- 17 Ocak 2020
- 28.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.581
Efenim ben 26 yasimda evlendim
Öyle deme ya ne demek evlenmeden deli vallayok şu hayatta yaptigim en iyi sey deniz ama evlenmeden yapsaymisim keşke
bende ki genislikte konya ovalarini gecti valla
adamlarda aılelerı yuzunden arada kalıyo...normalde ogullarının ustune dusmeyenler evlenınce ogulcu oluyo..değişik..paylasmak ıstemıyolarsa evlendırmesınler ogullarınıO da var farklı tabi şuan bana herşey hoş geliyo çocuk olmadığı için 3 senedir ye iç gez o olunca sor bide pişmanmısın diye aynı cevabı alıcak mısın
nıce mutlu yaslara canımEfenim ben 26 yasimda evlendim
28 yaşıma yakınlarda girdimherkese 28 den saygılar sunuyorum
en en en güzel yaş 28Efenim ben 26 yasimda evlendim
28 yaşıma yakınlarda girdimherkese 28 den saygılar sunuyorum
Gerek yok ki netten izlesene yok mu net ?netfılx mıydı ondan vardı kızkardesımın telefonunda bır aylık alıyosun..dıger aylar almak zorunda değilsın..bazen alınabılır aslında 30 kusur galıba bır ay
En kötü huyumdan biri bazen istemsiz iyi geçinmeye çalışıyorum sonra durr brc diyorum bu sefer de çift karakterli gibi oluyorumcok degısık..eltı gorumce 10 ar yıllık evlı ben saf kaynana memnunıyetsız..sandımkı ıyı gecınmeye calısarak ıyı olunur..yaranma vb..hayır..eger karsındakınde sana karsı gecınme ıstegı yoksa yaranamazssın en ıyısı kendı halıne bırakmak..
evlılıktır benceÖyle deme ya ne demek evlenmeden deli vallasenin sıkıntın eşinle mi yoksa genel anlamda evlilik mi tarzın değil
benim esim 10 sene ankarada ogrencilik ve bekar hayati yasamis, bir kez gelip bir tas corba yapip bu cocuk nerde yasiyo acaba diye bakmamislar bile.adamlarda aılelerı yuzunden arada kalıyo...normalde ogullarının ustune dusmeyenler evlenınce ogulcu oluyo..değişik..paylasmak ıstemıyolarsa evlendırmesınler ogullarını
Sonra boka mi sarıyor diyosunen en en güzel yaş 28
herkes yapıyodur onu yenı evlendıgınde bence..En kötü huyumdan biri bazen istemsiz iyi geçinmeye çalışıyorum sonra durr brc diyorum bu sefer de çift karakterli gibi oluyorumburcum da koç aslında
sonra hayat pata küte daliyorSonra boka mi sarıyor diyosun
2+1 e çik.benim esim 10 sene ankarada ogrencilik ve bekar hayati yasamis, bir kez gelip bir tas corba yapip bu cocuk nerde yasiyo acaba diye bakmamislar bile.
simdi bizim kapilari her ay viyana kapisi gibi zorluyolar.
Daha pişmem lazım şöyle Bi 5 10 sene gerekherkes yapıyodur onu yenı evlendıgınde bence..
benım rahmetlı esımde bır gun soba kısın sonmus donucakmıs nerdeyse bekarken ..kımse arayıp sormuyomus..evlenınce kıymete bınıyolar değişik gercektenbenim esim 10 sene ankarada ogrencilik ve bekar hayati yasamis, bir kez gelip bir tas corba yapip bu cocuk nerde yasiyo acaba diye bakmamislar bile.
simdi bizim kapilari her ay viyana kapisi gibi zorluyolar.
Güzeli çağıralım belki geliiiirsonra hayat pata küte daliyorbir olgunluk gelip yakana yapisiyo sen icinden ben daha minnacikim yaa diyosun ama yok
Rekabet diyelimbenım rahmetlı esımde bır gun soba kısın sonmus donucakmıs nerdeyse bekarken ..kımse arayıp sormuyomus..evlenınce kıymete bınıyolar değişik gercekten
aynen evlılıgın ıcıne s...larRekabet diyelim
10 senede hayattan sogumus olursun..Daha pişmem lazım şöyle Bi 5 10 sene gerek
2+1 e çik.
Yatacak yeriniz yok diye gelmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?