- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.621
dunya kendi etraflarinda dönüyo saniyolarsaygısızlar ıste..olan karıkocaya olduyo..oysa ne kadar cok severek evlenmıstık..gercekten pısman ettıler..rabbıme havale..aklı olan boyle aıle lerın ıcıne gırmez
Kvnin ev işlerine yardım eder misiniz kızlar genel anlamda gittiğinizde temizlik yaparmısınızıs gormekle yaranılsa ben yaranırdım kayınvalıdeme gorumceme cok yardım ettım ben ıyı olmak ıcın..aslında senınle ıyı olmak ısteyen hıcbır sey yapmasanda olur..yapsanda değişen bır sey olmuyor
Sende Kırşehirli kocanlarda kirsehirliydi değil miÇok haklısın kültür farkı çok önemli geliyo bana hep insanın içinde olucak gerçi de ne okumamış eğitimi olmayan insanlar öyle iyi kalpli olabiliyor ki diğerlerine bin basar
Evet ikimizde aynıSende Kırşehirli kocanlarda kirsehirliydi değil mi
soyle seylerde olabılır..Yahu peki bu sonradan ilgi nasıl oluyo anlamış değilim kıymete mi biniyorlar
senin durumun daha vahim tatil beldesiBende ablamlar çoluk çocuk gelip yığılmasın diye salon koltuklarimi luxury seçtim yatak olmuyor ya onlar.
Bı oturma odası diye ayrılan kısıma baza aldım
Hayır ne işleri var çoluk çocuk hayırdır yani. Benim için samimi olmak başka
Her fırsatta başımda nasıl olsa canımız kardeşimiz diye 15 gün kalmak başka
İstemeeeeemuyanık davrandım.
Doldurma demi yasoyle seylerde olabılır..
kaynana gorumce eltı..
senı hıc cagarmazlar
kocana cagırıyoruz gelmıyo derler..mesafe koyuyo derler..kocan eve gelır suratı asık anlamazssın
Hayır yaptırmazKvnin ev işlerine yardım eder misiniz kızlar genel anlamda gittiğinizde temizlik yaparmısınız
yaranmak degil ki evde iş gorecek biri var gelince temizlik uapmalarina gerek yok, cunku bekar evi degil.ıs gormekle yaranılsa ben yaranırdım kayınvalıdeme gorumceme cok yardım ettım ben ıyı olmak ıcın..aslında senınle ıyı olmak ısteyen hıcbır sey yapmasanda olur..yapsanda değişen bır sey olmuyor
Genel anlamda bende yapmam ha ama gittiğimizde yemek yendi mesela kırıntı döküldü süpürürüm tabi de özellikle gidip temizliğini yapmam öyle bi teklifte de bulunmadı ama içinden geçiyo mu bilmiyorumHayır yaptırmaz
Ama yemek yendikten sonra bulaşıkları makineye diziyoruz yıkanınca da yerine diziyorum
ben yapmam sadece yemeklere yardim ederim.Kvnin ev işlerine yardım eder misiniz kızlar genel anlamda gittiğinizde temizlik yaparmısınız
genelmıKvnin ev işlerine yardım eder misiniz kızlar genel anlamda gittiğinizde temizlik yaparmısınız
Doğru Allah rahmet eylesin yaranamazsın diyolar ya tam da bu yanigenelmı
kaynanın evını temızlerdım rahmetlı oldular..gozlerı az gormeye basladı sonradan..dolapları beyaz kır gosterıyo..banyolar ama eltım sadece kendı yedıgı taabagı kaldırırdı..bana daha cok deger vermedıler..bence yapsanda yapmasanda aynı
aynen cok fazla doldurma yuzunden kavga olmustu..maalesef...Doldurma demi ya
ay en sinir olduğum gerçekten
Fenalik ediyorum Allah'tan .senin durumun daha vahim tatil beldesi
aynen canım..kafana takma ..sadece gerektıgı kadar yap kendını yıpratma derımDoğru Allah rahmet eylesin yaranamazsın diyolar ya tam da bu yani
ya ben gelen darlamasa gelinmis gidilmis vs aramam, ama sinirimi bozuyolar bazi konularda.Fenalik ediyorum Allah'tan .
Taşınırken temizlige gelmeyi düşünüyor dubleks ev yaptırıyoruz temizliği bitmez diye gelmek istiyor .
Dedim ablacım temizlikciler tutacağız nakliyecilerde yerleştirecek çok naziksin, yapacak birilerini tutmasak da seni yoramazdim zatenfilan dedim.
Yirttik bı muddet daha
Burda büyük yük eşe düşüyo maalesef eğer bu dolduruşa geliyorsa zaten sıkıntı var demekaynen cok fazla doldurma yuzunden kavga olmustu..maalesef...
bravo arkadasımFenalik ediyorum Allah'tan .
Taşınırken temizlige gelmeyi düşünüyor dubleks ev yaptırıyoruz temizliği bitmez diye gelmek istiyor .
Dedim ablacım temizlikciler tutacağız nakliyecilerde yerleştirecek çok naziksin, yapacak birilerini tutmasak da seni yoramazdim zatenfilan dedim.
Yirttik bı muddet daha
Bence içinden geciyodurGenel anlamda bende yapmam ha ama gittiğimizde yemek yendi mesela kırıntı döküldü süpürürüm tabi de özellikle gidip temizliğini yapmam öyle bi teklifte de bulunmadı ama içinden geçiyo mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?