Geçinemeyenler kulübü

Perşembe Çukurova
Başka hiç TV acmayiz

Yabancı dizi için açarız
O da bir aydır 'the blacklist'
netfılx mıydı ondan vardı kızkardesımın telefonunda bır aylık alıyosun..dıger aylar almak zorunda değilsın..bazen alınabılır aslında 30 kusur galıba bır ay

pişman oldun mu hiç? ben 4 5 sene daha beklemedigime pismanim mesela
Doğru kişiyi bulduğumu düşünüyorum şuana kadar böyle birsey dedirtmedi hiç Allah razı olsun ama bi sıra kv den şikayetçiydim sık görüşüyorduk pandemi onu da düzene soktu

Pek birsey farketmedi aslında çocuk da yok nasılsa gezip tozmadan yana sıkıntı yaşamadım da tabi baba evindeki kadar rahat olunmuyor sorumluluk sonuçta
21 yada cok kucukmus..30 dan once evlenmezdım su ankı aklım olsa..26 yasımda evlendıgımde bıle halı gıbı çırptılar benı safın tekıydım

ben hiç evlilik insanı değilim ya
hayatimin sonuna kadar pişman olarak yaşayacagim sanirim.
O da var farklı tabi şuan bana herşey hoş geliyo çocuk olmadığı için 3 senedir ye iç gez o olunca sor bide pişmanmısın diye aynı cevabı alıcak mısın

O da var farklı tabi şuan bana herşey hoş geliyo çocuk olmadığı için 3 senedir ye iç gez o olunca sor bide pişmanmısın diye aynı cevabı alıcak mısın
yok şu hayatta yaptigim en iyi sey deniz ama evlenmeden yapsaymisim keşke
bende ki genislikte konya ovalarini gecti valla.
pismanlik cocuktan yana olmaz insan kocasini cocuktan sonra daha iyi taniyo

Aa niye öyle dedin
cok degısık..eltı gorumce 10 ar yıllık evlı ben saf kaynana memnunıyetsız..sandımkı ıyı gecınmeye calısarak ıyı olunur..yaranma vb..hayır..eger karsındakınde sana karsı gecınme ıstegı yoksa yaranamazssın en ıyısı kendı halıne bırakmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…