- 29 Mart 2012
- 1.783
- 1.839
- 333
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.381
Bu arada tanisalim mi
Bende 35 yasimdayim, yarismaya ankaradan katiliyorum ev hanimiyim bdv de banlardan kacip buraya geldik bizdeTabii ki :)
Ben camille_claudel, 28 yasindayim. Cogu zaman uzaktan okurum, ara ara da yorum yaparim konulara. Bdv ye konu acmisligim da vardir. Cogunlugu akrabalarimdan, cevremden kaynakli baskilardandir :) akraba lafini duyunca konunuza dahil oldum, icimi döktüm ve ne yalan soyleyeyim bdvye konu acmaktan daha iyi oldu.
Bu aralar konu acmayarak biraz yuzumu dinlendiriyorum
Ben de sizi tanimak isterim, tabii diger arkadaslarimi da.
Bende 35 yasimdayim, yarismaya ankaradan katiliyorum ev hanimiyim bdv de banlardan kacip buraya geldik bizde
Aklimiza ne geliyorsa konusuyoruz
Iyiki acmissiniz :)
Güzel pazarlarınız olsun canlarım
Aşırı iyiyim evi temizleyip paklattım Bayaa gider bu bana. Ah ah hamile olmasan diye başlayıp uzayıp giden sözler de duydum tabi ama umurumda mı değil valla
Rüyalarıma giriyo artık bu cinsiyet işi de Bi kız görüyorum Bi erkek
Hafta içi gitmek istiyorum söyler mi acaba ya
Özel muayenehaneye git. Kesin söylerler.Güzel pazarlarınız olsun canlarım
Aşırı iyiyim evi temizleyip paklattım Bayaa gider bu bana. Ah ah hamile olmasan diye başlayıp uzayıp giden sözler de duydum tabi ama umurumda mı değil valla
Rüyalarıma giriyo artık bu cinsiyet işi de Bi kız görüyorum Bi erkek
Hafta içi gitmek istiyorum söyler mi acaba ya
Teşekkürler İlk çocuğum olacak inşallah ikisine de ihtiyacım var şuan sağlıkla gelsinde ama gönlümde yatan erkek nedenseAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Kiz mi istiyorsunuz erkek mi?
Bu sene kız senesiTeşekkürler İlk çocuğum olacak inşallah ikisine de ihtiyacım var şuan sağlıkla gelsinde ama gönlümde yatan erkek nedense
Özel muayenehaneye git. Kesin söylerler.
Ay tenli anne ögrenirsin artik ozeller soyler
Yaa ciddi misin burda Kasım anneleri var orda yüzde sekseni öğrendi cinsiyeti hemen hemen hepsi erkek Bi kaç kişi hariç erkek senesi diyolardıBu sene kız senesi
Ben 12 haftalikken ögrendim, sana neden soylemiyolar anlamadimAma ben özele gittim ayın 7sinde kesin söyler diye ikili test yaptırdığım gün. Bi tahminde bulunurmusunuz dedim adam 20 gün sonra en erken diyo bu ay sonuna kafayı sıyırcam kızdı erkekti derkenbilirsizlik çok zor ya
Benim sulalede kim dogurduysa kizYaa ciddi misin burda Kasım anneleri var orda yüzde sekseni öğrendi cinsiyeti hemen hemen hepsi erkek Bi kaç kişi hariç erkek senesi diyolardı
Bende anlamadım ki canım bide kesin söyler diye gittim arkadaşım var bana bu doktor 3 aylıkken söyledi devlet 5. Ayımda söyledi falan diye gazı verdiBen 12 haftalikken ögrendim, sana neden soylemiyolar anlamadim
Ben erkek ismi buldum hoşuma giden bitane eşim de erkek olursa sen karar ver kız da ben o zaman benimde Bi söz hakkım olsun dediBenim sulalede kim dogurduysa kizgerci bir arkadasim erkek dogurdu dur bakalim
Ben erkek ismi buldum hoşuma giden bitane eşim de erkek olursa sen karar ver kız da ben o zaman benimde Bi söz hakkım olsun dediee ne düşünürsün kız olursa dedim yağmur dedi ayyy kocam deniz olsun o zaman bizim kızların hep deniz dedim
Deniz olsun denizBen erkek ismi buldum hoşuma giden bitane eşim de erkek olursa sen karar ver kız da ben o zaman benimde Bi söz hakkım olsun dediee ne düşünürsün kız olursa dedim yağmur dedi ayyy kocam deniz olsun o zaman bizim kızların hep deniz dedim
Ben çok seviyorum oğluşumun adınıBen erkek ismi buldum hoşuma giden bitane eşim de erkek olursa sen karar ver kız da ben o zaman benimde Bi söz hakkım olsun dediee ne düşünürsün kız olursa dedim yağmur dedi ayyy kocam deniz olsun o zaman bizim kızların hep deniz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?