Geçinemeyenler kulübü

O konuda denizi anlıyorum.
Pandemi ortasına kadar ben de öyleydim.
Hamilelik dönemlerinde ağrım oluyordu, yaşamadık bir şey.
E sonrası zaten delirmece bir de sorunlarımız vardı, insan ıykk diyor.
Cinsel yaşam, sorunlara daha olumlu bakmaya yarıyor bu gerçek.
Ama bunun olması için de insan biraz biraz ya ‘adam iyi aslında’ kafasına girmeli.

Benimki insanı susarak öldürür tartışmalarda. Duvar gibi susar iyice zıvanadan çıkarım.

Umarım çözülür en kısa zamanda sorunlar

kötü demiyorum yahu özunde iyi biri ama biz uyumlu eş degiliz
uyuşmadigimiz bana uymayan noktalari var belki kotu diyebilecegim seylerde var ama kötü bir adam değil.

S Semele80 gerçekten sıkıntılarınız var, Allah size biraz gönül ferahlığı çevrenizdekilere de bol sabır versin. O konuda ben size bir daha bir şey yazmadım sıkıntılı biri polemiğe girmeyeyim diye, gelip burada sizinle alakası olmayan yorumlara kel alaka emoji atmak nedir Allah aşkına?

Konu Konuma yorum yapmadınız üzerinden 1 hafta geçti bugün 15. 53 te daha eski mesajıma komik ifadesi bıraktınız şimdide bana bunu söylüyorsunuz. Allah kimseyi sizin gibi e hem yapıp hem yapılınca önce kendi yapmamış gibi üste çıkan insanlarla sınamasın

eski konulara göz atıp emoji koyma yasağı olduğunu bilmiyordum.onu da öğrenmiş oldum teşekkürler

Evet çünkü çok komik, 2-5 yaş çocuklarına dediğiniz şeyleri yapamazsınız. Bekleyemezsiniz. O yazdığınız şey o yaş grubuna uygun değil. Misilleme yapmanız gerçekten komik.

Evet çünkü çok komik, 2-5 yaş çocuklarına dediğiniz şeyleri yapamazsınız. Bekleyemezsiniz. O yazdığınız şey o yaş grubuna uygun değil. Misilleme yapmanız gerçekten komik.
Hesabınız kapatılıp açılınca benim mesajlarımı takip edip komik ifadesi bırakmak sizin zeka yaşınıza göre zaten bende oynayım bari dedim

Boşver cey, gerçekten ban yediğine değmez. Ben başka yazmayacağım kendisine. Allah çevresindeki komşudan tut eşine dostuna herkese sabır versin. Zor
Ya Allah aşkına bugün girdim siteye bildirim gelmiş siz benim mesajıma emoji bırakmışsınız şimdi uğraşmaya değmez diyosunuz. ALLAH AKIL SAĞLIĞI VERSİN

son yazdığını okuyunca aynı fikirdeyim.görmezden gelelim
Ben eski konularını tarayıp ifade atmıyorum. Hali hazırda takibimdeki konudan gelen bildirime gelip okudum ve gerçekten komik geldi ifade koydum. Bu gayet sıradan bir eyleme, profile girip, iki kişilik bir konuşmadaki alakasız şeylere ifade yollamaksa tam bir basitlik ve işsizlik örneği. Aradaki uçurum farkı da anlamıyor

Ya Allah aşkına bugün girdim siteye bildirim gelmiş siz benim mesajıma emoji bırakmışsınız şimdi uğraşmaya değmez diyosunuz. ALLAH AKIL SAĞLIĞI VERSİN
Ben zaten takip ettiğim yazdığım bir konuyu okudum, yazdığınız şey gerçekten komikti. Sizse gelip bambaşka bir bölümdeki tamamen iki üç kişinin sohbetine dalıyorsunuz. Bunlar aynı şeyler değil. Ben sizin eski mesajlarınıza tek tek beğenmedim bassam evet sizinle uğraşıyorum. Ama şu an kim kimi dert etmiş uğraşıyor belli. Yazık. Gerçekten üzüldüm halinize. Umarım kalbinize biraz ışık gelir de içiniz ferahlar.

3 gün önce yazdığım mesaj o onun üzerine çok mesaj yazdım siz zaten benden özürde dilemiltiniz hatırlatırım

sizin konunuz yorum yaptığı bir konu olduğu için ona bildirim gidebilir mesajlari gorebilir gelip okuyabilir, ama siz şuan daha once hic girmediginiz konusmadiginiz bir topikte üye takip edip uyeyi rahatsiz ediyorsunuz.
konuyu siz kişiselleştiriyorsunuz.

Bu konuya gelemeyeceğim bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…