- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.181
semptomlarin bitmis olmasi gerekiyor diye biliyorum ben yanlisda olabilir.Antikor testi vermiştim dün( öyle kan değerlerime ablam bakmak istemişti antikora filan da bakilacakti)
Onda çıkar diye bliyorum antikor yüksekliğinden .
Doğru mu biliyorum acaba ?
Ben şuana kader herhalde kaç hastane gezmiştim
yolun acık olsun guzelım saglıkla gıt gel ınsallahYozgat'a gidiyorummmm
tamam canım bakıcam..yaptınmı pastaiyi geceler tiona.
citlekci diye bir kuruyemis yeri var online siparisleri falanda var.
onlarinda tum kuruyemisleri hem taze hem guzel.
dakota cekirdekleri de efsane dene derim
bende gitmedigime pismanimBen şuana kader herhalde kaç hastane gezmiştim
Halbuki panik bir insan değilim ama korona konusunda hassasım.
Kendi kendime evde dönemsel olarak koku testleri de yapıyorum.
yok yapmadim, öglen kucuk hanim yapmak istemedi oyun oynamak istedi aksam yemek derdine dustum derken kaldi.tamam canım bakıcam..yaptınmı pasta
Sizinki korona değildir deniz, hiç sanmıyorum ben.bende gitmedigime pismanim
oyunda onemli çocuklar ıcın..bısıklete bınemıyo daha kucuk dımıyok yapmadim, öglen kucuk hanim yapmak istemedi oyun oynamak istedi aksam yemek derdine dustum derken kaldi.
koku alamıyoruz kovıt olursak değilmı tatda alamıyoruz..çok kotu rabbım korusun hepımızıBen şuana kader herhalde kaç hastane gezmiştim
Halbuki panik bir insan değilim ama korona konusunda hassasım.
Kendi kendime evde dönemsel olarak koku testleri de yapıyorum.
ya beni acabaya dusuren nokta da bu aslinda, ben kendimi bildim bileli gripte olsam nezlede olsam yorgan dösek yatarim hiç saşmaz bu bende ateşim mutlaka 40 a dayanir, 2 gun ceset gibi yatarim ben cocuklugumdan beri boyle.Sizinki korona değildir deniz, hiç sanmıyorum ben.
Gribal bir durumdu, şuan salgın dönemi.
Çok yaygın bir semptom ama herkeste olan bir şey değil.koku alamıyoruz kovıt olursak değilmı tatda alamıyoruz..çok kotu rabbım korusun hepımızı
yok biniyo bisiklete ama bugun biraz ruzgarliydi ve cani çok sıkılıyodu dışarida cikamadi hepten bana sardi.oyunda onemli çocuklar ıcın..bısıklete bınemıyo daha kucuk dımı
benımkıde 10 yasında vallahı unuttum kucukken nasıl vakıt gecırıyodukkı..zaman ne cabuk gecıyoryok biniyo bisiklete ama bugun biraz ruzgarliydi ve cani çok sıkılıyodu dışarida cikamadi hepten bana sardi.
trenle basladik saklambac hamur vs surekli biseyler dondu ortalikta hic birinden de tat alamadi oyundan oyuna atladi en son yoruldum yeter yahu diyip isyan bayragi cektim.
suyu verdim onune bebeklerini yikadi sonra babasi geldi ona sattim
ya bizim artik zaman gecirebilmek gibi bir alternatifimiz kalmadi, pandemi doneminde surekli ayni seyleri yapmaktan oda bikti bende biktim.benımkıde 10 yasında vallahı unuttum kucukken nasıl vakıt gecırıyodukkı..zaman ne cabuk gecıyor
Bir sürü viral hastalık var yahu, öyle deme.ya beni acabaya dusuren nokta da bu aslinda, ben kendimi bildim bileli gripte olsam nezlede olsam yorgan dösek yatarim hiç saşmaz bu bende ateşim mutlaka 40 a dayanir, 2 gun ceset gibi yatarim ben cocuklugumdan beri boyle.
kizamik mesela millet asili ayakta atlatir ben bildigin öluyodum boyle enfeksiyon tarzi hastaliklar bende mutlaka ates yapiyo, ama bu sefer ayakta tuhaf tuhaf hergun baska bi belirtiyle uyandim.
aklima takilan nokta bu.
o yuzden diyorum grip desem degil nezle desem degil diye.
Bu aydan da ümidimi kestim kesin benallahim ya hemde çiki çiki günü
Kendi oynamıyor mu hiç? Ya da ne oynuyor tek başına kalınca, ne yapıyor?ya bizim artik zaman gecirebilmek gibi bir alternatifimiz kalmadi, pandemi doneminde surekli ayni seyleri yapmaktan oda bikti bende biktim.
12 13 aydir baş başa delirmeceler yani.
çocuklar anneyle vakit gecirmeyi sever falan derler ya çocuga böoh geldi artik beni görmekten
Kafandan ne zaman atarsan, o zaman olur.Bu aydan da ümidimi kestim kesin bensabah kaçamak Bi çiki çiki sonrası kaldığı yerden devam Bi rahim filmi ardından aşılama olucak sanırım
Haklısın film bu ay attım onu düşünecek vaktim bile yok iğne olduğum için sırf çiki çiki yoksa aklıma gelmez şu hengamede bakalım nasipten öte yol yokKafandan ne zaman atarsan, o zaman olur.
Söylemesinin ne kadar kolay olduğunu biliyorum ama gerçek bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?