- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.861
Yok kandil için aradığı belliydi benim işim elti ve diğer oğlundan cok daha riskli onlarda 0 riskbelki de bir anlık boşluğuna geldi yada soyle soyleyim dedim ya abim arayinca annem hemen kapar, abimin işi biraz riskli acaba bir seymi vsr korkusuyla hemen kapatir onunkini açar, belki onlardan da önemli bir telefon bekliyordu gelince hemen kapadı
kayinvalidem sana yağ ve bulyoncu tereyağ yemiyoTobe tobe kayinvalideden bahsediyosun sandim
niye öyle oldu ki
Kangal daha akilliymiskayinvalidem sana yağ ve bulyoncu tereyağ yemiyo
Onun bide kucağına atladığını düşünbenim kiz bu sene köyde bi tane gördü amcaminkini bu ne yaaa kocaman ya bu ne yaa diyip durdu kopegin 4 ayak hali ben kadar nerdeyse
ya risk degilde belki bir haber mi bekliyordu acaba.Yok kandil için aradığı belliydi benim işim elti ve diğer oğlundan cok daha riskli onlarda 0 risk
Sevebildi mi .yokbenim kiz bu sene köyde bi tane gördü amcaminkini (babamin amcasinin oglu) bu ne yaaa kocaman ya bu ne yaa diyip durdu kopegin 4 ayak hali ben kadar nerdeyse
tabi akıllı :))Kangal daha akilliymis
ilk gordugunde hayir tabi çok sasirdi tirsti ama 2.gun baya bizimki parka gidiyor kopek arkamizdan geliyor orda bekliyor, bizle geri geliyor.Sevebildi mi .yok
Köpek onu sever nerdeyse.o kadar yetişkin .
Demek ki babası kılıklıilk gordugunde hayir tabi çok sasirdi tirsti ama 2.gun baya bizimki parke gidiyor kopek arkamizdan geliyor orda bekliyor, bizle geri geliyor.
yuruyuse cikiyoruz pesimizden geliyo bizi koruyo sanirim.
en son elinden ekmek falan yediriyodu.
bana cekmemis ben korkarim kopekten bu hic biraksan yılani avuclayip ayy ne guzeeel diyecek
İşte sen buyut babasına çeksinilk gordugunde hayir tabi çok sasirdi tirsti ama 2.gun baya bizimki parka gidiyor kopek arkamizdan geliyor orda bekliyor, bizle geri geliyor.
bana cekmemis ben korkarim kopekten bu hic biraksan yılani avuclayip ayy ne guzeeel diyecek
ahaha evet babasi ve dedeleri kopek kuş her turlu hayvan hastasiDemek ki babası kılıklı
Korkmasın ya ne güzel acayip sahipleniyor köpekler ya hastayım o özelliklerineilk gordugunde hayir tabi çok sasirdi tirsti ama 2.gun baya bizimki parka gidiyor kopek arkamizdan geliyor orda bekliyor, bizle geri geliyor.
bu konuda iyiki çekmiş diyorum çunku ben hayvanlarin cogundan korkarimİşte sen buyut babasına çeksin
o kopek 4 5 senedir amcam da, bizi bir kere kokladi ya, kokladigi insanlar koye gidecegi zaman kokularini alip yollarda bekliyo resmen.Korkmasın ya ne güzel acayip sahipleniyor köpekler ya hastayım o özelliklerine
Güven olmuyor sahi.bu konuda iyiki çekmiş diyorum çunku ben hayvanlarin cogundan korkarim
hayatimda elimi surebildigim tek köpek o diyebilirim oda saldirmayacagini bildigimden
evet guvenemiyosun ki, banada bir ara bildigin kuduz köpek saldirdi, kucukken de teyzemin kucagindayken yine bu amcamin kopegi teyzeme saldirmis,muhtemelen hatirlamasam da bana bu korku ordan geliyoGüven olmuyor sahi.
Geçen kadına nasıl saldırdılar TV de gormussundur
Şuan evimdeki köpekte fena isiriyo beni hanii kanamiyor filan tabi de .evet guvenemiyosun ki, banada bir ara bildigin kuduz köpek saldirdi, kucukken de teyzemin kucagindayken yine bu amcamin kopegi teyzeme saldirmis,muhtemelen hatirlamasam da bana bu korku ordan geliyo
beben olursa ona da yapma emiŞuan evimdeki köpekte fena isiriyo beni hanii kanamiyor filan tabi de .
bende onu isiriyorum hoş bişey mi yapiyosun al o zaman diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?