- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.901
biz bi ara costuk burda abla ekonomi falan hak getire surekli +18 den girip baska baska konular konusmaya baslayinca taşıttım ben topigiAna geyiğe taşinmıs burasıekonomideydi sanki en son karıstırdım mı
Meslek güzel de manevi anlamda da yıpratıyorlar ya. Cidden her konuda öyle çok öğretmen temalı eleştiriler var ki, yoruyor açıkçasımaddi acidan bakma kutsal bir meslegin var
Film izliyorum
Ellerin titriyo deminereli bilmiyorum ama eskisehirde ögretmen, bak ögrermen diyince yine bi kiskanclik krizim tuttu
görme sen onları boşver, evde bizim zapt edemedigimiz 40 tane bebeyle ugrasiyosunuz bir sinifin içinde cocuguna laf geciremeyen ogretmene sariyor heraldeMeslek güzel de manevi anlamda da yıpratıyorlar ya. Cidden her konuda öyle çok öğretmen temalı eleştiriler var ki, yoruyor açıkçası
acayip hasetleniyorumEllerin titriyo demi
Nickinin hakkını ver tabiFilm izliyorum
Vay canına niye böyle düşmüş ?
Desene indirimsiz hâlindeki ücrete geliyor gerikargo ucreti varmis
Öf sorma ya babama 2bin tl lik telefon aldim bi baktim kargo ucreti var o ladar para verip kargo ücreti cikması beni deli ediyor cogu gez almiyorum hattakargo ucreti varmis
3 4 tane ekledim birde ben sepete yine cikti ucret 30 lira diyo bideÖf sorma ya babama 2bin tl lik telefon aldim bi baktim kargo ucreti var o ladar para verip kargo ücreti cikması beni deli ediyor cogu gez almiyorum hatta
laylon biliyo canim burayi
Ne diyosun yeni yılda bende biseyler sipariş ettim .Öf sorma ya babama 2bin tl lik telefon aldim bi baktim kargo ucreti var o ladar para verip kargo ücreti cikması beni deli ediyor cogu gez almiyorum hatta
aynen hatta 4 tane aliyosun 2 serli alsan normal fiyatina tekabul ediyo, indirim yokken ucretsiz kargoyla yolluyo o fiyata tek paketi, 2 katini aldim 30 lira kargo diyoDesene indirimsiz hâlindeki ücrete geliyor geri
İyiymiş buindirim degil bindirim
Geyik bölümüne taşınmış burası , ekonomi değilmiydi ?
evet ekonomiydi 2 hafta once falan geyik topigine tasindi.Geyik bölümüne taşınmış burası , ekonomi değilmiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?