- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.414
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.121
Oha, karunmuşuz ayol biz bu hesaba göre...yine bir konuda 4000 lira maaşla ev araba alip 2 cocuguna paşa paşa bakan, calisan annelerin de cocuklarinin maneviyatinin eksik oldugunu okudum.
yine ne kadar müsrif yasadigimizi anladım.
yazık yaHer gün un bulamacı yiyorsalar demek.
Ne yazığı kız, ev araba almışlar baksana.yazık ya
sorma valla şuan icimden bende mi bir tuhaflik var acaba diyorum.Oha, karunmuşuz ayol biz bu hesaba göre...
Nasıl bir nankörüz ya
ev araba onun olsun cocuklara yazik yaNe yazığı kız, ev araba almışlar baksana.
Saçma kere saçma. O çocukların o zamanı bir daha gelmeyecek.ev araba onun olsun cocuklara yazik yao maaşla ev araba alabilmeleri icin o cocuklarin herseyden ekstra ekstra mahrum olmaları gerekir
ilerde ay anam babam da saolsunlar bana ev birakmislar mi diyecek saniyolar anlamadim ki.Saçma kere saçma. O çocukların o zamanı bir daha gelmeyecek.
Böyle konularda hep diyorum ya, insan bilmediğini isteyemez.ev araba onun olsun cocuklara yazik yao maaşla ev araba alabilmeleri icin o cocuklarin herseyden ekstra ekstra mahrum olmaları gerekir
ya bilmedigini isteyemez artik bu devirin cocuklari icin gecerli degil sanki.Böyle konularda hep diyorum ya, insan bilmediğini isteyemez.
Dolayısıyla ‘muhteşem’ şekilde ancak kendince yaşıyordur.
Dünya global artık ama bizim insanımız hulahopunu baz alıyor.
Dolayısıyla ‘her şey çok iyi yeahh’...
Garibanın çocuğu da gariban deniz.ya bilmedigini isteyemez artik bu devirin cocuklari icin gecerli degil sanki.
simdiki cocuklar şoyle bir dısari ciksa en dar mahallerin caddesinde bile herseyi goruyor artik.
tamam belki bir restoran gormuyor ama pidecinin onunden geciyor cani cekmiyor mu ?
bim dedigin mesela bir tek bizim koyde yok heralde, hicmi bime girip meyveleri yiyecekleri icecekleri gormuyor diger cocuklarin bir cogunun elinde kendisinin sahip olmadigi degisik oyuncaklar görmüyor mu bu cocuklar.
artik tv var telefon var her sey gozumuzun onunde.
ben sanmiyorum o cocuklarin bilmedigini biliyor ama yoklugunun sizisini hissediyordur gibi geliyo bana
ya bir cocuk nasil muzun ne oldugun bilmezGaribanın çocuğu da gariban deniz.
Öyle gözü açık değil emin ol.
Ne küçük kasaba köylerde asla tanık olmadığımız hayatlar var.
Yahu onu bunu geç, muz olayını anlatmıştım.
Aha başkentin göbeği, okul çocuğu.
Yememiş, görmemiş ve bilmiyor.
Evinde tablet tv tlf meselesine girmiyorum bile, pandemide 1 tlfdan ders dinlemeye çalışan 8 10 çocuk videoları gördük hep beraber.
Çok garibanız ya, maddiyatı geç, gönül ve hayat garibanıyız.
Gözünün gördüğüyle değerlendiriyorsun yavrum sadece.ya bir cocuk nasil muzun ne oldugun bilmezcocuk bu ne diye sordugunda ne oldugunu soyluyor bu insanlar anlamiyorum ki.
Bende şuan çok garibanim.Garibanın çocuğu da gariban deniz.
Öyle gözü açık değil emin ol.
Ne küçük kasaba köylerde asla tanık olmadığımız hayatlar var.
Yahu onu bunu geç, muz olayını anlatmıştım.
Aha başkentin göbeği, okul çocuğu.
Yememiş, görmemiş ve bilmiyor.
Evinde tablet tv tlf meselesine girmiyorum bile, pandemide 1 tlfdan ders dinlemeye çalışan 8 10 çocuk videoları gördük hep beraber.
Çok garibanız ya, maddiyatı geç, gönül ve hayat garibanıyız.
Hamamönünde kukla duruyor sanırımKoca koca işletmeler dayanamadı baksana, çok üzücü yaa. Alacaaatlı caddesindeki Kukla da kapatmış. İnci’de ya kapatmış ya da tadilata girmiş bilemedim.
oyle bi yer mi var altindag da neden kimse carw bulmuyorGözünün gördüğüyle değerlendiriyorsun yavrum sadece.
Bir somali mahallesi var mesela altındağda, girsen o sokağa kıta değiştirdim zannedersin.
Böyle yoksulluk, yokluk, 1 göz odada 20 insanın yaşam savaşı var.
Var yani, maalesef varlar.
Dolayısıyla 4bin değil, 2 binle de krallar gibi yaşadığını iddia eden çıkar, hiçe göre...
iki kere gitmiştim duvarlarında eski fotoğraf olan salaş, nostanjik bir yerdi ve iskender güzeldi.
Biraz önce bende gördüm ama hava tekrar soğudu, izleyemedim bileMükemmel dolunay var, başkentliler hava berrak.
Seyre doyun, kaçırmayın.Eki Görüntüle 2793980
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?