- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.414
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.961
O konuda denizi anlıyorum.Bana da öyle geliyor yalan yok.
Kocasını kötü anlattığı halde iyi bir adamcağız diyorum ben. Çözülmeyecek soruları da yokken temmuzdan bu yana kardeş gibi aynı evde durmalarına şaşırdım valla yaşan yok. Sekiz ay ediyor neredeyse.
Benimki insanı susarak öldürür tartışmalarda. Duvar gibi susar iyice zıvanadan çıkarım.Yaaani, sizin o olayınızdan bana o yapardı, seks ile sakinleştirirdi beni.Sonraki isteksizliği koydu. Biz de çok tartışmayız, ters tepiyor bu onda, onu biliyorum. İçimde ne varsa kusup orda bırakıyorum. Sağolsun laftan anlayan bir modeldir kendisi.
Umarım çözülür en kısa zamanda sorunlarO konuda denizi anlıyorum.
Pandemi ortasına kadar ben de öyleydim.
Hamilelik dönemlerinde ağrım oluyordu, yaşamadık bir şey.
E sonrası zaten delirmece bir de sorunlarımız vardı, insan ıykk diyor.
Cinsel yaşam, sorunlara daha olumlu bakmaya yarıyor bu gerçek.
Ama bunun olması için de insan biraz biraz ya ‘adam iyi aslında’ kafasına girmeli.
kötü demiyorum yahu özunde iyi biri ama biz uyumlu eş degilizBana da öyle geliyor yalan yok.
Kocasını kötü anlattığı halde iyi bir adamcağız diyorum ben. Çözülmeyecek soruları da yokken temmuzdan bu yana kardeş gibi aynı evde durmalarına şaşırdım valla yaşan yok. Sekiz ay ediyor neredeyse.
Konuma yorum yapmadınız üzerinden 1 hafta geçti bugün 15. 53 te daha eski mesajıma komik ifadesi bıraktınız şimdide bana bunu söylüyorsunuz. Allah kimseyi sizin gibi e hem yapıp hem yapılınca önce kendi yapmamış gibi üste çıkan insanlarla sınamasın
eski konulara göz atıp emoji koyma yasağı olduğunu bilmiyordum.onu da öğrenmiş oldum teşekkürlerKonu
Konuma yorum yapmadınız üzerinden 1 hafta geçti bugün 15. 53 te daha eski mesajıma komik ifadesi bıraktınız şimdide bana bunu söylüyorsunuz. Allah kimseyi sizin gibi e hem yapıp hem yapılınca önce kendi yapmamış gibi üste çıkan insanlarla sınamasın
Evet çünkü çok komik, 2-5 yaş çocuklarına dediğiniz şeyleri yapamazsınız. Bekleyemezsiniz. O yazdığınız şey o yaş grubuna uygun değil. Misilleme yapmanız gerçekten komik.Konu
Sizinde avukat olduğunuzu bilmiyodumeski konulara göz atıp emoji koyma yasağı olduğunu bilmiyordum.onu da öğrenmiş oldum teşekkürler
evet avukatım.k.k barosundanSizinde avukat olduğunuzu bilmiyodum
Hesabınız kapatılıp açılınca benim mesajlarımı takip edip komik ifadesi bırakmak sizin zeka yaşınıza göre zaten bende oynayım bari dedimEvet çünkü çok komik, 2-5 yaş çocuklarına dediğiniz şeyleri yapamazsınız. Bekleyemezsiniz. O yazdığınız şey o yaş grubuna uygun değil. Misilleme yapmanız gerçekten komik.
Boşver cey, gerçekten ban yediğine değmez. Ben başka yazmayacağım kendisine. Allah çevresindeki komşudan tut eşine dostuna herkese sabır versin. Zorevet avukatım.k.k barosundan
son yazdığını okuyunca aynı fikirdeyim.görmezden gelelimBoşver cey, gerçekten ban yediğine değmez. Ben başka yazmayacağım kendisine. Allah çevresindeki komşudan eş dost herkese sabır versin. Zor
Ya Allah aşkına bugün girdim siteye bildirim gelmiş siz benim mesajıma emoji bırakmışsınız şimdi uğraşmaya değmez diyosunuz. ALLAH AKIL SAĞLIĞI VERSİNBoşver cey, gerçekten ban yediğine değmez. Ben başka yazmayacağım kendisine. Allah çevresindeki komşudan tut eşine dostuna herkese sabır versin. Zor
Ben eski konularını tarayıp ifade atmıyorum. Hali hazırda takibimdeki konudan gelen bildirime gelip okudum ve gerçekten komik geldi ifade koydum. Bu gayet sıradan bir eyleme, profile girip, iki kişilik bir konuşmadaki alakasız şeylere ifade yollamaksa tam bir basitlik ve işsizlik örneği. Aradaki uçurum farkı da anlamıyorson yazdığını okuyunca aynı fikirdeyim.görmezden gelelim
Ben zaten takip ettiğim yazdığım bir konuyu okudum, yazdığınız şey gerçekten komikti. Sizse gelip bambaşka bir bölümdeki tamamen iki üç kişinin sohbetine dalıyorsunuz. Bunlar aynı şeyler değil. Ben sizin eski mesajlarınıza tek tek beğenmedim bassam evet sizinle uğraşıyorum. Ama şu an kim kimi dert etmiş uğraşıyor belli. Yazık. Gerçekten üzüldüm halinize. Umarım kalbinize biraz ışık gelir de içiniz ferahlar.Ya Allah aşkına bugün girdim siteye bildirim gelmiş siz benim mesajıma emoji bırakmışsınız şimdi uğraşmaya değmez diyosunuz. ALLAH AKIL SAĞLIĞI VERSİN
3 gün önce yazdığım mesaj o onun üzerine çok mesaj yazdım siz zaten benden özürde dilemiltiniz hatırlatırımBen eski konularını tarayıp ifade atmıyorum. Hali hazırda takibimdeki konudan gelen bildirime gelip okudum ve gerçekten komik geldi ifade koydum. Bu gayet sıradan bir eyleme, profile girip, iki kişilik bir konuşmadaki alakasız şeylere ifade yollamaksa tam bir basitlik ve işsizlik örneği. Aradaki uçurum farkı da anlamıyor
sizin konunuz yorum yaptığı bir konu olduğu için ona bildirim gidebilir mesajlari gorebilir gelip okuyabilir, ama siz şuan daha once hic girmediginiz konusmadiginiz bir topikte üye takip edip uyeyi rahatsiz ediyorsunuz.Ya Allah aşkına bugün girdim siteye bildirim gelmiş siz benim mesajıma emoji bırakmışsınız şimdi uğraşmaya değmez diyosunuz. ALLAH AKIL SAĞLIĞI VERSİN
Bu konuya gelemeyeceğim bilmiyodumBen zaten takip ettiğim yazdığım bir konuyu okudum, yazdığınız şey gerçekten komikti. Sizse gelip bambaşka bir bölümdeki tamamen iki üç kişinin sohbetine dalıyorsunuz. Bunlar aynı şeyler değil. Ben sizin eski mesajlarınıza tek tek beğenmedim bassam evet sizinle uğraşıyorum. Ama şu an kim kimi dert etmiş uğraşıyor belli. Yazık. Gerçekten üzüldüm halinize. Umarım kalbinize biraz ışık gelir de içiniz ferahlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?