Geçinemeyenler kulübü

Yok kandil için aradığı belliydi benim işim elti ve diğer oğlundan cok daha riskli onlarda 0 risk

benim kiz bu sene köyde bi tane gördü amcaminkini (babamin amcasinin oglu) bu ne yaaa kocaman ya bu ne yaa diyip durdu kopegin 4 ayak hali ben kadar nerdeyse
Sevebildi mi .yok

Köpek onu sever nerdeyse.o kadar yetişkin .

Sevebildi mi .yok

Köpek onu sever nerdeyse.o kadar yetişkin .
ilk gordugunde hayir tabi çok sasirdi tirsti ama 2.gun baya bizimki parka gidiyor kopek arkamizdan geliyor orda bekliyor, bizle geri geliyor.
yuruyuse cikiyoruz pesimizden geliyo bizi koruyo sanirim.
en son elinden ekmek falan yediriyodu.
bana cekmemis ben korkarim kopekten bu hic biraksan yılani avuclayip ayy ne guzeeel diyecek

Demek ki babası kılıklı

İşte sen buyut babasına çeksin

Korkmasın ya ne güzel acayip sahipleniyor köpekler ya hastayım o özelliklerine

bu konuda iyiki çekmiş diyorum çunku ben hayvanlarin cogundan korkarim
hayatimda elimi surebildigim tek köpek o diyebilirim oda saldirmayacagini bildigimden
Güven olmuyor sahi.
Geçen kadına nasıl saldırdılar TV de gormussundur

Güven olmuyor sahi.
Geçen kadına nasıl saldırdılar TV de gormussundur
evet guvenemiyosun ki, banada bir ara bildigin kuduz köpek saldirdi, kucukken de teyzemin kucagindayken yine bu amcamin kopegi teyzeme saldirmis,muhtemelen hatirlamasam da bana bu korku ordan geliyo

evet guvenemiyosun ki, banada bir ara bildigin kuduz köpek saldirdi, kucukken de teyzemin kucagindayken yine bu amcamin kopegi teyzeme saldirmis,muhtemelen hatirlamasam da bana bu korku ordan geliyo
Şuan evimdeki köpekte fena isiriyo beni hanii kanamiyor filan tabi de .

bende onu isiriyorum hoş bişey mi yapiyosun al o zaman diyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…