- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.701
Ya yazık valla nişanlısına ailesi de önemsememiş sanki bu durumuÇok bakmadım ama ilginç. Sonuçta adam aldatmış nişanlısını.
Naber hatunYa yazık valla nişanlısına ailesi de önemsememiş sanki bu durumu
konduramiyorlar çünkü kendilerine ogullarınin hem cinslerinden hoslanabiliyor olma ihtimalini.Ya yazık valla nişanlısına ailesi de önemsememiş sanki bu durumu
Ya da evlenecek kadın yok diye naralar atıp istediği haltı yapacak. Bu daha insaflı. Ben geniş bir insanımdır Konya ovası gibi..... ama biseksüel adamla olmam/olmazdımkonduramiyorlar çünkü kendilerine ogullarınin hem cinslerinden hoslanabiliyor olma ihtimalini.
e napacakti adam öyle bir toplum da tabiki evlenecek ama tercihlerini yasamaya devam edecek.
Cidden bilmiyorum ya kendi tercihi için karşısındaki nişanlısını harcaması üzdü benikonduramiyorlar çünkü kendilerine ogullarınin hem cinslerinden hoslanabiliyor olma ihtimalini.
e napacakti adam öyle bir toplum da tabiki evlenecek ama tercihlerini yasamaya devam edecek.
Hayır kızın haberi olsa zaten anında tekmeyi koyar. Çünkü Dindar yazmış konu sahibi. Dinen uygun değilCidden bilmiyorum ya kendi tercihi için karşısındaki nişanlısını harcaması üzdü beni
İyiyim canım senden naber günler aylar karışıyor artık bendeNaber hatun
nişanlısıda olmaz kimse olmaz.Ya da evlenecek kadın yok diye naralar atıp istediği haltı yapacak. Bu daha insaflı. Ben geniş bir insanımdır Konya ovası gibi..... ama biseksüel adamla olmam/olmazdım
Ay zaten konu sahibini de anlamadım ki git söyle dediler kıza ilk konuda yapmamış gene konu açtıHayır kızın haberi olsa zaten anında tekmeyi koyar. Çünkü Dindar yazmış konu sahibi. Dinen uygun değil
söyleyecek de totosu yemiyo, babasina abisini ispiyonladigin da babasi onu evden kovmayi goze aldi, yinede oglu icin acabami demedi.Ay zaten konu sahibini de anlamadım ki git söyle dediler kıza ilk konuda yapmamış gene konu açtı
Konu sahibi abisinden nefret ediyor. Eski konularına baktım. Zaten bilerek yapıyor eline koz geçti ama olan diğer kadına olacaknişanlısıda olmaz kimse olmaz.
ama düsünsene telefonlarini kurcalayan merakli ustelikte ispiyoncu bir kız kardeş, memedim yapmaz diyen anne baba vs. belki alip karsilarina olabilir ama en azindan milletin kizinin basini yakma deseler o cocukta bu yola basvurmayacakti belkide.
Aynen. Kızı sanmıyorum ki barındırsınlar evdesöyleyecek de totosu yemiyo, babasina abisini ispiyonladigin da babasi onu evden kovmayi goze aldi, yinede oglu icin acabami demedi.
kiz kendini düşündügünden soyleyemiyo
Ya ben öyle yüzeysel Bi okumuştum konuyu da bence daha etraflıca bakmak lazım mesela nişanlısı ile nasıl bi ilişkisi var belki de iki tarafta hoşuna gidiyo vardır illa Bi adı ama bilmiyorumsöyleyecek de totosu yemiyo, babasina abisini ispiyonladigin da babasi onu evden kovmayi goze aldi, yinede oglu icin acabami demedi.
kiz kendini düşündügünden soyleyemiyo
Yaptırdım kirpik liftingi.İyiyim canım senden naber günler aylar karışıyor artık bendesen ne zaman gidiyodun yaptın mı hazırlıkları kiprik düşünüyordun o noldu
Yok daha valiz filan hiç hazirlamadim, yarın gidiyorum 5 te biniyorum. 6 gibi inmiş olurumİyiyim canım senden naber günler aylar karışıyor artık bendesen ne zaman gidiyodun yaptın mı hazırlıkları kiprik düşünüyordun o noldu
Gerçi annemlerde kiyafetlerim var .İyiyim canım senden naber günler aylar karışıyor artık bendesen ne zaman gidiyodun yaptın mı hazırlıkları kiprik düşünüyordun o noldu
birde abiyi düsünuyormus gibi ayaklar.Konu sahibi abisinden nefret ediyor. Eski konularına baktım. Zaten bilerek yapıyor eline koz geçti ama olan diğer kadına olacak
İyi Memnunsan sıkıntı yok şanslısın demekYaptırdım kirpik liftingi.
çok iyi biyer buldum gecenin o saatinde hayret.
Sabah gittim
Memnun kaldım .
Olmustur cünkü evde istemiyorbirde abiyi düsünuyormus gibi ayaklar.
belki de hic oyle bir mesaj olmadi.
bugun birde sey yazmis aaa olurmu yillardir evlenmesini bekliyorum hatta evlenecegini duyunca en cok ben mutlu oldum bla bla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?