geçimim için uygun fiyat fal bakıyorum

birsencantepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
2
0
1
60
merhaba arkadaşlar siteniz üzerinde kadınların dayanışma halinde olduğunu inceledim ve aranıza katılmak istedim. Öğrenciyim ve harçlığımı fal ile kazanıyorum. Sitenin bana yarar sağlayabileceğini düşündüm ve bana gelen pozitif enerjiniz ile hemen kayıt oldum. Fal ile iletişim sağlamak isterseniz mesajla görüşmek çok isterim katina ve tarot kartlarım ile ve de kahve fincanı okuyabiliyorum sadece kahve 7 tl katina ve tarot 10 tl bana bu yolda katılmak isterseniz çok memnun olurum teşekkürler.

İyi de hatun sinsi sinsi ... cafedeki .... süper gidin baktırın yazmamış ki. Delikanlı gibi çıkıp kendini tanıtmış.

Ben de o yuzden uyeye mesaj attim, icerigi duzeltin yasak diye. Bence bu yasak olmamali. Sonucta reklam yapmiyor, bizler de fal baktiran insanlariz kendi ozgur irademizle para yatiriyoruz. Gerci site de hakli o zaman cok fazla konu acilir.

Ben de o yuzden uyeye mesaj attim, icerigi duzeltin yasak diye. Bence bu yasak olmamali. Sonucta reklam yapmiyor, bizler de fal baktiran insanlariz kendi ozgur irademizle para yatiriyoruz. Gerci site de hakli o zaman cok fazla konu acilir.

Ama biz yeni kan aramıyor muyuz zaten

Bileğine güvenenler çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…