- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.781
Aşkkkkkkk aklını çelerse şaşmamNeyse daha çok zaman var
30dan önce evlencek kadar keriz değildir herhalde
evlendirince anne sen uyandirma karim uyandirinca gunum daha guzel geciyo diyecekleryaaa
Allahım biliyorum ben de çok pis kaynana olacağım
İçim gidiyor eşek sıpama ya
Geçen sabah eşim uyandırmaya gitmiş. Baba sen uyandırma, annem uyandırınca günüm daha güzel oluyor demiş
Ben şimdi bu minik romantiği nasıl evlendireyim ya
Ya en acısı ne var anne bu saatte 'ye evriliyorlar yaevlendirince anne sen uyandirma karim uyandirinca gunum daha guzel geciyo diyecekler
Bakmaz kışlık çoraplara gecti o.@LaylonCorap laylon hanim bakarmisiniz
yok ben hic ne var anne bu saatte demedim :)Ya en acısı ne var anne bu saatte 'ye evriliyorlar ya
İnan öyle korkuyorum ki
Biz yapmadık mı bizde yaptık nadiren de olsa
Çok icerliyorum şimdi
Dogudayız canım. Düsünüyorum da benım en fazla kullandıgım sey ütü sanırım. Nevresım degısıyırum hafta ıkı bı oglanın yatagı bı bızım tum yorgan carsaf ve yastık kılıfları. Onların ütüsünü de üst uste koyarak cok hızlıca yaparım bır de haftada bır bornozları ve el havlularını utulerım topluca ama bu işlem yarım saat sürüyor bu kadar yakmaz dıye dusundum. Bu ay takıp edıcem bakalım. Şimdi dogalgazı beklıyorum bakalım o ne kadar gelıcek?Şehir farkı mı ki laylon ya? Benim kayınvalidem iki katlı evde oturuyor Ankarada o da 400e yakın bir miktar ödemiş. Küçük şehirde oturmak mı etkili acaba?
stalk cu gibi gelip bakip bakip kaciyoBakmaz kışlık çoraplara gecti o.
Yün mün Allah ne verdiyse
Selam kızlar okuya okuya gelım dıyorum bıtmıyor kı anacımBakmaz kışlık çoraplara gecti o.
Yün mün Allah ne verdiyse
sen okuyup bitirene kadar bizim muhabbetler son buluyoSelam kızlar okuya okuya gelım dıyorum bıtmıyor kı anacım
Heran takıbınızdeyım bakıyorım ne konusuyorlar dun okurkene uyumusumstalk cu gibi gelip bakip bakip kaciyo
stalk cu gibi gelip bakip bakip kaciyo
Okumak yerine neden katılmıyorsun.Heran takıbınızdeyım bakıyorım ne konusuyorlar dun okurkene uyumusum
Foton cok cekücü olmus bu arada
Ya dıyorum fransız kalmayayım okuyarak ilerleyım sohbete katılım ypk anam bitmiyor bitmiyooorrOkumak yerine neden katılmıyorsun.
Enerjim tukeniyo bakk
Kesin ondandır ben ütüyü en son oğlan yenidoğanken yaptım herhaldeDogudayız canım. Düsünüyorum da benım en fazla kullandıgım sey ütü sanırım. Nevresım degısıyırum hafta ıkı bı oglanın yatagı bı bızım tum yorgan carsaf ve yastık kılıfları. Onların ütüsünü de üst uste koyarak cok hızlıca yaparım bır de haftada bır bornozları ve el havlularını utulerım topluca ama bu işlem yarım saat sürüyor bu kadar yakmaz dıye dusundum. Bu ay takıp edıcem bakalım. Şimdi dogalgazı beklıyorum bakalım o ne kadar gelıcek?
Benım de bı onlar bı de esımın kıyafetleeı kendıme ve coxuklara daır hıc bısey ütülemem aman ütüle ütüle belim büküldü be. Ev işi yaparken saclarım agardıKesin ondandır ben ütüyü en son oğlan yenidoğanken yaptım herhalde
Fransız kal Fransız seviyoruz bizYa dıyorum fransız kalmayayım okuyarak ilerleyım sohbete katılım ypk anam bitmiyor bitmiyooorr
Uyudun mu yoksa ben gelincüsen okuyup bitirene kadar bizim muhabbetler son buluyo
E kaynanan geliyor mu bakimFransız kal Fransız seviyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?