Geçinemeyenler kulübü

Antikor testi vermiştim dün( öyle kan değerlerime ablam bakmak istemişti antikora filan da bakilacakti)
Onda çıkar diye bliyorum antikor yüksekliğinden .
Doğru mu biliyorum acaba ?
semptomlarin bitmis olmasi gerekiyor diye biliyorum ben yanlisda olabilir.

Ben şuana kader herhalde kaç hastane gezmiştim
Halbuki panik bir insan değilim ama korona konusunda hassasım.
Kendi kendime evde dönemsel olarak koku testleri de yapıyorum.
koku alamıyoruz kovıt olursak değilmı tatda alamıyoruz..çok kotu rabbım korusun hepımızı

Sizinki korona değildir deniz, hiç sanmıyorum ben.
Gribal bir durumdu, şuan salgın dönemi.
ya beni acabaya dusuren nokta da bu aslinda, ben kendimi bildim bileli gripte olsam nezlede olsam yorgan dösek yatarim hiç saşmaz bu bende ateşim mutlaka 40 a dayanir, 2 gun ceset gibi yatarim ben cocuklugumdan beri boyle.
kizamik mesela millet asili ayakta atlatir ben bildigin öluyodum boyle enfeksiyon tarzi hastaliklar bende mutlaka ates yapiyo, ama bu sefer ayakta tuhaf tuhaf hergun baska bi belirtiyle uyandim.
aklima takilan nokta bu.
o yuzden diyorum grip desem degil nezle desem degil diye.

koku alamıyoruz kovıt olursak değilmı tatda alamıyoruz..çok kotu rabbım korusun hepımızı
Çok yaygın bir semptom ama herkeste olan bir şey değil.
Hatta covid sıfır belirti bile olabiliyor, vücudun neye göre tepki verdiği muamma.
Bu tat koku kaybı ilk yabancı bir hasta salça yediğinde demir tadı aldı haberinden sonra denerim hep ben.
Biz uzman da kahve ve koku mesafesi testini göstermişti, onu da deniyorum kendimi kötü hissettiğim zamanlarda.

oyunda onemli çocuklar ıcın..bısıklete bınemıyo daha kucuk dımı
yok biniyo bisiklete ama bugun biraz ruzgarliydi ve cani çok sıkılıyodu dışarida cikamadi hepten bana sardi.
trenle basladik saklambac hamur vs surekli biseyler dondu ortalikta hic birinden de tat alamadi oyundan oyuna atladi en son yoruldum yeter yahu diyip isyan bayragi cektim.
suyu verdim onune bebeklerini yikadi sonra babasi geldi ona sattim

benımkıde 10 yasında vallahı unuttum kucukken nasıl vakıt gecırıyodukkı..zaman ne cabuk gecıyor

benımkıde 10 yasında vallahı unuttum kucukken nasıl vakıt gecırıyodukkı..zaman ne cabuk gecıyor
ya bizim artik zaman gecirebilmek gibi bir alternatifimiz kalmadi, pandemi doneminde surekli ayni seyleri yapmaktan oda bikti bende biktim.
12 13 aydir baş başa delirmeceler yani.
çocuklar anneyle vakit gecirmeyi sever falan derler ya çocuga böoh geldi artik beni görmekten

Bir sürü viral hastalık var yahu, öyle deme.
Atıyorum çocuklar 6. Hastalık olsa sende sadece hafif bir kırgınlık yapıyor.
Binbir çeşit şey var, öyle bir durumdur o.

Kendi oynamıyor mu hiç? Ya da ne oynuyor tek başına kalınca, ne yapıyor?

Kafandan ne zaman atarsan, o zaman olur.
Söylemesinin ne kadar kolay olduğunu biliyorum ama gerçek bu.
Haklısın film bu ay attım onu düşünecek vaktim bile yok iğne olduğum için sırf çiki çiki yoksa aklıma gelmez şu hengamede bakalım nasipten öte yol yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…