- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.041
benim regl olmus halimle olmamis halim arasinda rahat bi 3 kg oynuyorabbım baska dert vermesın..adet olamamakda bı sıkıntı..ınsan strese gırıyo sıs hıssedıyosun..adet olunca rahatlıyo ınsan
Aynen ve bende en az 1 beden değişir.benim regl olmus halimle olmamis halim arasinda rahat bi 3 kg oynuyo
tabı sıslık yapıyo adet olamadıgında vucut odem yapıyo değilmibenim regl olmus halimle olmamis halim arasinda rahat bi 3 kg oynuyo
Annemle ablam da diyete başladı benim yönergelerimde.kızkardesım gılde bılmeden yapıyo ıste bı heveslendıler..bayaga kılo aldılar bu koronada
bende oyleyim iste yanaklarimi göruyorum resmen ödemden, ama çok şismisim ya bugun otururken bacaklarimi birlestiremedigimi farkettim neden göbek araya giriyoAynen ve bende en az 1 beden değişir.
Olamadığımda gerçekten 10 kilo almış gibi görünüyorum, şuan öyleyim.
Burnum bile şiş yahu.
Benim göbeğimi görmem için eğilmem gerek.bende oyleyim iste yanaklarimi göruyorum resmen ödemden, ama çok şismisim ya bugun otururken bacaklarimi birlestiremedigimi farkettim neden göbek araya giriyo
benim helyumlu her yerden her acidan görebiliyorum yaniBenim göbeğimi görmem için eğilmem gerek.
Memelerim arşa çıktı, teki 3 kilo gelir herhalde.
Böyle bir büyüme yok, bayağı öne eğiliyorum yahu
Bende 27 sinde olacaktım ve olmadimmmmmm.Benim idealim 54 55 falan.
Ama 63 ün de gideri var, 38 beden oluyorum.
Daha üstü olmamalı, olmamalı yahu
Verilecek nereden baksan 20 22 kilom var.
Ve yine adet olmadım.
Yaaaa seninle mi yatiyor bicirikbenim helyumlu her yerden her acidan görebiliyorum yani
telefonu sessize alacagim diye titresime almisim annem whatsaptan yazdi birden titreyince deniz yatakta dikilip kim pirt yapiyo ya diyip geri yattigece gece krize soktu beni
Dogurunca da balon gibi şişiyor burun.yüzünü kaplıyor adeta .niye acaba .Aynen ve bende en az 1 beden değişir.
Olamadığımda gerçekten 10 kilo almış gibi görünüyorum, şuan öyleyim.
Burnum bile şiş yahu.
pandemi basindan beri benimle yatiyorYaaaa seninle mi yatiyor bicirik
Gerçi o zamanlarda tayini çıkıp giden oluyor, kontenjan açılıyor. Görüştüğün okullara tekrar sorman da fayda var.Biz herhalde okullar açılmadan 2 hafta önce önümüze gelene kayıt ettireceğiz
biz de aynı cevabi veriyoruzbu başlığı her gördüğümde kendi kendime ''hayır'' cevabını veriyorum
neyse yaşıyoruz en azındanbiz de aynı cevabi veriyoruz
bedava olduklarina eminsen sorun yokneyse yaşıyoruz en azından
orhan veli'nin bedava yaşıyoruz şiirini dinleyip teselli ediyorum kendimi
oha diyorum ne çok bedava şey var nasıl geçinemezsin
gerçi artık dışarı çıkıp hava alsan 100 tilaaaağ gidiyorbedava olduklarina eminsen sorun yok
Aynen iki kişi kahve içip bir tatlı yersen ufff uçtu 100₺gerçi artık dışarı çıkıp hava alsan 100 tilaaaağ gidiyor
biz disari cikinca sirf kizin siparislerine 100 tl gidiyor, kendi isteklerimize sira gelemiyogerçi artık dışarı çıkıp hava alsan 100 tilaaaağ gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?