Geçinemeyenler kulübü

İyi Memnunsan sıkıntı yok şanslısın demek
Artık hep oraya giderim eviminde dibiymis .
Boşa gitmişim diğer yerlere
Gerçi en son taaa siddetli depremden birgun önce yaptırmıştım.

Üstelik tam deprem günü deprem saatiydi randevum.
Ben başka yer bulup birgün öncesinde oraya gitmiştim diğerinden vazgeçip.
İyiki vazgeçmişim nasıl kalkacaktım deprem anı gözlerim sarılı ? Goremiyosun etrafı da.

Hayır kızın haberi olsa zaten anında tekmeyi koyar. Çünkü Dindar yazmış konu sahibi. Dinen uygun değil
Tekmeyi koyar + ihale de görümceye kalır. Ama kadının derdi abisini akıllandırmak, nişanlısına olan vicdan azabı palavra.

Aaa ne şehit ne gazi valla giderdin pisi pisine. Şaka Bi yana da iyi tesadüf

söyleyecek de totosu yemiyo, babasina abisini ispiyonladigin da babasi onu evden kovmayi goze aldi, yinede oglu icin acabami demedi.
kiz kendini düşündügünden soyleyemiyo
Kovmaz kızını evden falan. Kız çocuğunu fanusta yetiştiren güruh evden mi kovar?

Tam da dün aklıma geldin
Dedim nerelerde , bıraktı galiba grubu

Tsekkur ederimmmm hem

Nasilsinnn
Gelıyorum ama okumadan yazmak istemıyorum okusam vaktım yok.. Bakıp cıkıyorum öyle bi. Özlüyorum buraları sizleri. Yogun ve yorgun günlerdeyim. Sen nasılsın gidiyorsun ha memlekete

Gelıyorum ama okumadan yazmak istemıyorum okusam vaktım yok.. Bakıp cıkıyorum öyle bi. Özlüyorum buraları sizleri. Yogun ve yorgun günlerdeyim. Sen nasılsın gidiyorsun ha memlekete
Tatlı yorgunluklar mi ?

Evet gidiyorum bakalım
Gerçi insanın kendi evi gibisi yok biyanim da öyle soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…