Geçinemeyenler kulübü

zorunlu yanlis anlamazsan bir sey soracagim ev kendi yaptirdiginiz villa tarzi bir sey olacak sanirim kaça mal oldu ?

ya ben gelen darlamasa gelinmis gidilmis vs aramam, ama sinirimi bozuyolar bazi konularda.
Kahvaltı hazırla öğlen yemeği hazırla akşam yemeği hazırla .
Gece acıkan olursa yatmadan hazırla .

Ben uğraşamam habire habire onca kişiye on beş gün

Bence içinden geciyodur
Ama yap demiyosa yapma
Ben süpürmem yapmam o da yap demez
Ben annemin evinde değil de kaynanamda rahat ettiriliyorum.
Annemin evinde Allah'ın her gününe temizlik var
ben yapardim aslinda ama eminiim ben yaparsam bosa gidecek çunku; ailecek obsesifler zaten oralara ben dokundum diye bidaha silecek bosa yorulmaya gerek yok bide essk kadar 210 m² ev ya yap yap bitmiyo

ya ben gelen darlamasa gelinmis gidilmis vs aramam, ama sinirimi bozuyolar bazi konularda.
mutlaka sıkıntı oluyordur..ılk cocuga ıyı bakamıyosun tarzı laflar..en kızdıgım..babam sankı bıze ıyı bakmıs..gıbı cocuk zayıf deyıp duruyo sınır oluyorum

Bence içinden geciyodur
Ama yap demiyosa yapma
Ben süpürmem yapmam o da yap demez
Ben annemin evinde değil de kaynanamda rahat ettiriliyorum.
Annemin evinde Allah'ın her gününe temizlik var
Zaten bekar görümcem var yanında o varken benden beklemesi biraz saçma olur sanki

Kahvaltı hazırla öğlen yemeği hazırla akşam yemeği hazırla .
Gece acıkan olursa yatmadan hazırla .

Ben uğraşamam habire habire onca kişiye on beş gün
bizimkiler 2 ögün yemek yapmaktan falan gocunmuyorum gercekten, benim kizdigim yahu yemek yediniz kaynanam hadi neyse gorumcem benden 5 yaş kucuk yemegini yiyip kalkiyo tabagini bile goturmuyo.
gecen sene kocasiyla falan geldiler kahvaltidayiz masada herkesin cayi bitmek uzere kalkmis bir tek kocasina cay getirip oturuyo len zaten gittin getir demligi doldur götür ıste bu kadar mi egoistsin yani şuursuz.

mutlaka sıkıntı oluyordur..ılk cocuga ıyı bakamıyosun tarzı laflar..en kızdıgım..babam sankı bıze ıyı bakmıs..gıbı cocuk zayıf deyıp duruyo sınır oluyorum
benim cocuguma bakmama laf edecek adamin alnini karışlarim ben.
kizim dogdugundan beri kilosu boyu hep iyiydi, dr lar endokrine bile gonderdi bu yuzden gorumcem gercekten bir bo.ktan anliyomus gibi ay bu cocuk zayif dedide persentil tablosunu gozune soktum.
neymis o kilolu cocuk seviyomus, evlenip dogurunca beslersin artik goruruz ozaman nasil cocuk sevdigini dedim.
daha kendini besleyemiyo benim cocuguma dil uzatiyo sumuklu

Aaa deli mi ne. Prenses sanırsın bende öyle şeye çok sinir oluyorum eski zamanlarda yaşamamışım iyiki herşeyi gelin yapar kafası bana ters Bi topluluk varsa yemek yeniyorsa yardım edeceksin Bi misafirliğe gittiğinde bile bardaklar boşşa doldurursun kaldı aileden yani Bi kocanınkini doldurmak ne

garıpmıs gercekten

Kopeeeek

ay ben surda onun malliklarini anlatmaya kalksam 2 ay bitmez yalniz yetim ahi almayacan arkadas yukariya bir havale ettim valla evlenirken bana ne yaptilarsa aynisini onada yaptilar.
daha gerisinide gorecegim insallah umutluyum

kılo cocuklarda seker hastalıgı obezıte vb yapabılır..kılolu olması ıyı değil zaten dımı..laf olsun dıye konusuyolar

Bugün ablamla da bunu konuştuk . Dedim ki ben arkadaşım gelince sende bulaşıkları yerleştir makineye istersen... Diyorum yerlestirmezse yerleştirene kadar oyalaniuorum ben ellemiyorum.
Ayıp mı ediyorum filan diye sordum

ay ben surda onun malliklarini anlatmaya kalksam 2 ay bitmez yalniz yetim ahi almayacan arkadas yukariya bir havale ettim valla evlenirken bana ne yaptilarsa aynisini onada yaptilar.
daha gerisinide gorecegim insallah umutluyum
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

kılo cocuklarda seker hastalıgı obezıte vb yapabılır..kılolu olması ıyı değil zaten dımı..laf olsun dıye konusuyolar
tabi canim dr lar diyorum ya direk endokrine yolladilar iyi degil.
hersey kararinda guzel ama kulp takacak ya kendince.
cocuk daha 7 aylikti ay niye mercimek corbasi icmiyo diyolardi ailecek
kelle paça iciriyorum ben ona demistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…