- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.681
Her izlediğimde ağlıyorum asyayaburda bile var, kocam beni dövuyor ama aşıgım seviyorum diyenler
Anneme soruncahava iyi gibiydi bugun ama sen yine de iclik giy
Ahshsjdkfmfmdkfkkf çatlakO değil de Google cemsidin boy boy resimlerini acip yakışıklı miydi değil miydi diye iyice bı incelemem peki ?
Sanki gerçekten cemside varıyorum
Her izlediğimde ağlıyorum asyaya
ya soguk aslinda ama bir kac gun once baya soğuktu, kırildi birazAnneme sorunca
Uuuu buz buz donuyok.
Kadın yillrdir hiç hava ne kadar güzel demedi isitamiyoruz kadını
okuyucu o
Hayır cok var. Hayal kırıklığı, bence bir kadının yaşayacağı acıların başında geliyor. Hayal kırıklığından sonra sökük gibi işte.duygusallığın o mertebesine ulasmadım henüz ama ağlayanavak pek hani yok gibi onun sanki.
cemşitle karşılaşmak gibi büyük bir şansı oldu çünkü.
ya nuri alçoyla karşılaşsaydı
ozaman otur banada ağla her günHayır cok var. Hayal kırıklığı, bence bir kadının yaşayacağı acıların başında geliyor. Hayal kırıklığından sonra sökük gibi işte.
Aksjdjfkflfl önce kendimozaman otur banada ağla her gün
Aksjdjfkflfl önce kendim
KK oku, görürsün ilyasçıları.
5 yıl sonra burda bira gecesi yapcaz diye korkuyorumsen daha yenisin o yüzden bişey demiyorum sana
Vallahi şok oldum ya. Herkesi kendim gibi akıllı sanıyorum. (Mütevazi bebek)KK oku, görürsün ilyasçıları.Şaşırmış bi de kıyamam.
Çok bakmadım ama ilginç. Sonuçta adam aldatmış nişanlısını.Peki şu şey gay yada biseksüel çıkan adamı kknın sahiplenmesi
5 yıl mı5 yıl sonra burda bira gecesi yapcaz diye korkuyorum
Homofobik zannedilmemek icin adamın cüküne altın takacaklardı nerdeyseÇok bakmadım ama ilginç. Sonuçta adam aldatmış nişanlısını.
neden sahiplenmeyelimPeki şu şey gay yada biseksüel çıkan adamı kknın sahiplenmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?