geçim sıkıntısı

Ben kariyer sitesinden tercüme işi buldum
Mail yoluyla çeviri yapıp mail yoluyla onlara atıyorm
Getirisi de fena değil
İyi derecede yabancı dil biliyorsan sen de başvurabilirsin
Özel ders verebilirsin
Dadı sitelerinden oyun ablalığı,çocuk bakıcıılığı yapabilirsin
Okul öğrencilerine etüt yapabilirsin
Evde nikah şekeri vs yapabilirsin
Güzel yemek yapıyorsan mesela yaprak sarma gibi yakın pastahanelerle konuşup onlara satabilirsin

Çalışan annelerin çocukları için ablalık yapabilirsin
Benim yaz gelip okul kapanınca en büyük derdim bu mesela

iste yapabilirim tabi tesekkurler ama nereden bulabilirim bu isleri bu konuda yok gosterebilir misiniz

Ceviri yapabilecek seviyede yabanci diliniz varsa kariyer sitelerinde ilanlari oluyor ordan basvurabilirsiniz. Cevrenize de haber verin bazen sirketler de freelance cevirmen arayabiliyor.

iste yapabilirim tabi tesekkurler ama nereden bulabilirim bu isleri bu konuda yok gosterebilir misiniz
Dedim ya kariyer sitesinden tercüme büroları diye arat site ismi vermek yasak sanırım ama bu isimle başlayan bir site var ordan başvuru yapabilirsin.
Tek bir mülakat yapıyorlar zaten
Anlaşırsanız başlıyorsun mail yoluyla olduğu için gidip gelmene gerek yok
Haftalık ödeme yapıyorlar verdiğin hesaba

tesekkurler☺

arkadaslar haklı markette kasıyer bile olsanız illa kucuk orta bi para gecer elinize yada yaprak sarması sarıp satabilirsiniz zira baya talep oluyor

Temizlik işini düşünürseniz nerden bulabileceğiniz konusunda şöyle söyliyim, bulunduğunuz semtte yada yakınlardaki temizlik şirketlerini araştırın.Ve sadece 2 ay çalışmak istediğinizi söyleyip anlaşın.Böyle olabiliyor. Temizlik şirketi olan bi ablamız var tanıdık onlar yapardı böyle şeyler hala yapıyorlar yani. Eleman lazım oluyor zaten yok diceklerini pek sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…