- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.641
ya anası vb de damardan gırıyo..ne zorluklarla sızı buyuttum dıyo..bızım turk erkeklerı o ayrımı yapamaz benceBurda büyük yük eşe düşüyo maalesef eğer bu dolduruşa geliyorsa zaten sıkıntı var demek
zorunlu yanlis anlamazsan bir sey soracagim ev kendi yaptirdiginiz villa tarzi bir sey olacak sanirim kaça mal oldu ?Fenalik ediyorum Allah'tan .
Taşınırken temizlige gelmeyi düşünüyor dubleks ev yaptırıyoruz temizliği bitmez diye gelmek istiyor .
Dedim ablacım temizlikciler tutacağız nakliyecilerde yerleştirecek çok naziksin, yapacak birilerini tutmasak da seni yoramazdim zatenfilan dedim.
Yirttik bı muddet daha
Kahvaltı hazırla öğlen yemeği hazırla akşam yemeği hazırla .ya ben gelen darlamasa gelinmis gidilmis vs aramam, ama sinirimi bozuyolar bazi konularda.
ben yapardim aslinda ama eminiim ben yaparsam bosa gidecek çunku; ailecek obsesifler zaten oralara ben dokundum diye bidaha silecekBence içinden geciyodur
Ama yap demiyosa yapma
Ben süpürmem yapmam o da yap demez
Ben annemin evinde değil de kaynanamda rahat ettiriliyorum.
Annemin evinde Allah'ın her gününe temizlik var
mutlaka sıkıntı oluyordur..ılk cocuga ıyı bakamıyosun tarzı laflar..en kızdıgım..babam sankı bıze ıyı bakmıs..gıbı cocuk zayıf deyıp duruyo sınır oluyorumya ben gelen darlamasa gelinmis gidilmis vs aramam, ama sinirimi bozuyolar bazi konularda.
Zaten bekar görümcem var yanında o varken benden beklemesi biraz saçma olur sankiBence içinden geciyodur
Ama yap demiyosa yapma
Ben süpürmem yapmam o da yap demez
Ben annemin evinde değil de kaynanamda rahat ettiriliyorum.
Annemin evinde Allah'ın her gününe temizlik var
bizimkiler 2 ögün yemek yapmaktan falan gocunmuyorum gercekten, benim kizdigim yahu yemek yediniz kaynanam hadi neyse gorumcem benden 5 yaş kucuk yemegini yiyip kalkiyo tabagini bile goturmuyo.Kahvaltı hazırla öğlen yemeği hazırla akşam yemeği hazırla .
Gece acıkan olursa yatmadan hazırla .
Ben uğraşamam habire habire onca kişiye on beş gün
benim cocuguma bakmama laf edecek adamin alnini karışlarim ben.mutlaka sıkıntı oluyordur..ılk cocuga ıyı bakamıyosun tarzı laflar..en kızdıgım..babam sankı bıze ıyı bakmıs..gıbı cocuk zayıf deyıp duruyo sınır oluyorum
Aaa deli mi ne. Prenses sanırsın bende öyle şeye çok sinir oluyorum eski zamanlarda yaşamamışım iyiki herşeyi gelin yapar kafası bana ters Bi topluluk varsa yemek yeniyorsa yardım edeceksin Bi misafirliğe gittiğinde bile bardaklar boşşa doldurursun kaldı aileden yani Bi kocanınkini doldurmak nebizimkiler 2 ögün yemek yapmaktan falan gocunmuyorum gercekten, benim kizdigim yahu yemek yediniz kaynanam hadi neyse gorumcem benden 5 yaş kucuk yemegini yiyip kalkiyo tabagini bile goturmuyo.
gecen sene kocasiyla falan geldiler kahvaltidayiz masada herkesin cayi bitmek uzere kalkmis bir tek kocasina cay getirip oturuyolen zaten gittin getir demligi doldur götür ıste bu kadar mi egoistsin yani şuursuz.
Arsa bizimdi canım, 580 binzorunlu yanlis anlamazsan bir sey soracagim ev kendi yaptirdiginiz villa tarzi bir sey olacak sanirim kaça mal oldu ?
garıpmıs gercektenbizimkiler 2 ögün yemek yapmaktan falan gocunmuyorum gercekten, benim kizdigim yahu yemek yediniz kaynanam hadi neyse gorumcem benden 5 yaş kucuk yemegini yiyip kalkiyo tabagini bile goturmuyo.
gecen sene kocasiyla falan geldiler kahvaltidayiz masada herkesin cayi bitmek uzere kalkmis bir tek kocasina cay getirip oturuyolen zaten gittin getir demligi doldur götür ıste bu kadar mi egoistsin yani şuursuz.
hayırlı ugurlu olsun ınsallah..580 bınde ıyı paraArsa bizimdi canım, 580 bin
İmar planıyla bilmem nesiyle
Kopeeeekbizimkiler 2 ögün yemek yapmaktan falan gocunmuyorum gercekten, benim kizdigim yahu yemek yediniz kaynanam hadi neyse gorumcem benden 5 yaş kucuk yemegini yiyip kalkiyo tabagini bile goturmuyo.
ay ben surda onun malliklarini anlatmaya kalksam 2 ay bitmezAaa deli mi ne. Prenses sanırsın bende öyle şeye çok sinir oluyorum eski zamanlarda yaşamamışım iyiki herşeyi gelin yapar kafası bana ters Bi topluluk varsa yemek yeniyorsa yardım edeceksin Bi misafirliğe gittiğinde bile bardaklar boşşa doldurursun kaldı aileden yani Bi kocanınkini doldurmak ne
kılo cocuklarda seker hastalıgı obezıte vb yapabılır..kılolu olması ıyı değil zaten dımı..laf olsun dıye konusuyolarbenim cocuguma bakmama laf edecek adamin alnini karışlarim ben.
kizim dogdugundan beri kilosu boyu hep iyiydi, dr lar endokrine bile gonderdi bu yuzden gorumcem gercekten bir bo.ktan anliyomus gibi ay bu cocuk zayif dedide persentil tablosunu gozune soktum.
neymis o kilolu cocuk seviyomus, evlenip dogurunca beslersin artik goruruz ozaman nasil cocuk sevdigini dedim.
daha kendini besleyemiyo benim cocuguma dil uzatiyo sumuklu
yani arsan olsa 580 bine gayet guzel bir yazligin olabiliyo cok mantikliArsa bizimdi canım, 580 bin
İmar planıyla bilmem nesiyle
Bugün ablamla da bunu konuştuk . Dedim ki ben arkadaşım gelince sende bulaşıkları yerleştir makineye istersen... Diyorum yerlestirmezse yerleştirene kadar oyalaniuorum ben ellemiyorum.Aaa deli mi ne. Prenses sanırsın bende öyle şeye çok sinir oluyorum eski zamanlarda yaşamamışım iyiki herşeyi gelin yapar kafası bana ters Bi topluluk varsa yemek yeniyorsa yardım edeceksin Bi misafirliğe gittiğinde bile bardaklar boşşa doldurursun kaldı aileden yani Bi kocanınkini doldurmak ne
ayenenKopeeeek
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimiziay ben surda onun malliklarini anlatmaya kalksam 2 ay bitmezyalniz yetim ahi almayacan arkadas yukariya bir havale ettim valla evlenirken bana ne yaptilarsa aynisini onada yaptilar.
daha gerisinide gorecegim insallah umutluyum
tabi canim dr lar diyorum ya direk endokrine yolladilar iyi degil.kılo cocuklarda seker hastalıgı obezıte vb yapabılır..kılolu olması ıyı değil zaten dımı..laf olsun dıye konusuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?