Geçinemeyenler kulübü

Cuma mail geldi pazartesi-salı yüzyüze yapacağız diye. Cuma akşamı tekrar mail atıp, pazartesi karara göre hareket edeceğiz dediler.
Tabii bilgileri varsa hazırlık tamamdır, sabaha açılabilir.
En kötü ihtimal çarşamba ders başı yaparlar.

Zaten çok uzun süreceğini sanmıyorum, 1 aya kapanır yine.

Altınköye götürdün mü hiç, götürmediysen gidin mutlaka.
Çok guzeeeel orası . Ama o köprüden bı gecemedim kapatmışlar birileri intihar etmiş filan güya .daha önce gittiklerimde de sürekli bı çalışma var köprüde deniyordu tecrübe edemedim.

Çok guzeeeel orası . Ama o köprüden bı gecemedim kapatmışlar birileri intihar etmiş filan güya .daha önce gittiklerimde de sürekli bı çalışma var köprüde deniyordu tecrübe edemedim.
Ben köprü bilmiyorum valla, aşağı köy kısmını geziyor bebeler bir de yukarıdaki evi
Hep bebek arabası ile gittik, çok gezemedik.
Artık büyüdüler, bu sene rahat gezeriz.

Altınköye götürdün mü hiç, götürmediysen gidin mutlaka.
goturdum orada bana cok yakin
bir de keciorende flamingolarin falan oldugu bir hayvanat bahcesi var gittin mi hic bilmiyorum orada iyi.
cankayada ki pony parka goturdum ozaman kucuktu midilliden korkmustu simdi biner belki

Tabii bilgileri varsa hazırlık tamamdır, sabaha açılabilir.
En kötü ihtimal çarşamba ders başı yaparlar.

Zaten çok uzun süreceğini sanmıyorum, 1 aya kapanır yine.
Şimdi mail geldi, yarın online olacakmış. Valilik genelgesi sonrası yüzyüze için tekrar planlama yapılacakmış.
Umarım tekrar kapanmaz. Online eğitim çok yordu çocukları.

Şimdi mail geldi, yarın online olacakmış. Valilik genelgesi sonrası yüzyüze için tekrar planlama yapılacakmış.
Umarım tekrar kapanmaz. Online eğitim çok yordu çocukları.
kapatmazlar bir sure tekrar patlama yapmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…