Geçinemeyenler kulübü

Evde kolilerden adım atacak yer yok sabah 9 da kamyon kapıya dayanacak benim en az 6 7 gibi kalkmam buzdobını derin donduruyu boşaltıp temizlemem lazım ama ben kk da fink atıyorum

anamm fredının kabusu gıbı:)

Benim aile evinde odam durmuyor, annem çöktü odama.
Ne anlamalıyım bundan?

anamm fredının kabusu gıbı:)
ahahaha bir tane tek yatakli odam vardi, gorumcem geldi burada benim odam olsun ben burda yatarim dedi.
odayi nasi sahiplenmisse bize biri gelecegi zaman abisini arayip abi benim yatagimdami yatacaklar diyodu

sorsan mukemmel ana baba kardeş herkes.
kandıran kendını kandırır..bencıllerdı..esımde cekınırdı anasından babası çalısmamıs dogru duzgun kaynana fabrıkada calısmıs..cocukları ezmıs akrabalar vb..sorsan mukemmel baktık derlerdı

maddi acidan kimse cocuguna yetemedigini kendine itiraf edemez ozellikle anneler o konuda anlarim ama, ilgisizlik baska bir boyut

ahahaha bir tane tek yatakli odam vardi, gorumcem geldi burada benim odam olsun ben burda yatarim dedi.
odayi nasi sahiplenmisse bize biri gelecegi zaman abisini arayip abi benim yatagimdami yatacaklar diyodu
saygısızlar ıste..olan karıkocaya olduyo..oysa ne kadar cok severek evlenmıstık..gercekten pısman ettıler..rabbıme havale..aklı olan boyle aıle lerın ıcıne gırmez

evde hizmet görecek biri oluyor kendilerine iş kalmiyor
ıs gormekle yaranılsa ben yaranırdım kayınvalıdeme gorumceme cok yardım ettım ben ıyı olmak ıcın..aslında senınle ıyı olmak ısteyen hıcbır sey yapmasanda olur..yapsanda değişen bır sey olmuyor

bızı cok uzduler gercekten..gorgusuz kor cahıl ınsanların ıcıne gırıcene gıt kendını kopruden at daha ıyı
Çok haklısın kültür farkı çok önemli geliyo bana hep insanın içinde olucak gerçi de ne okumamış eğitimi olmayan insanlar öyle iyi kalpli olabiliyor ki diğerlerine bin basar

Bende ablamlar çoluk çocuk gelip yığılmasın diye salon koltuklarimi luxury seçtim yatak olmuyor ya onlar.
Bı oturma odası diye ayrılan kısıma baza aldım
Hayır ne işleri var çoluk çocuk hayırdır yani. Benim için samimi olmak başka
Her fırsatta başımda nasıl olsa canımız kardeşimiz diye 15 gün kalmak başka

İstemeeeeem uyanık davrandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…