- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.841
Ya şuan arkadaşın köpeği bende .Kafam da deli sorular
Cinsi neYa şuan arkadaşın köpeği bende .
Ben buna balık versem pişmiş balık.
Zararlı mı acaba .
Mamasını mi yemeli sadece .
Cinsini bilemiyoz bı turlu .arkadaşta bilmiyor .Cinsi ne
Sen yinede verme o zaman canım nolur nolmaz evde mi duruyo kaç gündür sende benim de köpeğim varCinsini bilemiyoz bı turlu .arkadaşta bilmiyor .
Küçük ırktan bişey
Bugün öğlenden aldım yarın akşama kadar bende.Sen yinede verme o zaman canım nolur nolmaz evde mi duruyo kaç gündür sende benim de köpeğim var
Sözde o eltimin aradığını söylemiş ben de ay siz konuşun demiş kapatmışımanaa kaynanaya bak
Ben köpek istiyorum ama çalışma düzenimden dolayı sahiplenemiyırumBugün öğlenden aldım yarın akşama kadar bende.
Yaaaaa seninde mi .
Cinsi ne
Ay çok heyecanlandırıyor beni bu hayvanlar , sanki bir bebek düşmüş gibi elime.
eşin yanında olmasa sen iftira atiyor olacaksin resmen.Sözde o eltimin aradığını söylemiş ben de ay siz konuşun demiş kapatmışım
Benim evimde değil kv bakıyo müstakil evi ben daha 1 aylıkken aldım sütle besledim şimdi eşşek gibi oldu herşeyi yer kızartma gözleme aklına ne geliyorsaBugün öğlenden aldım yarın akşama kadar bende.
Yaaaaa seninde mi .
Cinsi ne
Ay çok heyecanlandırıyor beni bu hayvanlar , sanki bir bebek düşmüş gibi elime.
Ya bilmiyorum üzüldüm. Sonra arayıp gönlümü de almaya çalıştı ama neden böyle oldu ki. Ben de beni savunmadın dedim gece gece can sıkmaya gerek yok ne sen sıkıl ne annem dedieşin yanında olmasa sen iftira atiyor olacaksin resmen.
kaynana fena dengesiz ve bi o kadar da tehlikeli
Benim evimde değil kv bakıyo müstakil evi ben daha 1 aylıkken aldım sütle besledim şimdi eşşek gibi oldu herşeyi yer kızartma gözleme aklına ne geliyorsaSivas kangalı ama beni o kadar tanıyo seviyo sadık ki koca köpek kucağıma atlar beni gördümü
Çok zor oluyor arkadaşımda zorlanıyor .Ben köpek istiyorum ama çalışma düzenimden dolayı sahiplenemiyırum
erkeklerin savunmasıni bekleme bence, savunani cok azdir sanirim.Ya bilmiyorum üzüldüm. Sonra arayıp gönlümü de almaya çalıştı ama neden böyle oldu ki. Ben de beni savunmadın dedim gece gece can sıkmaya gerek yok ne sen sıkıl ne annem dedi
Valla bende öyle kendim gibi bakarım yediririm her şeyi de yer seçmez
biz onlari koyde tereyagli ekmekle koy peynirleriyle haşlama etlerle besliyoruziyi bak toprağima
YaaaBenim evimde değil kv bakıyo müstakil evi ben daha 1 aylıkken aldım sütle besledim şimdi eşşek gibi oldu herşeyi yer kızartma gözleme aklına ne geliyorsaSivas kangalı ama beni o kadar tanıyo seviyo sadık ki koca köpek kucağıma atlar beni gördümü
Tobe tobe kayinvalideden bahsediyosun sandim
biz onlari koyde tereyagli ekmekle koy peynirleriyle haşlama etlerle besliyoruziyi bak toprağima
belki de bir anlık boşluğuna geldi yada soyle soyleyim dedim ya abim arayinca annem hemen kapar, abimin işi biraz riskli acaba bir seymi vsr korkusuyla hemen kapatir onunkini açar, belki onlardan da önemli bir telefon bekliyordu gelince hemen kapadıYa bilmiyorum üzüldüm. Sonra arayıp gönlümü de almaya çalıştı ama neden böyle oldu ki. Ben de beni savunmadın dedim gece gece can sıkmaya gerek yok ne sen sıkıl ne annem dedi
Ve çok da üzerine gidersen ters tepki verebilir ilk zamanlarda benceerkeklerin savunmasıni bekleme bence, savunani cok azdir sanirim.
o yuzden bir sıkıntın varsa kendin halletmeye bak.
Sustum zaten artıkVe çok da üzerine gidersen ters tepki verebilir ilk zamanlarda bence
benim kiz bu sene köyde bi tane gördü amcaminkini (babamin amcasinin oglu) bu ne yaaa kocaman ya bu ne yaa diyip durdu kopegin 4 ayak hali ben kadar nerdeyseValla bende öyle kendim gibi bakarım yediririm her şeyi de yer seçmezayakları çok tatlı oluyo iki renk böyle tombik tombik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?