Geçinemeyenler kulübü

Sen yinede verme o zaman canım nolur nolmaz evde mi duruyo kaç gündür sende benim de köpeğim var
Bugün öğlenden aldım yarın akşama kadar bende.

Yaaaaa seninde mi .
Cinsi ne
Ay çok heyecanlandırıyor beni bu hayvanlar , sanki bir bebek düşmüş gibi elime.

Bugün öğlenden aldım yarın akşama kadar bende.

Yaaaaa seninde mi .
Cinsi ne
Ay çok heyecanlandırıyor beni bu hayvanlar , sanki bir bebek düşmüş gibi elime.
Benim evimde değil kv bakıyo müstakil evi ben daha 1 aylıkken aldım sütle besledim şimdi eşşek gibi oldu herşeyi yer kızartma gözleme aklına ne geliyorsa Sivas kangalı ama beni o kadar tanıyo seviyo sadık ki koca köpek kucağıma atlar beni gördümü

eşin yanında olmasa sen iftira atiyor olacaksin resmen.
kaynana fena dengesiz ve bi o kadar da tehlikeli
Ya bilmiyorum üzüldüm. Sonra arayıp gönlümü de almaya çalıştı ama neden böyle oldu ki. Ben de beni savunmadın dedim gece gece can sıkmaya gerek yok ne sen sıkıl ne annem dedi

biz onlari koyde tereyagli ekmekle koy peynirleriyle haşlama etlerle besliyoruz iyi bak toprağima

Ben köpek istiyorum ama çalışma düzenimden dolayı sahiplenemiyırum
Çok zor oluyor arkadaşımda zorlanıyor .
Bide evlat gibi birşey ben alamam cesaret işi .

Kedi alabilirsin belki
Kendi kendine bakabiliyor diye ...
ama bu kezde kediler boykotcu kapilar kapanmasın misafir gelmesin yerim yurdum değişmesin .bı huysuzluklar.

Ya bilmiyorum üzüldüm. Sonra arayıp gönlümü de almaya çalıştı ama neden böyle oldu ki. Ben de beni savunmadın dedim gece gece can sıkmaya gerek yok ne sen sıkıl ne annem dedi
erkeklerin savunmasıni bekleme bence, savunani cok azdir sanirim.
o yuzden bir sıkıntın varsa kendin halletmeye bak.

Yaaa

belki de bir anlık boşluğuna geldi yada soyle soyleyim dedim ya abim arayinca annem hemen kapar, abimin işi biraz riskli acaba bir seymi vsr korkusuyla hemen kapatir onunkini açar, belki onlardan da önemli bir telefon bekliyordu gelince hemen kapadı

Valla bende öyle kendim gibi bakarım yediririm her şeyi de yer seçmez ayakları çok tatlı oluyo iki renk böyle tombik tombik
benim kiz bu sene köyde bi tane gördü amcaminkini (babamin amcasinin oglu) bu ne yaaa kocaman ya bu ne yaa diyip durdu kopegin 4 ayak hali ben kadar nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…