok iyi gireym mi yoksa daha yüksek bir işemi greym okadar canım sklıyor bu duruma anlatmam.hala bu kv evinden çıkamadk inanın afedersnz idrar tutmaktan yanlarm artk agryor.çünkü odamdan çkmyorum.kavga falan ettk uzun hkaye.
Ne diyosunuz.yada bu fabrika isinde maaş artar mı.bin tl olsun bari((
Çok ihtiyacınız varsa şartlar fena değilmiş aslında.Bizde çok zor zamanlar geçirmiştik.Eşim ünv mezunu ana dili gibi İngilizcesi vardı ama iş bulamadı ve 650 liraya işe girdi boş kalmamak için şükür atandı kurtuldu.Sizde gönlünüze göre bir yer bulursunuz umarım Allah yardımcınız olsun.
bi yerden başlamak lazım yeni ve daha iyi koşullarda bir iş bulana kadar en azından evinin kirası çıkar mantığındayım...
Zaten esimin arkadaşı var bi abi onun eşi orda çalsyor.kmseyi almjmşlar ben gelcm dye beni beklyolar yani:))))8 6 arası 1 saat mola
yanlış anlamassan sormak zorundayım eşin 1000 lira maaşla neyine güvendi ne kredisi bu ama lütfen bana düğün borcu deme yorganına göre ayak uzatmak var hani ben düğünümü 5000 liraya bile mal etmedim durumum iyi olmasına karşın...Ev kirası çkıyor ama dgrleri çkmyor(
yanlış anlamassan sormak zorundayım eşin 1000 lira maaşla neyine güvendi ne kredisi bu ama lütfen bana düğün borcu deme yorganına göre ayak uzatmak var hani ben düğünümü 5000 liraya bile mal etmedim durumum iyi olmasına karşın...
Onları beyaz eşya mobilya ev icn harcmyı düşünüyoruz.suan altnm sadece 7 bin.Düğünde takılan altınlarınız falan yok mu canım aslında kredi borcunu kapatsanız çok rahat geçinirsiniz
E daha neyi düşünüyosun :) bence hemen kabul et
Onları beyaz eşya mobilya ev icn harcmyı düşünüyoruz.suan altnm sadece 7 bin.
Ben asgari ücret alıyorum şükret şükret 😫😫 daha iyi iş bulunca çıkarsın evde oturmaya devam edersen 1000 tl de yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pardon yazmamışm.evet isci üretimde çalıscm.enjeksyon imaalatnda
Canım ah ah yaramı deştin benim .sen bi bilsen eşmde bende nasl tuzaga düştük.eşimin ailesi yüzünden.bosuna suan hala 10 bn kredi ödüyoruz ki 20 bindi!!!!şmdi cok pişmanız.20 bn çekti dügn içn çektirdiler diyelm.
dilimin ucuna geldi de hadi dedim yoktur dedim bu erkek ailelerinin hatta son zamanlarda kız ailelerinin tufaya düşürme huyu moda oldu..Allah yardımcın olsun 8-6 mesai iyi hafta sonunda var burda bit pazarı topiğine bak işine gelen şeyler olursa yap sat dene yani...ek iş alabilirsin..hatta hiç utanma bi süre kendinizi düze çıkarana kadar hafta sonları temizliğe bile gidebilirsin ha ne olur evliliğin bi anlamı olmaz tadınız tuzunuz olmaz zaten şu anda yoktur ya neyse...mezuniyetin ne bilmiyorum ama ankara da askeri ücretin üstünde yer bulmanda biraz zor gibi malum memur memeleketi ..yalnız bu işe gir ek işler ara daha iyisini bulursan çıakrsın..servisinde var yeme içmende ordan bir şey kaybetmezsin evede damlatmış olursun..
kendi melseğinizle ilgili iş bulamadınız mı ankarada :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?