- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.821
sendeki azimden banada lazim bugun kimlik icin bir resim cektirdim valla intihar sebebi yaGöbekköpppek gibi spor yapıyorum
Cuma mail geldi pazartesi-salı yüzyüze yapacağız diye. Cuma akşamı tekrar mail atıp, pazartesi karara göre hareket edeceğiz dediler.Bence okul için zor temizlik yemek dolayısıyla alışveriş lazımdı.
Bir iki gün sürer daha.
olsun kızımın köpegi olsun km lerSana rahat 45 km falan var uzaklığı ha
Bir deli taş atmış bir kuyuya.bende onun peşinden gidiyorum işte ampul zihniyetliyimHep diyor ya küçük bir yer burası, bir şey yok diye, ne istanbulu
Altınköye götürdün mü hiç, götürmediysen gidin mutlaka.olsun kızımın köpegi olsun km ler
yeter ki sosyalleşsin biraz
Tabii bilgileri varsa hazırlık tamamdır, sabaha açılabilir.Cuma mail geldi pazartesi-salı yüzyüze yapacağız diye. Cuma akşamı tekrar mail atıp, pazartesi karara göre hareket edeceğiz dediler.
Çok guzeeeel orası . Ama o köprüden bı gecemedim kapatmışlar birileri intihar etmiş filan güya .daha önce gittiklerimde de sürekli bı çalışma var köprüde deniyordu tecrübe edemedim.Altınköye götürdün mü hiç, götürmediysen gidin mutlaka.
Ben köprü bilmiyorum valla, aşağı köy kısmını geziyor bebeler bir de yukarıdaki eviÇok guzeeeel orası . Ama o köprüden bı gecemedim kapatmışlar birileri intihar etmiş filan güya .daha önce gittiklerimde de sürekli bı çalışma var köprüde deniyordu tecrübe edemedim.
goturdum orada bana cok yakinAltınköye götürdün mü hiç, götürmediysen gidin mutlaka.
kopru eylul ekim gibi kapaliydi yineÇok guzeeeel orası . Ama o köprüden bı gecemedim kapatmışlar birileri intihar etmiş filan güya .daha önce gittiklerimde de sürekli bı çalışma var köprüde deniyordu tecrübe edemedim.
Gelin olmasam trileöe yerdimsendeki azimden banada lazim bugun kimlik icin bir resim cektirdim valla intihar sebebi yaacilen kilo vermem lazim
yarın yapacüğümGelin olmasam trileöe yerdim
Şimdi mail geldi, yarın online olacakmış. Valilik genelgesi sonrası yüzyüze için tekrar planlama yapılacakmış.Tabii bilgileri varsa hazırlık tamamdır, sabaha açılabilir.
En kötü ihtimal çarşamba ders başı yaparlar.
Zaten çok uzun süreceğini sanmıyorum, 1 aya kapanır yine.
kapatmazlar bir sure tekrar patlama yapmaz insallahŞimdi mail geldi, yarın online olacakmış. Valilik genelgesi sonrası yüzyüze için tekrar planlama yapılacakmış.
Umarım tekrar kapanmaz. Online eğitim çok yordu çocukları.
İnşallah ya. 1 senedir sabah 9 akşam 4 ekrana bakıyor çocuk.kapatmazlar bir sure tekrar patlama yapmaz insallah
cocuklar perisan oldu ya yazik.İnşallah ya. 1 senedir sabah 9 akşam 4 ekrana bakıyor çocuk.
Söylersem deşifre olurum söylememyarın yapacüğümsen hangi şehirdesin ya
hahaha ne desifre olacan yaSöylersem deşifre olurum söylemem
Olurum ya cok şeyden bahsedşyorımhahaha ne desifre olacan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?