- 17 Ocak 2020
- 28.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.861
Nasilsiiiinıslak kekmı farklı bırseymı denızcım
her aksam ıstıyor cocukBen yapmıyorum . Onu da kendi alsın
saol canım ıyı ıste her zamankı gıbı Allah razı olsunNasilsiiiin
yumurta akı sarısı ayrı cırpılıor dımı pandıspanyada..bır kac defa yapmayınca ogrenemıyor ınsanyaş pasta falanda yaparim tabi profesyonelce degil
ben de özel gunlerde dogum gununde falan dısardan alirim, deniz arada isteyince ona yapiyorum evde.Ben yapmıyorum . Onu da kendi alsın
evet ayri cirpiyosun, malzemeleri sarisiyla karistirip en son yumurta akini parca parca ekleyip sondurmeden karıstiriyosunyumurta akı sarısı ayrı cırpılıor dımı pandıspanyada..bır kac defa yapmayınca ogrenemıyor ınsan
bende ılk defa tutturdum duzgun..sonmesın dıyede sıcakken ters cevırn yazıyodu ızgarası oluyo ya fırının onun ustuneevet ayri cirpiyosun, malzemeleri sarisiyla karistirip en son yumurta akini parca parca ekleyip sondurmeden karıstiriyosun
tabaga falan cevirince buhar yapiyo ya ondan izgaraya ceviriyolar sanirimbende ılk defa tutturdum duzgun..sonmesın dıyede sıcakken ters cevırn yazıyodu ızgarası oluyo ya fırının onun ustune
saaol canım bundan yapıym bende ..ama evde yapmak ıyı katkı maddesı bulunmaması acısından..tiona
Yumuşacık Pandispanya Yapımı Yumuşacık Pandispanya Yapımı - Nefis Yemek Tarifleri - #3458422
ben bu tarifi kullaniyorum
olabılır..ama etkısı var sonmuyor gerçektentabaga falan cevirince buhar yapiyo ya ondan izgaraya ceviriyolar sanirim
Eyvah eyvahher aksam ıstıyor cocuk
ya onun icin her şeyini evde yapmak lazim aslinda.saaol canım bundan yapıym bende ..ama evde yapmak ıyı katkı maddesı bulunmaması acısından..
Eskiden bisküviyi dizer üstüne de puding dökülürdu her katta .ben de özel gunlerde dogum gununde falan dısardan alirim, deniz arada isteyince ona yapiyorum evde.
beben olunca ne yapsam ne yapsam diye sorarsin sendeBen yapmıyorum . Onu da kendi alsın
ben esimle kiza yapiyorum her haftaEskiden bisküviyi dizer üstüne de puding dökülürdu her katta .
Anacim yapardı .
Onun tadını bulamam hiç biseyde
Yaaa livadan geldiğim gün ablam karadutlu mu ne bı pasta almış gelmiş .beben olunca ne yapsam ne yapsam diye sorarsin sendepasta pasta dediniz liva düştü aklima yine
Anaa hepsi birbirine benziyor bunların hangisini yediğimi anlamadım resmenben daglar daglar ve orman meyveli pastalarinin hastasiyim gitmeden dene derim.
karadutlu dediginde muhtemelen kara orman pastasi
Eki Görüntüle 2793385
bumu ?
butun pastalari guzel livanin guzel ve tazeAnaa hepsi birbirine benziyor bunların hangisini yediğimi anlamadım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?