Geçinemeyenler kulübü

konduramiyorlar çünkü kendilerine ogullarınin hem cinslerinden hoslanabiliyor olma ihtimalini.
e napacakti adam öyle bir toplum da tabiki evlenecek ama tercihlerini yasamaya devam edecek.
Ya da evlenecek kadın yok diye naralar atıp istediği haltı yapacak. Bu daha insaflı. Ben geniş bir insanımdır Konya ovası gibi..... ama biseksüel adamla olmam/olmazdım

konduramiyorlar çünkü kendilerine ogullarınin hem cinslerinden hoslanabiliyor olma ihtimalini.
e napacakti adam öyle bir toplum da tabiki evlenecek ama tercihlerini yasamaya devam edecek.
Cidden bilmiyorum ya kendi tercihi için karşısındaki nişanlısını harcaması üzdü beni

Ya da evlenecek kadın yok diye naralar atıp istediği haltı yapacak. Bu daha insaflı. Ben geniş bir insanımdır Konya ovası gibi..... ama biseksüel adamla olmam/olmazdım
nişanlısıda olmaz kimse olmaz.
ama düsünsene telefonlarini kurcalayan merakli ustelikte ispiyoncu bir kız kardeş, memedim yapmaz diyen anne baba vs. belki alip karsilarina olabilir ama en azindan milletin kizinin basini yakma deseler o cocukta bu yola basvurmayacakti belkide.

Ay zaten konu sahibini de anlamadım ki git söyle dediler kıza ilk konuda yapmamış gene konu açtı
söyleyecek de totosu yemiyo, babasina abisini ispiyonladigin da babasi onu evden kovmayi goze aldi, yinede oglu icin acabami demedi.
kiz kendini düşündügünden soyleyemiyo

Konu sahibi abisinden nefret ediyor. Eski konularına baktım. Zaten bilerek yapıyor eline koz geçti ama olan diğer kadına olacak

söyleyecek de totosu yemiyo, babasina abisini ispiyonladigin da babasi onu evden kovmayi goze aldi, yinede oglu icin acabami demedi.
Aynen. Kızı sanmıyorum ki barındırsınlar evde

Ya ben öyle yüzeysel Bi okumuştum konuyu da bence daha etraflıca bakmak lazım mesela nişanlısı ile nasıl bi ilişkisi var belki de iki tarafta hoşuna gidiyo vardır illa Bi adı ama bilmiyorum

İyiyim canım senden naber günler aylar karışıyor artık bende sen ne zaman gidiyodun yaptın mı hazırlıkları kiprik düşünüyordun o noldu
Yaptırdım kirpik liftingi.

çok iyi biyer buldum gecenin o saatinde hayret.

Sabah gittim
Memnun kaldım .

İyiyim canım senden naber günler aylar karışıyor artık bende sen ne zaman gidiyodun yaptın mı hazırlıkları kiprik düşünüyordun o noldu
Yok daha valiz filan hiç hazirlamadim, yarın gidiyorum 5 te biniyorum. 6 gibi inmiş olurum

Gerçi annemlerde kiyafetlerim var .
Bişey koymam pek diye de ağırdan alıyorum aslına bakarsan

Konu sahibi abisinden nefret ediyor. Eski konularına baktım. Zaten bilerek yapıyor eline koz geçti ama olan diğer kadına olacak
birde abiyi düsünuyormus gibi ayaklar.
belki de hic oyle bir mesaj olmadi.
bugun birde sey yazmis aaa olurmu yillardir evlenmesini bekliyorum hatta evlenecegini duyunca en cok ben mutlu oldum bla bla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…