- 19 Mayıs 2020
- 48.185
- 216.981
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.781
Normal doğum mu?evet var niye
ay benim niye haberim yokAddaya ditti
Katip konu nasıl çekti seniNormal doğum mu?
Keşke hymenimiz esnekse önceden bilseksimdi kizlar benim bu hymen hiç bomlamadiesnekmiş.
sonra ben cocuk icin tedaviye gidince hicaya sordum hocam dedim boyle boyle acaba ondan mı falan.
neyse adam sonra bi bakti hymen yokmuşnereye gitti benim hymenim
yok sezerryan zaten bu olay dogumdan onceNormal doğum mu?
faydalanmak icin esneğe gerek yoktu niye bu kadar kastiniz yaKeşke hymenimiz esnekse önceden bilsekdünya nimetlerinden faydalanırdik
Düşünsene evleniyorsun kanamıyor bakiresin uiyyty taş gibi 20cmlik çükler canlanır gözümde kahrımdan ölürümKeşke hymenimiz esnekse önceden bilsekdünya nimetlerinden faydalanırdik
hiç haberim olmadi valla en azindan bi sey olurdu ya oyle olsaCanım belki ilk gün değilde başka zaman bomlamıştır
Açıkcası benim eş o kafada olmasa nasıl olurdu bilmiyorum Allahım kan tutar zaten Bi yandan merak ediyorum diyo Bi ayıl Bi bayıl o gün bizi sorma gitsinfaydalanmak icin esneğe gerek yoktu niye bu kadar kastiniz ya
şşt çük yok pipi cısss hadi bakim.Düşünsene evleniyorsun kanamıyor bakiresin uiyyty taş gibi 20cmlik çükler canlanır gözümde kahrımdan ölürüm
O 20 cm lik ç.klere esnek ne kadar dayanacak ki?Düşünsene evleniyorsun kanamıyor bakiresin uiyyty taş gibi 20cmlik çükler canlanır gözümde kahrımdan ölürüm
Böyle konusuncs gözümde niye cukten ziyade alttaki toplar canlandı acaba bilmem.Düşünsene evleniyorsun kanamıyor bakiresin uiyyty taş gibi 20cmlik çükler canlanır gözümde kahrımdan ölürüm
Muhtemelen olmuştur esnek demekki ama fark etmen lazımdı çok az da olsa Bi leke gelirdihiç haberim olmadi valla en azindan bi sey olurdu ya oyle olsa
İnsanın yüreği bile dayanmazkennnnO 20 cm lik ç.klere esnek ne kadar dayanacak ki?
allahtan evlenmeyi beklemedim de böyle dertlerim olmadiDüşünsene evleniyorsun kanamıyor bakiresin uiyyty taş gibi 20cmlik çükler canlanır gözümde kahrımdan ölürüm
Ayyy ele avuca kocamannnnBöyle konusuncs gözümde niye cukten ziyade alttaki toplar canlandı acaba bilmem.
Sanırım onları daha çok seviyorum
Allahhh deniz coşturdu topiği bak şikayet eden olursa hakkım helal değilİnsanın yüreği bile dayanmazkennnn
Aynen aynen sorma 20likler arada iç gıcırdatıyor ama olsun...allahtan evlenmeyi beklemedim de böyle dertlerim olmadiyoksa kahrimdan olurdum ellam
Benim maşallah adam dogramislaar gibiydi ortalık.Muhtemelen olmuştur esnek demekki ama fark etmen lazımdı çok az da olsa Bi leke gelirdi
üfff pismisiniz kiz benim aklima bi tek sarkik sarkik seylee geliyorAyyy ele avuca kocamannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?