- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.161
keskin kokulu bir sey tikali yerlere aciyorYaa ben kaçırmışım neyse o ?
Ben okaliptüs dediğin için hani köylü tepkisi vermek istedim
boşa ugrasma 14 gunden once gecmiyoRegl oldum , hasta değilim burnum çok akıyor balgam çok var .
Nac içiyorum söksün diye bakalım. Güya sokecek
Nane yağıkeskin kokulu bir sey tikali yerlere aciyor
İlla Corona diyosunboşa ugrasma 14 gunden once gecmiyobil bakalim niye
zatürremsi bir seye sebep oldugunu dusunursek evet yapiyor, herkeste olmayabilir ama annemin amcasinin oglunda kanlı balgama sebep olmuştu, baya yatti bu yuzdenİlla Corona diyosun
Sahi coronada balgam mukus yapısı oluyormuydu? Kuru öksürük illa demiyorlar miydi sanki ?
Balgam sağlam oluyor.İlla Corona diyosun
Sahi coronada balgam mukus yapısı oluyormuydu? Kuru öksürük illa demiyorlar miydi sanki ?
ben de diyorum inanmiyorBalgam sağlam oluyor.
Yani şuan şüphe etmedim değil...
Aman serbestlik yok ki, akşam yatsı ezanına yallah eveben de diyorum inanmiyorgecen haftalarda ayni seyleri bende yasadim sonradan 2 gun karin ve bobrek agrisi cektim, cigerlerim 2 gun oncesine kadar hirildiyordu hala disardan sesini duyuyodum resmen.
zorunlu muhtemelen şuan ankaraya saciyor
ya birde bugun sey gordum gecen hafta ankara 35,83 lemi ne turuncu listedeydi bugun 40 kusurlere cikmis gorduk bizi neden serbest biraktilar anlamadim
Ne biliyim bende surekli ates ölçtüm ettim bişey çıkmadı ama .ben de diyorum inanmiyorgecen haftalarda ayni seyleri bende yasadim sonradan 2 gun karin ve bobrek agrisi cektim, cigerlerim 2 gun oncesine kadar hirildiyordu hala disardan sesini duyuyodum resmen.
zorunlu muhtemelen şuan ankaraya saciyor
ya birde bugun sey gordum gecen hafta ankara 35,83 lemi ne turuncu listedeydi bugun 40 kusurlere cikmis gorduk bizi neden serbest biraktilar anlamadim
Aman serbestlik yok ki, akşam yatsı ezanına yallah eve
Millet gündüz zaten işte güçte, esnaf nasiplensin ekonomi çöküyor.
Yani düşünsene sezon ölüylen zaten millet soğuktan evinden çıkamazken yasak var, sonra bahar dönemiyle yasaklar kalkıyor.
Akıl karı bir iş mi bu? İnsan sağlığı için olduğuna hala inanıyor musun?
Aşı vurduk millete . aşı etki etmeyecekse niye vurunduk niye halen özgür değiliz diye ayaklanma olmasın maksadıyla serbestlendik galibaAman serbestlik yok ki, akşam yatsı ezanına yallah eve
Millet gündüz zaten işte güçte, esnaf nasiplensin ekonomi çöküyor.
Yani düşünsene sezon ölüylen zaten millet soğuktan evinden çıkamazken yasak var, sonra bahar dönemiyle yasaklar kalkıyor.
Akıl karı bir iş mi bu? İnsan sağlığı için olduğuna hala inanıyor musun?
ya her belirti herkesde aynı işlemiyor ki işte.Ne biliyim bende surekli ates ölçtüm ettim bişey çıkmadı ama .
Ateş olmadan nasıl Corona olsun
Balgam var nasıl corona olsun diye diye 9.gune geldim öyleyse
aşılamalar daha bitmedi ki 60 yaşın altina inen il yok henuz sanirim.Aşı vurduk millete . aşı etki etmeyecekse niye vurunduk niye halen özgür değiliz diye ayaklanma olmasın maksadıyla serbestlendik galiba
E yani...bizi düşünen kim mi diyorsun
Geçen yaz vakalar şimdikinin kaç katıydı, her yer açıktı.Aşı vurduk millete . aşı etki etmeyecekse niye vurunduk niye halen özgür değiliz diye ayaklanma olmasın maksadıyla serbestlendik galiba
Bende eşimden üç gün sonra kaptım ya .dünden beri de annem fena .bizden bulaşli...ya her belirti herkesde aynı işlemiyor ki işte.
ben astim hastasiyim yakalanirsam ölürüm diyordum burda hep, şimdi düşünuyorum eşim hastalandiktan tam 4 gün sonra hem deniz de hem bende belirtiler başladı.
hadi diyelim ki eşim üşüttü bize ne oldu?
grip desem grip degildi eşim, nezle desen nezle degil.
öksuruyor, terliyor ama dehset bi terleme carsafa izi cikti adamin resmen.
bir gecede boguluyordu demistim burda hatirliyorsan.
deniz mesela o gunden beri aşırı iştahsız renk benz bembeyazdı 2 gün aşırı bir burun akmasi oldu başka hic bir sey olmadi ona.
ben sana anlatmistim zaten.
isin enteresan tarafi 13.gunde hersey bir anda yok oldu aksam karnim agriyor bobreklerim agriyor diye ordan oraya kivraniyordum sabah kalktim hic bir sey yok.
Yarın test ver, fink fink geziyorsunuz aman diyeyim, kaç kişiye bulaş riski var...Bende eşimden üç gün sonra kaptım ya .dünden beri de annem fena .
Belki de korona evet...
Dusundjm de hak verebilirim
annenin neyi var? ayni belirtiler mi?Bende eşimden üç gün sonra kaptım ya .dünden beri de annem fena .bizden bulaşli...
Belki de korona evet...
Dusundjm de hak verebilirim
Antikor testi vermiştim dün( öyle kan değerlerime ablam bakmak istemişti antikora filan da bakilacakti)Yarın test ver, fink fink geziyorsunuz aman diyeyim, kaç kişiye bulaş riski var...
işin diger kotu tarafi tum aile bir araya geldiler ve ablaları cok kalabalik yerlerde calisiyor sanirimYarın test ver, fink fink geziyorsunuz aman diyeyim, kaç kişiye bulaş riski var...
Şuan geçirmekte isen çıkmayabilir, daha antikor üretme aşamasına geçmemiş olabilir vücudun başı ise.Antikor testi vermiştim dün( öyle kan değerlerime ablam bakmak istemişti antikora filan da bakilacakti)
Onda çıkar diye bliyorum antikor yüksekliğinden .
Doğru mu biliyorum acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?