Geçinemeyenler kulübü

Bu akşam kır zincirlerini
Tensel anlamda uzak durdukça uzaklaşıyorsunuz da sanki. Bugün biraz yaklaş bakalım ne olacak
ben yaklaşsam ne olacağı belli mesele yaklaşabilmek.
bazen sabahtan kendimi tembihliyorum bu akşam bir deneyeyim diye akşam olunca olmuyo yapamiyorum içimden gelmiyo.
temmuzdan beri icraat yok. temmuzdaki de zoraki görev gibi sacma sapan bisey oldu

Temmuz mu kurutacaksın kız
Neden peki o birşey demiyor mu

Çıldırmışsın temmuz ne
Neden yaklaşmıyorsun ki? Zoraki gibi hissettirme nedeni ne? Cinsel problemi yoksa, bence sen de yönlendirip cinselliği sevmeye çalışabilirsin. İlişkiniz mutlaka etkilenir.

Çıldırmışsın temmuz ne
Neden yaklaşmıyorsun ki? Zoraki gibi hissettirme nedeni ne? Cinsel problemi yoksa, bence sen de yönlendirip cinselliği sevmeye çalışabilirsin. İlişkiniz mutlaka etkilenir.
yani bunun açıklamasi neden boyle oldu kisimlari benim icin çok özel aslında.
bugun tedaviye gitsem dr neden dese ona bile soyleyemem çocugumun babası olduğu için rencide etmek istemem.
hem gecerli sebeplerim oldu, hemde kendimde artik istemiyorum belkide baskliliyorum bilmiyorum.

Cinsel sorunları varsa çözmeye çalışın bence naçizane. İstememenin sebepleri neyse onları da çözmeye çalışmasın. Genceciksiniz, sevdiğin biriyle evlisin. Evliliğinizi de güzelleştirir eminim. Sen de kendini daha iyi hissedeceksin. Denemeye değer bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…