- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.601
cok ıyıymısGerek yok ki netten izlesene yok mu net ?
Bizde İP TV diye bişey var bir yıllık 150 TL iki kişi paylaşıyosun 75 TL oluyor bir yıllık
sorsan mukemmel ana baba kardeş herkes.benım rahmetlı esımde bır gun soba kısın sonmus donucakmıs nerdeyse bekarken ..kımse arayıp sormuyomus..evlenınce kıymete bınıyolar değişik gercekten
anamm fredının kabusu gıbı:)cok komiksin canim
biz evlenirken ben koltuk takimini 3+2+1+1 secmistim, kayin babam kizim bu 2 liyide 3 lu yapalim iyi olur dedi, ben saf anlam veremedim ama iyi oyle olsun dedim.
meger kendi yatacaklari yeri hesaplamislar
koltuklari ordan almistim parasini odemeye gittiklerinde olcu alip ustune gore yun dosek yapmislar gelirken getirdiler
bizde 4+1 evlerinde koltuklarina bile layık gorulmedik yerde yattik.
gecen sene gorumce evlenince onun odasina cift kisilik bir yatak aldilar çok sukur.
esime bir oda bile yapmamislar 4+1 evde.
annemin evinde hala benim odam abimin odasi oldugu gibi durur mesela ki abim annemin evinden cikali 17 sene oldu.
ne bileyim degisikler ya
Benim aile evinde odam durmuyor, annem çöktü odama.cok komiksin canim
biz evlenirken ben koltuk takimini 3+2+1+1 secmistim, kayin babam kizim bu 2 liyide 3 lu yapalim iyi olur dedi, ben saf anlam veremedim ama iyi oyle olsun dedim.
koltuklari ordan almistim parasini odemeye gittiklerinde olcu alip ustune gore yun dosek yapmislar gelirken getirdiler
gecen sene gorumce evlenince onun odasina cift kisilik bir yatak aldilar çok sukur.
annemin evinde hala benim odam abimin odasi oldugu gibi durur mesela ki abim annemin evinden cikali 17 sene oldu.
ne bileyim degisikler ya
Ev mi sadece şehir değişimi de var mı?Evde kolilerden adım atacak yer yok sabah 9 da kamyon kapıya dayanacak benim en az 6 7 gibi kalkmam buzdobını derin donduruyu boşaltıp temizlemem lazım ama ben kk da fink atıyorum
ahahaha bir tane tek yatakli odam vardi, gorumcem geldi burada benim odam olsun ben burda yatarim dedi.anamm fredının kabusu gıbı:)
kandıran kendını kandırır..bencıllerdı..esımde cekınırdı anasından babası çalısmamıs dogru duzgun kaynana fabrıkada calısmıs..cocukları ezmıs akrabalar vb..sorsan mukemmel baktık derlerdısorsan mukemmel ana baba kardeş herkes.
seni coktan yollamislarBenim aile evinde odam durmuyor, annem çöktü odama.
Ne anlamalıyım bundan?
Yok canım aynı mahalle hattaEv mi sadece şehir değişimi de var mı?
maddi acidan kimse cocuguna yetemedigini kendine itiraf edemez ozellikle anneler o konuda anlarim ama, ilgisizlik baska bir boyutkandıran kendını kandırır..bencıllerdı..esımde cekınırdı anasından babası çalısmamıs dogru duzgun kaynana fabrıkada calısmıs..cocukları ezmıs akrabalar vb..sorsan mukemmel baktık derlerdı
saygısızlar ıste..olan karıkocaya olduyo..oysa ne kadar cok severek evlenmıstık..gercekten pısman ettıler..rabbıme havale..aklı olan boyle aıle lerın ıcıne gırmezahahaha bir tane tek yatakli odam vardi, gorumcem geldi burada benim odam olsun ben burda yatarim dedi.
odayi nasi sahiplenmisse bize biri gelecegi zaman abisini arayip abi benim yatagimdami yatacaklar diyodu
Yahu peki bu sonradan ilgi nasıl oluyo anlamış değilim kıymete mi biniyorlarmaddi acidan kimse cocuguna yetemedigini kendine itiraf edemez ozellikle anneler o konuda anlarim ama, ilgisizlik baska bir boyut
Öyle söylemeaynen evlılıgın ıcıne s...lar
aynen ne yıyosun ne ıcıyosun acmısın tokmusun dıye dımı..maddi acidan kimse cocuguna yetemedigini kendine itiraf edemez ozellikle anneler o konuda anlarim ama, ilgisizlik baska bir boyut
evde hizmet görecek biri oluyor kendilerine iş kalmiyorYahu peki bu sonradan ilgi nasıl oluyo anlamış değilim kıymete mi biniyorlar
bızı cok uzduler gercekten..gorgusuz kor cahıl ınsanların ıcıne gırıcene gıt kendını kopruden at daha ıyıÖyle söyleme
ıs gormekle yaranılsa ben yaranırdım kayınvalıdeme gorumceme cok yardım ettım ben ıyı olmak ıcın..aslında senınle ıyı olmak ısteyen hıcbır sey yapmasanda olur..yapsanda değişen bır sey olmuyorevde hizmet görecek biri oluyor kendilerine iş kalmiyor
Çok haklısın kültür farkı çok önemli geliyo bana hep insanın içinde olucak gerçi de ne okumamış eğitimi olmayan insanlar öyle iyi kalpli olabiliyor ki diğerlerine bin basarbızı cok uzduler gercekten..gorgusuz kor cahıl ınsanların ıcıne gırıcene gıt kendını kopruden at daha ıyı
Bende ablamlar çoluk çocuk gelip yığılmasın diye salon koltuklarimi luxury seçtim yatak olmuyor ya onlar.cok komiksin canim
ne bileyim degisikler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?