- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.881
Eee geyikAnında konu değişti yanlız
Herhalde ısırmazda Bi bakmışsın bebek ağlıyo zorunlu ağlıyobeben olursa ona da yapma emi
İsiririm niye isirmiyomusum o evlatsa bende anayımHerhalde ısırmazda Bi bakmışsın bebek ağlıyo zorunlu ağlıyo
Pazartesi Allah nasip ederse .bebeklinick ankara ya ne zaman gidiyosun
Gerçekten soğukmuş bizimkilerde öyle diyo baktın mı hava durumuna nasılÇok korkuyorum totom donacak diye .
Aşırı stresliyim
gel gel soğuk çok güzelÇok korkuyorum totom donacak diye .
Aşırı stresliyim
Şuan 1 ama ben gidince 6-8-9 gösteriyorGerçekten soğukmuş bizimkilerde öyle diyo baktın mı hava durumuna nasıl
ne 6 8 9 ruyanda gorursunŞuan 1 ama ben gidince 6-8-9 gösteriyor
O soğukta arkadaşlarla buluşmak çok zor olacak
O yüzden daha soyleyemedim ben geliyorum diyeasssssiri korkuyorum soğuktan , gerçekten
İnsan bı müddet sıcak iklimde yaşayınca ne kadar soğuklarda da doğup büyümüş olsa unutuyor mu nedir .şuan korkum niye anlamadım ciddi ciddi korkuyorum
Yaaa teyzesiiiiTam ısırmalık köpek işte
bu googlenin kendi programi ben direk meteorolojinin kendi sitesindem bakiyorum.Eki Görüntüle 2785792
Neden farklı farklılar ki senle bendeki
ajda pekkanı tek geçerim
O da kendini tek geçiyor galiba .öyle de bı şarkısı vardıajda pekkanı tek geçerim
Sen o 9 a inanma.Şuan 1 ama ben gidince 6-8-9 gösteriyor
O soğukta arkadaşlarla buluşmak çok zor olacak
O yüzden daha soyleyemedim ben geliyorum diyeasssssiri korkuyorum soğuktan , gerçekten
İnsan bı müddet sıcak iklimde yaşayınca ne kadar soğuklarda da doğup büyümüş olsa unutuyor mu nedir .şuan korkum niye anlamadım ciddi ciddi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?