Geçinemeyenler kulübü

Kvnin ev işlerine yardım eder misiniz kızlar genel anlamda gittiğinizde temizlik yaparmısınız

Çok haklısın kültür farkı çok önemli geliyo bana hep insanın içinde olucak gerçi de ne okumamış eğitimi olmayan insanlar öyle iyi kalpli olabiliyor ki diğerlerine bin basar
Sende Kırşehirli kocanlarda kirsehirliydi değil mi

Yahu peki bu sonradan ilgi nasıl oluyo anlamış değilim kıymete mi biniyorlar
soyle seylerde olabılır..
kaynana gorumce eltı..
senı hıc cagarmazlar
kocana cagırıyoruz gelmıyo derler..mesafe koyuyo derler..kocan eve gelır suratı asık anlamazssın

senin durumun daha vahim tatil beldesi

Kvnin ev işlerine yardım eder misiniz kızlar genel anlamda gittiğinizde temizlik yaparmısınız
Hayır yaptırmaz
Ama yemek yendikten sonra bulaşıkları makineye diziyoruz yıkanınca da yerine diziyorum

yaranmak degil ki evde iş gorecek biri var gelince temizlik uapmalarina gerek yok, cunku bekar evi degil.
kurulu duzen

Hayır yaptırmaz
Ama yemek yendikten sonra bulaşıkları makineye diziyoruz yıkanınca da yerine diziyorum
Genel anlamda bende yapmam ha ama gittiğimizde yemek yendi mesela kırıntı döküldü süpürürüm tabi de özellikle gidip temizliğini yapmam öyle bi teklifte de bulunmadı ama içinden geçiyo mu bilmiyorum

genelmı
kaynanın evını temızlerdım rahmetlı oldular..gozlerı az gormeye basladı sonradan..dolapları beyaz kır gosterıyo..banyolar ama eltım sadece kendı yedıgı taabagı kaldırırdı..bana daha cok deger vermedıler..bence yapsanda yapmasanda aynı

Doğru Allah rahmet eylesin yaranamazsın diyolar ya tam da bu yani

senin durumun daha vahim tatil beldesi
Fenalik ediyorum Allah'tan .
Taşınırken temizlige gelmeyi düşünüyor dubleks ev yaptırıyoruz temizliği bitmez diye gelmek istiyor .

Dedim ablacım temizlikciler tutacağız nakliyecilerde yerleştirecek çok naziksin, yapacak birilerini tutmasak da seni yoramazdim zaten filan dedim.

Yirttik bı muddet daha

ya ben gelen darlamasa gelinmis gidilmis vs aramam, ama sinirimi bozuyolar bazi konularda.

bravo arkadasım

Genel anlamda bende yapmam ha ama gittiğimizde yemek yendi mesela kırıntı döküldü süpürürüm tabi de özellikle gidip temizliğini yapmam öyle bi teklifte de bulunmadı ama içinden geçiyo mu bilmiyorum
Bence içinden geciyodur
Ama yap demiyosa yapma
Ben süpürmem yapmam o da yap demez
Ben annemin evinde değil de kaynanamda rahat ettiriliyorum.
Annemin evinde Allah'ın her gününe temizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…