- 17 Aralık 2015
- 27.158
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.921
kimin oncelikleri koca kari yontemi?Başka bişey söylenmişti bana bide pko içinde öncelikleri kocakarı yöntemleri
Dkh yazz. Diğerlerinden farklı sistemi.Bu ne hap mı cok minnoşmuş
Dur şimdi burdan millet okuyup şeeeapmasınkimin oncelikleri koca kari yontemi?
bu tarlusal normalde geciktirici, ama bize regl olalim diye veriyorlar
Çok güzelmiş peki nası koruyo vitaminseDkh yazz. Diğerlerinden farklı sistemi.
oda dogruDur şimdi burdan millet okuyup şeeeapmasın
Hayır 24ü hormon, 4 vitamin. Diğerleri gibi bırakmıyorsum. Hep kullanıyorsunÇok güzelmiş peki nası koruyo vitaminse
Heee 4 vitamini kullanınca adet oluyorsun minik pembe haplar... intihsr mı yoo düşünmedimHayır 24ü hormon, 4 vitamin. Diğerleri gibi bırakmıyorsum. Hep kullanıyorsun
Bende napıyım taşınıyorum evle uğraşıyorumiiyim brc sen napiyosun
Hoşgeldin Khomyuk napıyosunBen geldim kızlaar
Naptınız bensiz? Arada girdim okudumchamallows arada bi yerde unutulmadın dediğin yorumu bulup beğenemedim ama burdan teşekkür ediyorum artık
Napayım bea, aynı.Hoşgeldin Khomyuk napıyosun
cidden artık bu işin bir çozumunu bulmam lazım ama nasıl bilmiyorumYaa ben sana şaşırıyorum valla
Ben senden de yaşlıyım bak hala oğlanı uyutsak da azıcık eğlensek diye peşindeyim kocamım
buldun mu istedigine gore bir evBende napıyım taşınıyorum evle uğraşıyorum
Bu akşam kır zincirlerinicidden artık bu işin bir çozumunu bulmam lazım ama nasıl bilmiyorum
ben yaklaşsam ne olacağı belliBu akşam kır zincirlerini
Tensel anlamda uzak durdukça uzaklaşıyorsunuz da sanki. Bugün biraz yaklaş bakalım ne olacak
Temmuz mu kurutacaksın kızben yaklaşsam ne olacağı bellimesele yaklaşabilmek.
bazen sabahtan kendimi tembihliyorum bu akşam bir deneyeyim diye akşam olunca olmuyo yapamiyorum içimden gelmiyo.
temmuzdan beri icraat yok. temmuzdaki de zoraki görev gibi sacma sapan bisey oldu
Çıldırmışsın temmuz neben yaklaşsam ne olacağı bellimesele yaklaşabilmek.
bazen sabahtan kendimi tembihliyorum bu akşam bir deneyeyim diye akşam olunca olmuyo yapamiyorum içimden gelmiyo.
temmuzdan beri icraat yok. temmuzdaki de zoraki görev gibi sacma sapan bisey oldu
bu konuda hiç üstüme gelmedi agzini acip tek bir kotu kirici kelime kullanmadi.Temmuz mu kurutacaksın kız
Neden peki o birşey demiyor mu
yani bunun açıklamasi neden boyle oldu kisimlari benim icin çok özel aslında.Çıldırmışsın temmuz ne
Neden yaklaşmıyorsun ki? Zoraki gibi hissettirme nedeni ne? Cinsel problemi yoksa, bence sen de yönlendirip cinselliği sevmeye çalışabilirsin. İlişkiniz mutlaka etkilenir.
Cinsel sorunları varsa çözmeye çalışın bence naçizane. İstememenin sebepleri neyse onları da çözmeye çalışmasın. Genceciksiniz, sevdiğin biriyle evlisin. Evliliğinizi de güzelleştirir eminim. Sen de kendini daha iyi hissedeceksin. Denemeye değer bence.yani bunun açıklamasi neden boyle oldu kisimlari benim icin çok özel aslında.
bugun tedaviye gitsem dr neden dese ona bile soyleyemem çocugumun babası olduğu için rencide etmek istemem.
hem gecerli sebeplerim oldu, hemde kendimde artik istemiyorum belkide baskliliyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?