- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.061
gunaydin bebişGünaydınnnn
Ana değilim belki farklı düşünüyorumdur ama bence çocuğun her dediği alınmamalı ve yapılmamalıbiz disari cikinca sirf kizin siparislerine 100 tl gidiyor, kendi isteklerimize sira gelemiyo
Aynen iki kişi kahve içip bir tatlı yersen ufff uçtu 100₺
bende diyorum neden alıntılarım eklenmiyor beceremiyormuşumbiz disari cikinca sirf kizin siparislerine 100 tl gidiyor, kendi isteklerimize sira gelemiyo
tamamen ornek olarak vericem mesela yaş pasta goruyor onu istiyor, oyuncak goruyor onu istiyor, oyuncaga hayir diyebiliyosun ama yiyecege diyemiyosun,birde kiz cocugu erkek cocuk gibi olmuyor süslenmesi varAna değilim belki farklı düşünüyorumdur ama bence çocuğun her dediği alınmamalı ve yapılmamalı
gecinme derdine dusunce tabi elin ayagin bosaldibende diyorum neden alıntılarım eklenmiyor beceremiyormuşum
başlık beni hepten dibe çekti
Evet böyleyse doğru normal zaten ben hani her mağaza önünde aneeeeğ oyuncak aneğğğ çikileta diye canlandırdımtamamen ornek olarak vericem mesela yaş pasta goruyor onu istiyor, oyuncak goruyor onu istiyor, oyuncaga hayir diyebiliyosun ama yiyecege diyemiyosun,birde kiz cocugu erkek cocuk gibi olmuyor süslenmesi varerkek cocuk ne alsan onu giyiyo mesela kiz cocuk ayyy suslu taaac ayyy ne guzel tokaymis diye diye geziyo ortada
onun her istedigi oyuncagi alsam aç kalirim benEvet böyleyse doğru normal zaten ben hani her mağaza önünde aneeeeğ oyuncak aneğğğ çikileta diye canlandırdım
titreme geldigecinme derdine dusunce tabi elin ayagin bosaldi
Nööö.tamamen ornek olarak vericem mesela yaş pasta goruyor onu istiyor, oyuncak goruyor onu istiyor, oyuncaga hayir diyebiliyosun ama yiyecege diyemiyosun,birde kiz cocugu erkek cocuk gibi olmuyor süslenmesi varerkek cocuk ne alsan onu giyiyo mesela kiz cocuk ayyy suslu taaac ayyy ne guzel tokaymis diye diye geziyo ortada
Geçen gün işe gelirken yanıma fazla don almayı unutup yol üstündeki bimden don aldım (yol üstünde başka bişi yoksnfmgkföf) totoma aglayarak bakıyorum su anNööö.
Yiyeceğe de aynı oyuncak gibi hayır diyebilmelisin.
Hele yarardan uzak bir besinse mümkün mertebe yasaktan hallice olmalı.
Kıyafet konusu ise, erkekler ne alsan giymiyor şekerim.
Dinazoru olacak, monster lı ya da bilmem neli.
Ayrıda renk uyumları hatta takım olacak, çorabına kadar.
Benimkilerin bırak dışarı kıyafetini, ev pijamaları da atlet, boxer ve çorabına kadar takım.
Giymezler ki aksi olsa...
Kahvaltıyı aslan gibi, öğleni memur, akşamı hint fakiri olarak geçirmek ilk prensipfilmdelisi bana yeme-içme tavsiyesi verir misin. Bak kronik hastalığım yok, tamamen pisboğazlıktan 10 kilo aldım
Ben de bebelere alıyorum, geçen arabalı atlet don takım vardı, hot wheels falan vardı, hemen kaptımGeçen gün işe gelirken yanıma fazla don almayı unutup yol üstündeki bimden don aldım (yol üstünde başka bişi yoksnfmgkföf) totoma aglayarak bakıyorum su an
boğazina hayir dersem 10 gun uyuyamam benNööö.
Yiyeceğe de aynı oyuncak gibi hayır diyebilmelisin.
Hele yarardan uzak bir besinse mümkün mertebe yasaktan hallice olmalı.
Kıyafet konusu ise, erkekler ne alsan giymiyor şekerim.
Dinazoru olacak, monster lı ya da bilmem neli.
Ayrıda renk uyumları hatta takım olacak, çorabına kadar.
Benimkilerin bırak dışarı kıyafetini, ev pijamaları da atlet, boxer ve çorabına kadar takım.
Giymezler ki aksi olsa...
Çok teşekkür ederimKahvaltıyı aslan gibi, öğleni memur, akşamı hint fakiri olarak geçirmek ilk prensip
Kahvaltı günün kalori hesabında yarısına tekabül etmeli, geri kalan yarısı öğle akşam ve ara öğün olarak paylaştırılmalı.
Protein açısından zengin bir kahvaltıdan sonra metabolizma hem tokluk hissedecek hem de hızlanacaktır.
Akşam ara öğünleri içecek, öğlen ara öğünü badem ve meyve türevi olmalı.
Bence diyetlerde yapılan hata bu, bütün yiyeceğin güne azar azar bölündüğü zaman aç kalıyorsun ama özellikle akşama en sağlıklı ve en hafif yiyecekler bırakılmalı, ardından ise sadece içecekle devam edilmeli ve eğer çok çok açlık hissediliyorsa cacık, süzme yoğurt içine pul biber, alabaş vs tüketilmeli.
Örneğin sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, 1 tahıllı ekmek, bol yeşillik, ceviz, limonlu avokado.
Ara öğün 1 porsiyon meyve
Öğle yemeği ızgara et, balık ve salata
Ara öğün sade türk kahvesi, ayran vb
Akşam yemeği sadece 6 kaşık sebze yemeği ve bol yeşillikli salata, ya da çorba ve salata şeklinde.
Haftada 1 gün izin günü ile metabolizma şaşırtılmalı.
Çok tatlı istenirse 1 kare bitter çikolata, 1 hurma vs yenir.
Bu şekilde kilo verilirse kalıcı olmaması imkansız çünkü olağan hayat akışına ters bir durum yok.
Günde de spor olmasa bile 10 bin adım ve üzeri atılır ya da 20 dk leslie yapılsa bitti gitti.
is yerinde neden o kadar cok camasir degistirmen gerekiyoGeçen gün işe gelirken yanıma fazla don almayı unutup yol üstündeki bimden don aldım (yol üstünde başka bişi yoksnfmgkföf) totoma aglayarak bakıyorum su an
Aynen bazen fazla kalmam gerekiyor evrak işleri falan filan oluyor yanıma bolca alıyorum, doğurgan dönemdeysem zaten günde 2 değiştiririmis yerinde neden o kadar cok camasir degistirmen gerekiyonöbet gunlerin icin sanirim cok uzun kaldiginizdan
daha kimlerin haberini alacagiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?