- 19 Mayıs 2020
- 48.104
- 216.573
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.781
Saat 9 daha.Bu saatte daire başkanı aranır mı bilemedim
Höh, mevsime göre değişir o.Fotoğraf çekme alanı filan oluşturmuşlar atakule deeee
aksam 9 sabah 5 yasak bu gece yazdigklari cezayi birdaha yazamazlar kimseyePolis şuan hala durdurmuyor, yönerge bekliyor herhalde.
Millet akın akın çıktı, bu saflardan biri olup polis abimize ‘ama bana izin var dendiii’ diyebilirdim
Yarından itibaren tüm açıklamalar geçerli olacakmış.Bu saatte daire başkanı aranır mı bilemedim
Çekti aracı sağa, hala durdurmuyor ama.filmdelisi onlar simdj yonerge almıslardir bekliyorlardir.
azicik daha keklik ciksinda sonra hepsini avlariz diye
bugun kizilay adim başı polis kayniyodu demek bundan dı bekliyor amcalar hadi bakalim
dur bi abimi arayim kocani yarilamismiÇekti aracı sağa, hala durdurmuyor ama.
Az önce bir gelişi var soldan, durdurdu falan herhalde millet ‘kalktı’ deyince sağa geçti.
Hala tık yok, gelen geçiyor.
Ben de şehrin nabzını tutuyorum işsizlikten
ya nasıl 2 dk içinde organize oldum bilsen, arkadaş yazdım hemen giy taytını atla arabaya diye.dur bi abimi arayim kocani yarilamismi
herkes ariyordur zaten.Bu saatte daire başkanı aranır mı bilemedim
Kızın okul valilikten haber bekliyoruz dedi şimdi. Yarın sabah gelin diyebilirlerYarından itibaren tüm açıklamalar geçerli olacakmış.
Ama okullar cart diye geçemez herhalde, eşin işe gider de kızın okula zor gibi.
Kasımda gelmiştim ama atakuleye zaten eşimle tanıştığım zaman gitmiştim beeeen 2018 de. Onda da heyecandan bişey göremedim galibaHöh, mevsime göre değişir o.
Sen ne zamandır gelmiyorsun ank ya?
O da doğru gerçiherkes ariyordur zaten.
bende denize bagira bagira kosup denizzz hafta sonu yasaklari kalkti seni niloya parkina goturebilicem diyince cocuk bi 20 sn kalktimi bana yasak kalktimi diye afalladiya nasıl 2 dk içinde organize oldum bilsen, arkadaş yazdım hemen giy taytını atla arabaya diye.
Mekanlar kapalıdır ama kahve alır içeriz turlarız bir iki dedim.
Giyeceklerimi aldım katlı yerden falan...
böyle hayal kırıklığı zor yaşanır
Sen ank da yaşayıp İzmir’e öyle gitmedin mi?Kasımda gelmiştim ama atakuleye zaten eşimle tanıştığım zaman gitmiştim beeeen 2018 de. Onda da heyecandan bişey göremedim galiba
Niloya yapracıktaki mi?bende denize bagira bagira kosup denizzz hafta sonu yasaklari kalkti seni niloya parkina goturebilicem diyince cocuk bi 20 sn kalktimi bana yasak kalktimi diye afalladi
evet ordakiNiloya yapracıktaki mi?
Bence okul için zor temizlik yemek dolayısıyla alışveriş lazımdı.Kızın okul valilikten haber bekliyoruz dedi şimdi. Yarın sabah gelin diyebilirler
Benim bebeler de pek seviyor, gideceğin zaman geçerken el salla banaevet ordaki
aynen ankara en son turuncuydu bi anda degisti hersey.Bence okul için zor temizlik yemek dolayısıyla alışveriş lazımdı.
Bir iki gün sürer daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?