- 17 Ocak 2020
- 28.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.661
Oluyor oluyoryani arsan olsa 580 bine gayet guzel bir yazligin olabiliyo cok mantikli
Çok teşekkür ederimhayırlı ugurlu olsun ınsallah..580 bınde ıyı para
Bence herkes üstüne düşeni yapmalı ya yan gelip yatıyım olmamalı kimse kimseyi kullanmamalı o ne öyle asla gelemem böyle haksızlığaBugün ablamla da bunu konuştuk . Dedim ki ben arkadaşım gelince sende bulaşıkları yerleştir makineye istersen... Diyorum yerlestirmezse yerleştirene kadar oyalaniuorum ben ellemiyorum.
Ayıp mı ediyorum filan diye sordum
bana 2+1 de yeter alt kat salon mutfak ust kat odalar.Oluyor oluyor
Hatta abartmazsan 3+1 yeterse amenna 350 ye kapatirsin galiba
Bizimki 4+1 - teras
Gerçi mutfakla salon iç içe gibi alt katta paravanla bolecem de.Amerikan mutfak deniliyo galiba .
Pek tavsiye etmediler ama ben seviyorum kolayima geliyo
Senin görümce görünmesin Forkfork la benim gözümesakin ol kız
İnşallah güzel anılar biriktirirsiniz zorunlu bide tatlı bebeğin olur oh tadından yenmez güle güle otur şimdidenÇok teşekkür ederim
Ağız tadıyla yasamayacaksak bı aksilik çıksın, gitmeyelim .
bende görümceyim, rahatsiz olmasin diye aramiyorum bile.Senin görümce görünmesin Forkfork la benim gözüme
zorunlu o evi eskitmeden bebe yapmaz, parmak boyasi diyince bile lafi degisiyoİnşallah güzel anılar biriktirirsiniz zorunlu bide tatlı bebeğin olur oh tadından yenmez güle güle otur şimdiden
amınnnAllah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Alla allazorunlu o evi eskitmeden bebe yapmaz, parmak boyasi diyince bile lafi degisiyo
iste onun dusunurum dedigi 2 3 seneAlla allafarketmedim geçen eve taşınınca düşünürüm diye konusu geçmişti çocuğun onu bilmiyordum
film sosyal hayata karisti perti cikiyofilmdelisi nereye gittin Bi gözüktün geri kayboldun
Deniz yarın çatlatma iğnesi olucam bide sabahtan iyimiiste onun dusunurum dedigi 2 3 sene
Bi ara göründü kayboldufilm sosyal hayata karisti perti cikiyoyada kar tatilinde
Ben bacağını isircam sen kolunu kapSenin görümce görünmesin Forkfork la benim gözüme
ne ara klomen kullandin yineDeniz yarın çatlatma iğnesi olucam bide sabahtan iyimi
bundam sonra anca oyle olur zatenBi ara göründü kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?