- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.741
hamileyken saclarim hic uzamadigi kadar uzadi, hic bir zaman uzadigini bilmedigim tirnaklarimda ayni sekilde oyle buyuk ihtimal dayadigim sutten yogurttan.Saç bide tırnak da diyolar
Ama eminim nikahlagerdek arasında o kadar süre yokturbenim de nikahla dügun arasinda 5 ay var
Ay bunlar bok gibi denedim cok kötüAma en çok sevdigimse hep dai'nin kendinden omuz aksesuarlı gelinlikleri
Dai Wedding, Instagram: "T A J O 🤍 #daiweddingtajo . . . #bridetobe #bridedress #weddingdress"
1,765 likes, 11 comments - daigelinlik, January 31, 2021: "T A J O 🤍 #daiweddingtajo . . . #bridetobe #bridedress #weddingdress".www.instagram.com
Meselaaaaa
Kız önce yaptık demişti deniz sanırım yanlış hatırlamıyorsamAma eminim nikahlagerdek arasında o kadar süre yoktur
SjdkfçvöföfmmfmgöfmfkfdAma eminim nikahlagerdek arasında o kadar süre yoktur
Biz tanıştıktan bir ay sonra bomKız önce yaptık demişti deniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Abuu o da pek erken bacımBiz tanıştıktan bir ay sonra bom
Denemeden almiyüm dedimAbuu o da pek erken bacım
Ahahah o doğru da gene 1 ay erken çabuk güven vermiş demekki enişte beyDenemeden almiyüm dedim
Ooo Halil Sezai...dokuncak yeeeeer ariyorummmm demişti şarkısında .Biz tanıştıktan bir ay sonra bom
sıralama yanlışAma eminim nikahlagerdek arasında o kadar süre yoktur
Wuhuuuuuuuuusıralama yanlışgerdekle nikah diyecektin sanirim
ne bom ?Biz tanıştıktan bir ay sonra bom
Hymen bom 'lamişne bom ?
Uuuf ben mi zevksizim yaAy bunlar bok gibi denedim cok kötü
allahtan hic öyle bomlayacak hymen dertlerim olmadiHymen bom 'lamiş
Ne bilem herkes pek bı tutucu.allahtan hic öyle bomlayacak hymen dertlerim olmadi
ilk esiylemi diyosun yani
Aman diyim dikkat etNe bilem herkes pek bı tutucu.
Seks düşkünü''' damgasi yemeyim diye şey ettim
Ne bilem herkes pek bı tutucu.
Seks düşkünü''' damgasi yemeyim diye şey ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?