- 14 Eylül 2014
- 21.266
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.456
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.901
Benimki saf yaYa bide cok enteresan bi sekilde mesela her hangi bi yerde bir koku aliyo, mesela dun binada bildigin pirasa kokuyo daha tadina bile bakmadi bana diyoki burasi yesil yesil bisey kokuyo
Fasulye kokusu aliyo burasi beyaz beyaz bisey kokuyo diyo.
Yemegin adini unutuyo kokusunu goruntusunu yine unutmuyo
Kokuların rengi vaaaaaar .ohaaaYa bide cok enteresan bi sekilde mesela her hangi bi yerde bir koku aliyo, mesela dun binada bildigin pirasa kokuyo daha tadina bile bakmadi bana diyoki burasi yesil yesil bisey kokuyo
Fasulye kokusu aliyo burasi beyaz beyaz bisey kokuyo diyo.
Yemegin adini unutuyo kokusunu goruntusunu yine unutmuyo
Hepimizin hali bu.Ne kadar üzücü değil mi çalışıyorsun ve ödenen ne .hiç bişey.
Öğretmensin üstelik.
Gidelim buralardanHepimizin hali bu.
Gittikçe kötü hale geliyor ne yazık ki
Yok anacim ne mumkun, ama sey olabilir sebzeli makarnalar falan onlari yer belkiBenimki saf ya
Balkabağını ve brokoliyi sade sandığı mercimek çorbasında içer. Mücver sever içine sebze katarım. Pankekine pancar tozu koyarım. Çikolatalı keke kakao az koyar keçiboynuzu unu kaktırırım asla anlamaz eheheh
Ne sandin canim, sen folik asit bebelerini fazla hafife almaKokuların rengi vaaaaaar .ohaaa
Nazar değmesin kuzuyaNe sandin canim, sen folik asit bebelerini fazla hafife alma
Amin kimseciklere değmesinNazar değmesin kuzuya
Pankeke dene. Ispanak tozundan yeşil, pancardan pembe, kakao ve keçiboynuz kahverengi bir de sadeden yaparsın. Gökkuşağı panlekleri dersin.Yok anacim ne mumkun, ama sey olabilir sebzeli makarnalar falan onlari yer belki
Bir ara pancarli ispanakli falan eriste yapiyorduk yiyordu sonra onuda birakti.
Yemeyen cocuk cok zor ya
Ana cok iyi fikir.Pankeke dene. Ispanak tozundan yeşil, pancardan pembe, kakao ve keçiboynuz kahverengi bir de sadeden yaparsın. Gökkuşağı panlekleri dersin.
Ah ah 1 senenin sonunda o folik asitten nasıl birsey çıkacak merak ediyorum daha da 6 ay varNe sandin canim, sen folik asit bebelerini fazla hafife alma
Ah ah 1 senenin sonunda o folik asitten nasıl birsey çıkacak merak ediyorum daha da 6 ay var
İyiyim kuzum sıcaklar uğraşıyorum şimdiden bu almaya başladımNapiyosun seker
Ah burcuuu tadını çıkar. O ilk zamanlarını bazen çok özlüyorum. Yaşarken geçmiyor gibi geliyordu ama meğer nasıl hızlıymış. Çok zor zamanların olacak asla büyümeyecek gbi de gelecek ama ah öyle çabuk büyüyorlar kiAh ah 1 senenin sonunda o folik asitten nasıl birsey çıkacak merak ediyorum daha da 6 ay var
Tabiki haklısın hızlı geçiyo zaman haala inanamıyorum bile o kadar uğraştım bu günleri yaşamak için bazen acaba gerçek mi bu diyorum a a en büyük korkum doğum haala söylüyorumAh burcuuu tadını çıkar. O ilk zamanlarını bazen çok özlüyorum. Yaşarken geçmiyor gibi geliyordu ama meğer nasıl hızlıymış. Çok zor zamanların olacak asla büyümeyecek gbi de gelecek ama ah öyle çabuk büyüyorlar ki
16. Haftada belirginleşti benim. Doğumdan korkma. İkisi de kendi içinde zor. Ama en geç bir hafta içinde unutuyorsun. İnan geçmişi hatırlayıncs o dikiş ağrılı bir hafta aklıma gelmiyor. Asıl zor olan yenidoğan bakımı. Yani doğum daha kolay inan.Tabiki haklısın hızlı geçiyo zaman haala inanamıyorum bile o kadar uğraştım bu günleri yaşamak için bazen acaba gerçek mi bu diyorum a a en büyük korkum doğum haala söylüyorum
Bide hatırlıyor musun göbeğin ne zaman çıkmıştıbenim kilom aynı ama sanki alt karnım biraz Belirginleşti
Senin de Mübarek olsun şekerİyiyim kuzum sıcaklar uğraşıyorum şimdiden bu almaya başladım
sen nasılsın bu arada kandiliniz mübarek olsun hepinizin
İyidir film senden naber?Selamün aleyküm
Nasılsınız hanımlar?
Burcucum seninde kandilin mubarek olsunİyiyim kuzum sıcaklar uğraşıyorum şimdiden bu almaya başladım
sen nasılsın bu arada kandiliniz mübarek olsun hepinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?