- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.071
- 748
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.821
Benım ablaların ıkısı izmirde yavrım biri de Kütahya'daŞehir olarak mi uzak ?
Oglumun baglaması teyzesiKemanmi gitar mi oooo.
benimkiler de hep annemin depoda ve evdeki kitapliktaEki Görüntüle 2774434 2 koli daha kitabım var ama evımde yerım yok
Benim de yok aslında cok hos bir kitaplık gordum t. yolda ama yerım yok olsa hemen alıcam kıtaplarımı koyucambenimkiler de hep annemin depoda ve evdeki kitapliktabende de yer yok
Benimkiler de uzak canım epey .Benım ablaların ıkısı izmirde yavrım biri de Kütahya'da
Maşallah..Oglumun baglaması teyzesi
Yok aslında hıc alakamız ama hep iş guc ve eniştelerBenimkiler de uzak canım epey .
E sen buralarin kizisin galiba.
Muğla İzmir Kütahya derken
O kız kızım 4 oglum 7 bucuk oldu artıkMaşallah..
Az evvel tamda yaşını hesapliyodum
Maksimum dorttur diye
Doğduğu günden bu yana su kadar süre geçti yazıyor ya senin profilde
Darısı sana saglıkla ınsallahO kız kızım 4 oglum 7 bucuk oldu artık
Vay caninaaaa .O kız kızım 4 oglum 7 bucuk oldu artık
Çabuk gaza gelirim öyle demeDarısı sana saglıkla ınsallah
30 yas ıdeal benceÇabuk gaza gelirim öyle deme
laylon cocuklarin ayak numarasi nasil ölçülüyor.30 yas ıdeal bence29 da hamıle kal 30 da dogur tamam
Cm olarak ölc evde mezura varsa yoksa da cetvetle olc. Tahminen suan 15 cm dır.
kisligi 25 di ama artik ayak ucu degmeye basladi tam olarak sanirim 26 mi almam lazim ozamanCm olarak ölc evde mezura varsa yoksa da cetvetle olc. Tahminen suan 15 cm dır.
26 olur evet ama kac cm miş ona da bak iç tabanınkisligi 25 di ama artik ayak ucu degmeye basladi tam olarak sanirim 26 mi almam lazim ozaman
tamam yarin sabah bakayim uyaninca26 olur evet ama kac cm miş ona da bak iç tabanın
Ben kağıda ayağını bastırıp başına sonına çizgi çiziyorum. Arasını ölçmek kolay oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?