Geçinemeyenler kulübü

ben ülkeden kaçmayı düşünüyorum valla.tanzanya mı olur papua yeni gine mi?iyice depresyona girdim.cinsellik en son konum olur galibaa

ben ülkeden kaçmayı düşünüyorum valla.tanzanya mı olur papua yeni gine mi?iyice depresyona girdim.cinsellik en son konum olur galibaa
Bilmiyorum ben kendi ilişkime baktığımda cinsel anlamda uzak olduğumuzda daha çok gözüme batıyor kocam, kendim de agresif oluyorum. Yemek yemek bireysel toklul veriyor ya cinsellikte ilişkiyi doyuruyor gibi geliyor bana. Biz çocuktan sonraki iki sene iyi değildik. O dönem seks hayatımız da bitme aşamasındaydı ve boşansam daha iyi kafasına geçiyordum hatta. Sonra sonra oğlan uykuyu düzene soktu biz de sohbet ettik, paylaşım yaptık, cinsel sorunlar düzeldi derken eski halimiz olmasa da epey yol katettik.
Ben açıkçası hafifseyemiyorum ondan. İlişkilerin paylaşım alanlarından biri. Önemli bir paylaşım alanı hatta

o konuda haklısın tabi ki.ben mutasyonlu virüsten.haberleri açtığımda bir tane güzel haber olmamasından çocuğumun eğitim sorunlarından alım gücümün hızla düşmesinden başka bir şey düşünemiyorum bu aralar.deniz i bilemem

Onları kafaya takmayan insan yok zaten. Hepimiz etkilendik.

Bizim de çocuklardan sonra sıkıntımız çok oldu bu konuda. Eşime göre sıkıntı yok tabi, zararsız zararsız ev kedisi gibi köşesine çekilip oturmak konforlu. Carlaya carlaya yola getirdim.

Aynen. Yani öpüşüp koklaşınca bile azcık gıcıklığım geçiyor.

Bizim de çocuklardan sonra sıkıntımız çok oldu bu konuda. Eşime göre sıkıntı yok tabi, zararsız zararsız ev kedisi gibi köşesine çekilip oturmak konforlu. Carlaya carlaya yola getirdim.
Ben inatla yatağı da ayırmadım. Konforumuz bozulacaksa beraber bozulacak dedim. Kavga ettik tabii, oğlan bir yaş civarı odasına gitti ama benim sinirler gergindi. Uykusuzluktan çatardım sürekli. Yaptığı her şey batardı. Sifon çekse çocuk uyanacak sorumsuz diye carlardım. Bazen tek başıma büyütsem daha mı iyi derdim
Emzirme bitti hormonlardan herhalde ben normale döndüm. Enerjim de düzelmeye başladı. Toparladık. Ama eminim o dönem ben de çaba göstermesem, cinsellik içn adım atmasam toplayamazdıl. Tuhaftır aramızı da düzeltti o dönem. Neticede denizin de tam o zamanları işte. 2-3 yıl. Şu an düzeltebilecekler dönemdeler. O çocuğun sarstığı zamanlar. İki tarafın da adımıyla düzelir.

bizim evde cinsel yönde bir sorunlu varsa o kesinlikle benim
ama çozebilecegim bir seyde degil.

Son düzenleme:
normal sartlarda ki insanlar o durumlarin stresinide seviserek atiyor işte bu konuda biz tuhafiz onlar degil :)

çocukla alakalı bir sey degil ki. cocuk bu konuda hic engel degil olmadida. benim problemlerim başka maalesef.

Benim yapım değişik, kimi stresli olur canı istemez ben stresli iken de istiyorum. Hep ayağına giden bendim, bu canımı sıkmaya başlamıştı. En son 1 hafta beklemişim, yapmasak daha iyiydi, yarım kaldım. Barut gibi dolaştım, ağzından hiç duymadığım lafları duydum neymiş ben azgın kadının tekiymişim o normalmiş, bu tavrım yüzünden yuvamız yıkılacakmış çocuklar rezil olacakmış. Gözüm döndü, çok ağır şeyler söyledim, çok ağır. 1 hafta yüzüne bakmadım. Sonra gece yanaştı. O günden beridir iyiye gidiyor. Biz yılda bir anca kavga ederiz, boşanma lafı 2.kez geçti 6 yıllık evliliğimde. İlkini sana anlatmıştım, 2 aylık evliydik. Bu sorunu kimse hafife almamalı.

Amaan evlilik de böyle işte bir geri iki ileri. Ben az kavga eden çiftlerden biri değilim. Annem gibi olmayacağım diye diye onun kadar baskın bir insan oldum. Sinirlenince duramıyorum. Dırdırcı biri oluyorum. Çok yıprattığım da oldu. Her ilişkinin dinamiği öyle farklı ki. Biz sevişip barışangillerdeniz. Oturup medenice tartışıp uzlaşamıyoruz. Kavga küslük durumunu yatakta bağlayıp, sonra uzlaşan bir çiftiz. Sağlıklı mı bilemiyorum ama başka türlü bir yol bulamadık. Sanırım 60dan sonra bulacağız mecburen

yok ya kırılabilecek gibi degil.
simdi burda size yazarken bile yazdikca hatirlayip sinir oluyorum
İnsanı merak ettiriyorsun ya. Kin güttüğün bir şey var herhalde ama bu soğuk savaşa dönmüş. Eşini seviyor musun? Arzuluyor musun? Bana o niyet var da gurur yada kin her neyse araya onu sokuyorsun gibi geldi.

İnsanı merak ettiriyorsun ya. Kin güttüğün bir şey var herhalde ama bu soğuk savaşa dönmüş. Eşini seviyor musun? Arzuluyor musun? Bana o niyet var da gurur yada kin her neyse araya onu sokuyorsun gibi geldi.
Deniz inat inat
Tamam kocası da şahsına münhasır bir insan ama böyle büyütülecek bir şey yok bence.
Onunki birikmişlik, ailesel vs faktörler.
Hepsi kocaya patlıyor.

Deniz inat inat
Tamam kocası da şahsına münhasır bir insan ama böyle büyütülecek bir şey yok bence.
Onunki birikmişlik, ailesel vs faktörler.
Hepsi kocaya patlıyor.
Bana da öyle geliyor yalan yok.
Kocasını kötü anlattığı halde iyi bir adamcağız diyorum ben. Çözülmeyecek soruları da yokken temmuzdan bu yana kardeş gibi aynı evde durmalarına şaşırdım valla yaşan yok. Sekiz ay ediyor neredeyse.

Yaaani, sizin o olayınızdan bana o yapardı, seks ile sakinleştirirdi beni. Sonraki isteksizliği koydu. Biz de çok tartışmayız, ters tepiyor bu onda, onu biliyorum. İçimde ne varsa kusup orda bırakıyorum. Sağolsun laftan anlayan bir modeldir kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…