- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.561
Haziranda 3 seneAy tenli anne kac yillik evlisin?
42 canımYaa çok tazeymis daha
Ben on yılı bulmustur diye düşündüm
Yaşını bilmediğim icinnnnnnnn.
Yaş kaç hanımlarAy tenli anne tiona chamallows
ne biliyim biri evliyim diyince hep uygun yas 28 falan diye gecirdiginden icimden sanirim2 senecikle kaybettim deseneay siz niye beni büyük diye tahmin ettiniz deyin bakalım
21 yasinda mi evlendinHaziranda 3 sene
İlk çocuk olmanın etkisi var diye düşünüyorum hepOlgun davranıyorsun diye :)
Aman AllahımHaziranda 3 sene
Erken davrandığımı kabul ediyorumne biliyim biri evliyim diyince hep uygun yas 28 falan diye gecirdiginden icimden sanirim
pişman oldun mu hiç? ben 4 5 sene daha beklemedigime pismanim meselaErken davrandığımı kabul ediyorum
Pek birsey farketmedi aslında çocuk da yok nasılsa gezip tozmadan yana sıkıntı yaşamadım da tabi baba evindeki kadar rahat olunmuyor sorumluluk sonuçta21 yasinda mi evlendin
azicik yaşayaydin gezip tozaydin ya
netfılx mıydı ondan vardı kızkardesımın telefonunda bır aylık alıyosun..dıger aylar almak zorunda değilsın..bazen alınabılır aslında 30 kusur galıba bır ayPerşembe Çukurova
Başka hiç TV acmayiz
Yabancı dizi için açarız
O da bir aydır 'the blacklist'
Doğru kişiyi bulduğumu düşünüyorum şuana kadar böyle birsey dedirtmedi hiç Allah razı olsun ama bi sıra kv den şikayetçiydim sık görüşüyorduk pandemi onu da düzene soktupişman oldun mu hiç? ben 4 5 sene daha beklemedigime pismanim mesela
ben hiç evlilik insanı değilim yaPek birsey farketmedi aslında çocuk da yok nasılsa gezip tozmadan yana sıkıntı yaşamadım da tabi baba evindeki kadar rahat olunmuyor sorumluluk sonuçta
21 yada cok kucukmus..30 dan once evlenmezdım su ankı aklım olsa..26 yasımda evlendıgımde bıle halı gıbı çırptılar benı safın tekıydımPek birsey farketmedi aslında çocuk da yok nasılsa gezip tozmadan yana sıkıntı yaşamadım da tabi baba evindeki kadar rahat olunmuyor sorumluluk sonuçta
iyi olmuşDoğru kişiyi bulduğumu düşünüyorum şuana kadar böyle birsey dedirtmedi hiç Allah razı olsun ama bi sıra kv den şikayetçiydim sık görüşüyorduk pandemi onu da düzene soktu
O da var farklı tabi şuan bana herşey hoş geliyo çocuk olmadığı için 3 senedir ye iç gez o olunca sor bide pişmanmısın diye aynı cevabı alıcak mısınben hiç evlilik insanı değilim ya
hayatimin sonuna kadar pişman olarak yaşayacagim sanirim.
30 yasinda evlenincede hali gibi cirpiyolar merak etme21 yada cok kucukmus..30 dan once evlenmezdım su ankı aklım olsa..26 yasımda evlendıgımde bıle halı gıbı çırptılar benı safın tekıydım
Aa niye öyle dedin21 yada cok kucukmus..30 dan once evlenmezdım su ankı aklım olsa..26 yasımda evlendıgımde bıle halı gıbı çırptılar benı safın tekıydım
yok şu hayatta yaptigim en iyi sey deniz ama evlenmeden yapsaymisim keşkeO da var farklı tabi şuan bana herşey hoş geliyo çocuk olmadığı için 3 senedir ye iç gez o olunca sor bide pişmanmısın diye aynı cevabı alıcak mısın
cok degısık..eltı gorumce 10 ar yıllık evlı ben saf kaynana memnunıyetsız..sandımkı ıyı gecınmeye calısarak ıyı olunur..yaranma vb..hayır..eger karsındakınde sana karsı gecınme ıstegı yoksa yaranamazssın en ıyısı kendı halıne bırakmak..Aa niye öyle dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?