Geçinemeyenler kulübü

İlla Corona diyosun

Sahi coronada balgam mukus yapısı oluyormuydu? Kuru öksürük illa demiyorlar miydi sanki ?
zatürremsi bir seye sebep oldugunu dusunursek evet yapiyor, herkeste olmayabilir ama annemin amcasinin oglunda kanlı balgama sebep olmuştu, baya yatti bu yuzden

Balgam sağlam oluyor.
Yani şuan şüphe etmedim değil...
ben de diyorum inanmiyor gecen haftalarda ayni seyleri bende yasadim sonradan 2 gun karin ve bobrek agrisi cektim, cigerlerim 2 gun oncesine kadar hirildiyordu hala disardan sesini duyuyodum resmen.
zorunlu muhtemelen şuan ankaraya saciyor
ya birde bugun sey gordum gecen hafta ankara 35,83 lemi ne turuncu listedeydi bugun 40 kusurlere cikmis gorduk bizi neden serbest biraktilar anlamadim

Aman serbestlik yok ki, akşam yatsı ezanına yallah eve
Millet gündüz zaten işte güçte, esnaf nasiplensin ekonomi çöküyor.
Yani düşünsene sezon ölüylen zaten millet soğuktan evinden çıkamazken yasak var, sonra bahar dönemiyle yasaklar kalkıyor.
Akıl karı bir iş mi bu? İnsan sağlığı için olduğuna hala inanıyor musun?

Ne biliyim bende surekli ates ölçtüm ettim bişey çıkmadı ama .
Ateş olmadan nasıl Corona olsun
Balgam var nasıl corona olsun diye diye 9.gune geldim öyleyse

bizi düşünen kim mi diyorsun

Aşı vurduk millete . aşı etki etmeyecekse niye vurunduk niye halen özgür değiliz diye ayaklanma olmasın maksadıyla serbestlendik galiba

Ne biliyim bende surekli ates ölçtüm ettim bişey çıkmadı ama .
Ateş olmadan nasıl Corona olsun
Balgam var nasıl corona olsun diye diye 9.gune geldim öyleyse
ya her belirti herkesde aynı işlemiyor ki işte.
ben astim hastasiyim yakalanirsam ölürüm diyordum burda hep, şimdi düşünuyorum eşim hastalandiktan tam 4 gün sonra hem deniz de hem bende belirtiler başladı.
hadi diyelim ki eşim üşüttü bize ne oldu?
grip desem grip degildi eşim, nezle desen nezle degil.
öksuruyor, terliyor ama dehset bi terleme carsafa izi cikti adamin resmen.
bir gecede boguluyordu demistim burda hatirliyorsan.
deniz mesela o gunden beri aşırı iştahsız renk benz bembeyazdı 2 gün aşırı bir burun akmasi oldu başka hic bir sey olmadi ona.
ben sana anlatmistim zaten.
isin enteresan tarafi 13.gunde hersey bir anda yok oldu aksam karnim agriyor bobreklerim agriyor diye ordan oraya kivraniyordum sabah kalktim hic bir sey yok.

Aşı vurduk millete . aşı etki etmeyecekse niye vurunduk niye halen özgür değiliz diye ayaklanma olmasın maksadıyla serbestlendik galiba
aşılamalar daha bitmedi ki 60 yaşın altina inen il yok henuz sanirim.
ankarada belirli kesimden sonra ilk vurulacak gruplara esimde dahil hala ses yok.
asiyla alakasi yok gibi.
filmin dedigi gibi sezon aciliyor.

bizi düşünen kim mi diyorsun
E yani...
Doğu, güneydoğu düşük çünkü kar, soğuk var
Soğuk yahu, millet evinden çıkamıyor e herhalde düşük vaka.
Zaten akşam yasağı olan bir yerde ben akıl mantık arayamam, eğlence sektörü bitti, öldü insanlar.
Sanat, gösteri vb merkezleri de öyle.
Başka bir gözle bakınca ne olduğunu anlıyorsun aslında.
Geçen yaz vakalar şimdikinin kaç katıydı, her yer açıktı.
Ha keza şuan tüm oteller de açık aynı zamanda
Bu ne perhiz...

Bende eşimden üç gün sonra kaptım ya .dünden beri de annem fena .bizden bulaşli...
Belki de korona evet...

Dusundjm de hak verebilirim

Yarın test ver, fink fink geziyorsunuz aman diyeyim, kaç kişiye bulaş riski var...
Antikor testi vermiştim dün( öyle kan değerlerime ablam bakmak istemişti antikora filan da bakilacakti)
Onda çıkar diye bliyorum antikor yüksekliğinden .
Doğru mu biliyorum acaba ?

Antikor testi vermiştim dün( öyle kan değerlerime ablam bakmak istemişti antikora filan da bakilacakti)
Onda çıkar diye bliyorum antikor yüksekliğinden .
Doğru mu biliyorum acaba ?
Şuan geçirmekte isen çıkmayabilir, daha antikor üretme aşamasına geçmemiş olabilir vücudun başı ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…