- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.761
assagida mesaj yazdigimiz yerde alintilari ekle yaziyor ya oraya basip ekleyebiliyosunchamallows bu alıntı şeyi nasıl kullanılıyor
Ben cevapla deyince çıkıyor ama alintila deyince hiç bişey olmuyor ekranda
Daha neler göreceğim aman Allahım .assagida medaj yazdigimiz yerde alintilari ekle yaziyor ya oraya basip ekleyebiliyosun
Beni normal hayatta arkadaslarım tanıo seksten bahstmeyin sncöcödmdNe bilem herkes pek bı tutucu.
Seks düşkünü''' damgasi yemeyim diye şey ettim
Beni normal hayatta arkadaslarım tanıo seksten bahstmeyin sncöcödmd
allahtan arkadasim yokda boyle dertlerim yokBeni normal hayatta arkadaslarım tanıo seksten bahstmeyin sncöcödmd
Lütfen arkadaşlar burda sexs falan istemiyorum Şii cısss
Çok heyecanlandikkkkkşimdi sizlere çok özel bi soru soracağim
Hazırım sor gönder gelsinşimdi sizlere çok özel bi soru soracağim
kış kış hadi bakimLütfen arkadaşlar burda sexs falan istemiyorum Şii cıssssizde ne sexs düşkünü çıktınız burda tanıyanlar var neyapsamşimdiki arkadaşı lütfennnnn
Snra bana azgın dio hastalarım ltfn arkadaslarLütfen arkadaşlar burda sexs falan istemiyorum Şii cıssssizde ne sexs düşkünü çıktınız burda tanıyanlar var neyapsamşimdiki arkadaşı lütfennnnn
Seks soracaksa sormasın agır bir kadınımHazırım sor gönder gelsin
Senin çocuk vardı diye hatırlıyorum.simdi kizlar benim bu hymen hiç bomlamadiesnekmiş.
sonra ben cocuk icin tedaviye gidince hicaya sordum hocam dedim boyle boyle acaba ondan mı falan.
neyse adam sonra bi bakti hymen yokmuşnereye gitti benim hymenim
evet var niyeSenin çocuk vardı diye hatırlıyorum.
Addaya dittisimdi kizlar benim bu hymen hiç bomlamadiesnekmiş.
sonra ben cocuk icin tedaviye gidince hicaya sordum hocam dedim boyle boyle acaba ondan mı falan.
Yuhhhh kutsal bakiresinnnsimdi kizlar benim bu hymen hiç bomlamadiesnekmiş.
Canım belki ilk gün değilde başka zaman bomlamıştırsimdi kizlar benim bu hymen hiç bomlamadiesnekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?