- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.721
uniye gidiyo ama sorunlari var sanirimOğlu büyük mü?
Nasıl bir strateji izlemeliyizzzTuvalete giren bensem kapıyı tekmeler, ağlar, çık diye tutturur. Çünkü ben kıyamam hızlıca çıkarım biliyor.
Babasıysa umudu kesip benle oynuyor.
Baştan yanlış strateji kurbanıyım ben
acmayacaksin çıkmayacaksin, siniri gecince nedenleri anlatacaksinNasıl bir strateji izlemeliyizzz
Ve biz keşke erken yapsaydimw su çocuğu diye size bakıp kahrolacagizzz .biz o ara film le butun bunlari atlatmis cocuklari okula yollamis evde keyif kahvemizle instagramda story atiyor olacagiz
Çalışıyor musun?Ve biz keşke erken yapsaydimw su çocuğu diye size bakıp kahrolacagizzz .
İşte biz o gün tükeneceğiz diriririm
bazen kendime keske 22 23 de anne olsaymisim enerji tavanken sabir varken diyorumVe biz keşke erken yapsaydimw su çocuğu diye size bakıp kahrolacagizzz .
İşte biz o gün tükeneceğiz diriririm
Sinirlendin cacaronlastin demi anneyeeeben yeni dogum yapmistim 6 gunluk falandi, kizi emziriyorum annem geldi bana sey dedi aha bitti iste artik kendi hayatin diye bisey kalmadi, bundan sonra hep bunun etrafinda doneceksin
6 7 gundur uyumamis lohusa kadina kufur eder gibi ettigi lafa bakarmisin, dogurmadan once kimse soylemiyo ama boyle bisey
o ara birde surekli bir yelek giydirmeye calisiyo her giydirmeye calistiginda lohusanin mezari 40 gun acik beklermis, giyin usutme sutunu usutme bidi bidi arada boyle daha baska sacma seyler,Sinirlendin cacaronlastin demi anneyeee
Yok canım hep biyerden gelirim vardı şahsıma gelen . O yüzden çalışmak istemedimÇalışıyor musun?
Ablamda hep öyle söyler.bazen kendime keske 22 23 de anne olsaymisim enerji tavanken sabir varken diyorum
Mesleğin var mı?Yok canım hep biyerden gelirim vardı şahsıma gelen . O yüzden çalışmak istemedim
İstenmeyen zamansız gelen bı gebelik değildi ama dimi ?o ara birde surekli bir yelek giydirmeye calisiyo her giydirmeye calistiginda lohusanin mezari 40 gun acik beklermis, giyin usutme sutunu usutme bidi bidi arada boyle daha baska sacma seyler,
kaynanam kirmizi esarp yak al basar cocuga sekerli su veriyim mi kayisi suyu verim mo emzigine bal surelim vs vs birde ben zaten cok zor atlattim lohusaligi cok uzun sure gunlerce agladim hic durmadan kadin daha gelmis bana boyle seyler soyluyo, sirf lohusayim diye geldi bana bakmak icin gelmis emek veriyo diye ses cikarmadim bir kez haric ondada kaynanamla beynimi yemislerdi, eve gidince bana sey demisti zaten burnumdan getirdin 40 gunagzimi acmadigim tek donem o 40 gun burnundan getirmisim
oyle diyince carladim, bakarken hic ses cikarmadim lütfetmis zaten diye
Hiç bu seçenek aklıma gelmedi.acmayacaksin çıkmayacaksin, siniri gecince nedenleri anlatacaksin
Öğretmenim .Mesleğin var mı?
yok kuşum aşilama bebesi benim kiP
İstenmeyen zamansız gelen bı gebelik değildi ama dimi ?
Yani sende sürprizlerin kadını misinfilmdelisi gibi
ahahahahaHiç bu seçenek aklıma gelmedi.
Ben daha çok ‘yemecek, içmeyecek ve mıçmayacaksın’ diye düşünmüştüm
Ooo özenle hazırlanmışyok kuşum aşilama bebesi benim ki
Kariyer yapmadan çocuk düşünme, kafadan 3 yıl erteleniyor hayaller.Öğretmenim .
Yüksek lisansim var bı de tezli.
eğitim teftişi ve denetleme alaninda
Biraz da çocuklar fedakarlık etsinHiç bu seçenek aklıma gelmedi.
Ben daha çok ‘yemecek, içmeyecek ve mıçmayacaksın’ diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?