- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.414
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.101
Daha 3 gün önce, canım kesman adanası istiyor yağlı yağlı dedim...Eskişehir’liyim ama 2009’dan beri Ankara’da yaşıyorum. Resoranlar açılsa da Kesman’a gitsek diyordum
Koca koca işletmeler dayanamadı baksana, çok üzücü yaa. Alacaaatlı caddesindeki Kukla da kapatmış. İnci’de ya kapatmış ya da tadilata girmiş bilemedim.Daha 3 gün önce, canım kesman adanası istiyor yağlı yağlı dedim...
yine duramadin mi kizzBanlanabilirşm ya sizi seviyorum minik bebekler 20 güne görüşürüz artık
Ufff napiyim laftan anlamıyorlaryine duramadin mi kizz
neyse allahtan disari cikmak serbestUfff napiyim laftan anlamıyorlar
Bence gidicemneyse allahtan disari cikmak serbest
ama ben sanmiyorum banlanacagini
Normal gözlüğe kaynakçı gözlüğü diyo nası sussun bu yürekcevap yazma artik ortaya
Nerde banlanıyon?Normal gözlüğe kaynakçı gözlüğü diyo nası sussun bu yürek
gordumNormal gözlüğe kaynakçı gözlüğü diyo nası sussun bu yürek
Nişan derdi millet yiyişiyor ben ban yiyorumNerde banlanıyon?
Kukla tam pandemi başı galerianın altına yeni şube açmıştı, alacaatlıyı kapatacaktı zaten.Koca koca işletmeler dayanamadı baksana, çok üzücü yaa. Alacaaatlı caddesindeki Kukla da kapatmış. İnci’de ya kapatmış ya da tadilata girmiş bilemedim.
sikayet edilecek bir mesaj degil aslinda imaj gozlugunu kaynak gozlugu sandim diye sikayet edecek hali yok yaEtmiştir kesin
Öncesinde takıştıksikayet edilecek bir mesaj degil aslinda imaj gozlugunu kaynak gozlugu sandim diye sikayet edecek hali yok ya
onlarida okudum da sanmiyorum yaÖncesinde takıştık
Ahahahhaha yalan ya boşver ahkam kesiyoryine bir konuda 4000 lira maaşla ev araba alip 2 cocuguna paşa paşa bakan, calisan annelerin de cocuklarinin maneviyatinin eksik oldugunu okudum.
yine ne kadar müsrif yasadigimizi anladım.
Her gün un bulamacı yiyorsalar demek.yine bir konuda 4000 lira maaşla ev araba alip 2 cocuguna paşa paşa bakan, calisan annelerin de cocuklarinin maneviyatinin eksik oldugunu okudum.
yine ne kadar müsrif yasadigimizi anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?