Geçinemeyenler kulübü

Ajahshshsh
Evet evet eşek sıpası birebir yapıyor hem de, gözlerini öyle bir açıp kırpıştırıyor ki kızgınlık kalmıyor o an
bende gecen benim kiz bilgisayarla oynuyo diye şaplak geliyo bak saplak diye kiziyodum, asil sana şaplak geliyo diyip bana bir patlatti ben şok

9 ay tasidim 4 ay gece gunduz kaşındım birakirmiyim yaban ellere hey yavrum hey.
babasi olacak zat ne yapti gitti bir film izledi verdi örneği çıktı
sinekler bile yapiyo o kadarini
Zıshshshshdh
Olaya niye bu kadar bilimsel yaklaştın yahu şimdi
Sperm bankası sanki...

Zıshshshshdh
Olaya niye bu kadar bilimsel yaklaştın yahu şimdi
Sperm bankası sanki...
ama öyle oldu valla ya ben gunlerce igneler vurun catala yat 2 gunde bir surekli kan ver spekulumla şlllakkk diye çeksinler rahim filmiydi bilmem nesiydi ugrasirken adam gitti bi sperm verdi geldi 9 ay yatti

aha ayni benim kız gece çise kaldirinca bile muahhh diye yapisiyo, esimde tuvalette bakir koy ruh ve sinir hastaliklari hastanesi heykeli gibi oturuyo uzulurum valla babaci olursa

Yaaaaa bana da anlat bize de anlat filmdelisi
Aman ne anlatayım hangi birini anlatayım, delirmelik bir eviz biz.
30 dk izle beynin yanar, her an bir süpriz, bubi tuzağı ya da tuhaflıkla yaşadığın yer işte.
Ben çocuğa ceza vermek için ‘bak bu oyuncağını kaldırırım’ diyorum, gidiyor aynı anda bir makyaj malzememi kapıp ‘ben de bunu kaldırır dinazorlara veririm bir daha göremezsin’ diyor rujumu göstererek.
Ne yapacaksın ki bunlarla, hee deyip geçiyoruz işte.

level atlamış bebeler
nerden vuracaginida biliyor

Bunları babacıyken de yapar, bana yapıyor küçük.
‘Annecim sen çok şirinsin, dayanamıyorum sana yemek istiyorum’ deyip yalamaya başlıyor ve o an kaynanalık bana yükleniyor.
Akahsjsjsj

aha ayni benim kız gece çise kaldirinca bile muahhh diye yapisiyo, esimde tuvalette bakir koy ruh ve sinir hastaliklari hastanesi heykeli gibi oturuyo uzulurum valla babaci olursa
Direkt açtım heykele baktım düşünen adammiydi diye .
Bence telefonlu adam .

Ben kız çocuğu olarak anneciyim
Babam şeker gibi adam ama anneme nedense içim gidiyo .

Bunları babacıyken de yapar, bana yapıyor küçük.
‘Annecim sen çok şirinsin, dayanamıyorum sana yemek istiyorum’ deyip yalamaya başlıyor ve o an kaynanalık bana yükleniyor.
Akahsjsjsj
yaaa
Allahım biliyorum ben de çok pis kaynana olacağım
İçim gidiyor eşek sıpama ya
Geçen sabah eşim uyandırmaya gitmiş. Baba sen uyandırma, annem uyandırınca günüm daha güzel oluyor demiş
Ben şimdi bu minik romantiği nasıl evlendireyim ya

Haydaaa yandık yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…