- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.721
En güzeli yaaGerçi annemlerde kiyafetlerim var .
Bişey koymam pek diye de ağırdan alıyorum aslına bakarsan
Artık hep oraya giderim eviminde dibiymis .İyi Memnunsan sıkıntı yok şanslısın demek
Senin aileN de ankaradaydi degilmiEn güzeli yaabende öyle bi takım gecelik kurtarıcı Bi kıyafet hatta iç çamaşırı bile unutsam bile orda oluyo
Tekmeyi koyar + ihale de görümceye kalır. Ama kadının derdi abisini akıllandırmak, nişanlısına olan vicdan azabı palavra.Hayır kızın haberi olsa zaten anında tekmeyi koyar. Çünkü Dindar yazmış konu sahibi. Dinen uygun değil
Aaa ne şehit ne gazi valla giderdin pisi pisine. Şaka Bi yana da iyi tesadüfArtık hep oraya giderim eviminde dibiymis .
Boşa gitmişim diğer yerlere
Gerçi en son taaa siddetli depremden birgun önce yaptırmıştım.
Üstelik tam deprem günü deprem saatiydi randevum.
Ben başka yer bulup birgün öncesinde oraya gitmiştim diğerinden vazgeçip.
İyiki vazgeçmişim nasıl kalkacaktım deprem anı gözlerim sarılı ? Goremiyosun etrafı da.
Yılların intikamını alacak çakal aklınca bizi kandırıyorTekmeyi koyar + ihale de görümceye kalır. Ama kadının derdi abisini akıllandırmak, nişanlısına olan vicdan azabı palavra.
Evet maalesefSenin aileN de ankaradaydi degilmi
Kovmaz kızını evden falan. Kız çocuğunu fanusta yetiştiren güruh evden mi kovar?söyleyecek de totosu yemiyo, babasina abisini ispiyonladigin da babasi onu evden kovmayi goze aldi, yinede oglu icin acabami demedi.
kiz kendini düşündügünden soyleyemiyo
Tam da dün aklıma geldin
Selam laylon naptın Bi kv geldi unuttun buraları
Yine şükür ya .çok uzakta değilsin hamdolsunEvet maalesef
Gelıyorum ama okumadan yazmak istemıyorum okusam vaktım yok.. Bakıp cıkıyorum öyle bi. Özlüyorum buraları sizleri. Yogun ve yorgun günlerdeyim. Sen nasılsın gidiyorsun ha memleketeTam da dün aklıma geldin
Dedim nerelerde , bıraktı galiba grubu
Tsekkur ederimmmm hem
Nasilsinnn
Kız teselliYine şükür ya .çok uzakta değilsin hamdolsun
Sorma ya vaktım olmuyor ki ahh bu gelınlerın cektıgıSelam laylon naptın Bi kv geldi unuttun buraları
oğlunun durumu daha önemli onun icin soy adini tasiyor nede olsaKovmaz kızını evden falan. Kız çocuğunu fanusta yetiştiren güruh evden mi kovar?
Tatlı yorgunluklar mi ?Gelıyorum ama okumadan yazmak istemıyorum okusam vaktım yok.. Bakıp cıkıyorum öyle bi. Özlüyorum buraları sizleri. Yogun ve yorgun günlerdeyim. Sen nasılsın gidiyorsun ha memlekete
İkisini de kovmaz.oğlunun durumu daha önemli onun icin soy adini tasiyor nede olsa
Tatlı diyelimTatlı yorgunluklar mi ?
Evet gidiyorum bakalım
Gerçi insanın kendi evi gibisi yok biyanim da öyle soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?