Geçinemeyenler kulübü

yok şu hayatta yaptigim en iyi sey deniz ama evlenmeden yapsaymisim keşke
bende ki genislikte konya ovalarini gecti valla
Öyle deme ya ne demek evlenmeden deli valla senin sıkıntın eşinle mi yoksa genel anlamda evlilik mi tarzın değil

O da var farklı tabi şuan bana herşey hoş geliyo çocuk olmadığı için 3 senedir ye iç gez o olunca sor bide pişmanmısın diye aynı cevabı alıcak mısın
adamlarda aılelerı yuzunden arada kalıyo...normalde ogullarının ustune dusmeyenler evlenınce ogulcu oluyo..değişik..paylasmak ıstemıyolarsa evlendırmesınler ogullarını

netfılx mıydı ondan vardı kızkardesımın telefonunda bır aylık alıyosun..dıger aylar almak zorunda değilsın..bazen alınabılır aslında 30 kusur galıba bır ay
Gerek yok ki netten izlesene yok mu net ?

Bizde İP TV diye bişey var bir yıllık 150 TL iki kişi paylaşıyosun 75 TL oluyor bir yıllık

En kötü huyumdan biri bazen istemsiz iyi geçinmeye çalışıyorum sonra durr brc diyorum bu sefer de çift karakterli gibi oluyorum burcum da koç aslında

adamlarda aılelerı yuzunden arada kalıyo...normalde ogullarının ustune dusmeyenler evlenınce ogulcu oluyo..değişik..paylasmak ıstemıyolarsa evlendırmesınler ogullarını
benim esim 10 sene ankarada ogrencilik ve bekar hayati yasamis, bir kez gelip bir tas corba yapip bu cocuk nerde yasiyo acaba diye bakmamislar bile.
simdi bizim kapilari her ay viyana kapisi gibi zorluyolar.

En kötü huyumdan biri bazen istemsiz iyi geçinmeye çalışıyorum sonra durr brc diyorum bu sefer de çift karakterli gibi oluyorum burcum da koç aslında
herkes yapıyodur onu yenı evlendıgınde bence..

benim esim 10 sene ankarada ogrencilik ve bekar hayati yasamis, bir kez gelip bir tas corba yapip bu cocuk nerde yasiyo acaba diye bakmamislar bile.
2+1 e çik.
Yatacak yeriniz yok diye gelmesinler

benım rahmetlı esımde bır gun soba kısın sonmus donucakmıs nerdeyse bekarken ..kımse arayıp sormuyomus..evlenınce kıymete bınıyolar değişik gercekten

2+1 e çik.
Yatacak yeriniz yok diye gelmesinler
cok komiksin canim
biz evlenirken ben koltuk takimini 3+2+1+1 secmistim, kayin babam kizim bu 2 liyide 3 lu yapalim iyi olur dedi, ben saf anlam veremedim ama iyi oyle olsun dedim.
meger kendi yatacaklari yeri hesaplamislar
koltuklari ordan almistim parasini odemeye gittiklerinde olcu alip ustune gore yun dosek yapmislar gelirken getirdiler
bizde 4+1 evlerinde koltuklarina bile layık gorulmedik yerde yattik.
gecen sene gorumce evlenince onun odasina cift kisilik bir yatak aldilar çok sukur.
esime bir oda bile yapmamislar 4+1 evde.
annemin evinde hala benim odam abimin odasi oldugu gibi durur mesela ki abim annemin evinden cikali 17 sene oldu.
ne bileyim degisikler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…